IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3725
26.2.18 15:59

Ahojky, já dneska měla IUI, ale spermiogram pořád žádá sláva, zánět tam pořád je Ureaplasma a nemůžeme se toho zbavit… a zhoršuje to už takhle špatné spermíjky… prý na IVF je to v pohodě i ty hodnoty, ale na tu inseminaci žádný zázrak… takže můj chlap opět musí k urologovi a jak na potvoru, protože nesnáší braní krve omdlívá… musí na krev znova… :( jinak žádost na IVF je podaná už z pátku, takže čekáme a ještě stihnem jednu IUI v březnu na konci a pak hurá do IVF v dubnu
A co vy kočky co je u vás nového???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
26.2.18 16:01

@Mao1 Tak to moc moc moc držím palce k úspěšnému transferu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
26.2.18 17:35

@kakaramelka a co ty vis, třeba ivf nebudete potřebovat, zázraky se ději. Já doufám, že konec ne to bude ten úspěšný transfer..musím věřit, ale připadají me pochmurne myšlenky, že to zase nevyjde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
26.2.18 17:41

@Mao1 Nad tím nesmíš ani přemýšlet… Bude to určitě úspěšné… Věřím tomu a držím palečky… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
26.2.18 19:04

Holky, moc držím palce na transfer i iui! Věřím, že to klapne :)
@kakaramelka nezkoušel pít manžel folandrol (folandric, teď si nepamatuju, jak se to přesně jmenuje). My měli taky problém se spermijkama a po dvou měsících pití tohohle se mu to dost zlepšilo. Ze stavu, kdy po chemo neměl žádné, jsme tam nakonec něco vydolovali :) tak třeba by to pomohlo i vám. Doporučili nám to v caru.
@Mao1 5 embrijek je pořád super, určitě to teď dají už všechna do konce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
27.2.18 07:19

@30anet ahoj Anet, tak me napadlo jak zavadeji ty embrya na tom pokoji a vsechny postele jsou plne, zakryjou te nejakou plentou asppn, nebo tak neco, nebo ti ty zbyle pacientky koukaji taky mezi nohy?? Jak jsem byla poprve a ppdruhe tak jsem tam lezela sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.2.18 07:49

@Mao1 ahojky když jsem tam byla já, byla neděle a na celé klinice jsme tam byly jen dvě. A na pokoji taky. Mezi námi byla plenta ale stejně bylo trochu vidět. Oni ti vlastně ty nohy dají nahoru i s pánvi a pak tam tak chvíli lezis. Klidně tam tak lež celou dobu a prý se říká že první pul hod rozhodně pokud se mu bude u Tb líbit nebo ne. Domů jsme jeli asi za 2hod.ale ty budeš mít transfer asi v týdnu určitě. dej vědět co a jak Teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
27.2.18 07:58

@30anet no bud dneska, nebo zitra maji se mi kolem osme ozvat jak to s nima vypada a podle toho rozhodnou. doufam, ze mi prezijou nejake. a prave sestricka rikala, na kolik me ma zitra dat, ze maji plno, takze pocitam, ze budou obsazene vsechny postele a jak bude nekdo lezet naproti me tak mi uvidi az do krku :lol: :) tak snad me ty plenty daji vsude, uvidime urcite ti dam vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.2.18 08:56

@Mao1 no já ležela hned za dverma jaj jsou jakoby tři vedle sebe a naproti tobě jsou pak dvě naležato postele tak pokud budou plné i naproti tak ty plenty by měli být že se ho stran. Nemělo by být na tebe vůbec vidět ani z jedné strany. Když mi odsavali tu cystu tak jsem tam ležela taky a naproti mě tam byla baba na transfer a měla to kolem sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
27.2.18 13:29

@30anet aha tak to mi asi daji kolem sebe, jo volali mi z laborky, ze vsech 5 je peknych, takze transfer zitra po desate, a mam tam zustat do ctvrtka, vzit si jidlo a piti, at necestuju v tech mrazech nikam do ostravy zpatky.Jojo tam jsem taky lezela, tam asi jine postele nikdw nejsou, tak tam asi budu lezet az do rana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.2.18 14:02

@Mao1 ahojky, tak to je super že všech pět je pěkných tak už jste se rozhodli kolik dáte? A kolik zamrazite?? Budu míč držet palce ať to vyjde. Tak buď jsi natom pokoji jakoby pooperacnim nebo pak úplně nahoře v podkroví. Já byla tam i rám nahoře je to normální hotel pokoj za 300,–akorat přes noc je to tam masakr já tam byla úplně sama strašně jsem se tam bála ale možná tam s Tb někdo bude. Já myslím že budeš tam úplně nahoře natom pokoji, je tam koupelna wc a kuchyňka a krásné pokoje. To bude pro Tb určitě nejlepší zůstat tam klidu. Tak budu držet pěsti a zítra zase písni :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
27.2.18 14:07

@30anet jestli budou pekne dam jedno a zbytek zamrazim 2*2.ja minule taky byla na tom pokoji nahore, ale nebyla jsem tam sama a i tak jsem se bala.pres to zrcadlo jsem hodila deku..ja rada a hodne koukam na horory a to asi neni moc dobry, pak ty myslenky.tak uvidime.
A jak se citis ty? vsechno v poradku, uz je ti lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.2.18 15:52

@Mao1 a říkali ti Teda zítra v 10h???my měli dvě říkali jsme si že dáme obě. Nakonec se to vyřešilo samo a zůstal jen jeden. Věřím že kdybych zavedla obě tak ted čekám dve :lol:. Takže nakonec jsem ráda že bylo jen jedno a když jsme přijeli po 3tydnech na kontrolu víš co mi řekl sobek?? Že tam jsou dvě. Byly tam dva váčky ale nejspíš ten jeden pak odešel protože jsem zničehonic začala spinit a trvalo to asi tři týdny pak to přešlo a najednou bylo jenom jedno. Nikdo nám ale nedokázal opravdu říct jestli byly dvě protože v nemocnici mi tvrdili že tam byl hematom.
No já teď chodím na gyndu na injekce hořčíku prý koňské dávky bolelo mě břicho dole na prave straně jakoby slepak, a je to lepší nebolí to jen nevím na jak dlouho, uvidíme. A už trochu i tuhlo bříško, beru hořčík, železo jinak to celkem jde. Snad už bude dobře. Ještě aji nevím co to bude snad se to dozvím 13.3.,a 4.4.jedem do Fertimedu na druhou genetiku tak se těším. Tak držím pěsti a myslím na Tb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
27.2.18 16:02

@30anet Tak držím pěsti, at už to špatné mas za sebou a konecne si zacnes to tehotenstvi uzivat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.2.18 16:09

@Mao1 jo jo dekuju a tobě taky hlavně ať to vyjde moc držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.