IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
9.3.18 12:40

Holky dekuju :hug: :srdce: věřím, že to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.3.18 12:44

@Kolinka81 tak máme po ultrazvuku a všechno je v pořádku :) jen je prý cca o týden větší. Ale stejně si trochu myslím, že u mě ty týdny počítají nějak zvláštně. Pořád to berou dle menstruace :nevim:
Fotečku bohužel nemáme, protože se nechtěl moc ukazovat, no není to žádná modelína :) asi to má po mě, já se taky nerada fotím.
Jinak na tu štítnou by mohla pomoci ta hormonální jóga, prý stimuluje funkci štítné žlázy. Mě třeba dělala vždycky hodně dobře ta svíčka :).no budu držet palce, aby tohle všechno pomohlo - a ono určitě pomůže! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
9.3.18 21:27

@Mao1 urcite joooo… mala gratulace velkou si nechame na pozdeji :srdce: :dance: a ver ze ted uz se nepusti… @Mavu at je pocitaji jak chteji :lol: dulezite ze je vse v poradku :oops: to nevadi pockam na fotecky realne ;) mo uvidime musim ted hlavne poladit jeste mou imunitu… :lol: mam to rozhazene jak boty v botniku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.3.18 08:17

Ahojky holky, tak já už jsem od včera na mateřský :) strašně to uteklo a je to takový zvláštní pocit, jak nemusím přemýšlet nad věcma do práce - takový osvobozující :) A co nového u vás @Kolinka81 a @Mao1? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
14.3.18 10:15

@Mavu ahoj já byla na kontrole, HCG mi nebral.jde vidět testační Vacek a za týden zas na kontrolu.No uteklo to strašné rychle za chvilku rodis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.3.18 10:19

@Mao1 tak to je super, moc moc držím palce! :srdce: Určitě bude ale všechno v pořádku a na podzim máte prcka tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
14.3.18 10:37

@Mavu děkuji já doufám, že bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
14.3.18 17:39

@Mao1 @Mavu to jsou dobre zpravy od obou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
19.3.18 21:08

@Mavu ahoj kočko tak jak uzivas materske? ;) jeste porad na nic nemyslis? Me skoncil volny vikend a nastala prace… nejak se porad nemuzu zbavit kasle… a copak je noveho… @Mao1 a co ty? Co noveho doufam ze je vse v poradku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
20.3.18 10:45

@Kolinka81 Ahoj :mavam:, no zatím se mi doma docela líbí, i když je pořád co dělat :-) Tak tady různě poklízím a chystám, jen to všechno déle trvá, jak jsem hned unavená. Ale konečně jsem začala mimo jógy chodit i na cvičení pro těhotné, teď to hezky stíhám, když nemusím být dlouho v práci. Ale ještě mi sem tam z práce zavolají nebo napíší, ale tak zase je fajn vědět, co se tam trošku děje. Je ale pravda, že spíš teď myslím už na jiný věci :-) A co nového u tebe? Co ta homeopatika? Pozoruješ na sobě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
20.3.18 22:36

@Mavu tak to jsem rada no je jasne ze si to zatim uzivas v ramci moznosti ;) jooo to je dobre ze chodis na cviceni pro tehotne myslim zd je to urcite fajn vid ;) aspon vidis ze bez tebe to tam neni ono a ze Te stale potrebuji :D ja a homeopatika ani Ti holka nevim porad je beru, ale citim se porad stejne uvidim co mi rekne v kvetnu ;) zatim rikal zadne mimi ze bude lecit me tak mu verim a uvidim mimco pry tak v zari vydrzela jsem cekat doted tak tech par mesicu taky zvladnu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
21.3.18 20:18

@Kolinka81 to cvičení je moc fajn, pořád chodím i na jógu, tak snad mi to pak u porodu pomůže :) teď jsem si objednala i aniball, mi to doporučovala kamarádka, tak uvidíme, jak to půjde. Jinak myslím, že ta homeopatika pomohou, hodíš se tím určitě i trochu do klidu a to by bylo, aby se nezadařilo. Každopádně budu moc držet palce, aby to klaplo. A to už budeme v květnu držet palce dva, tak to bude dvojnásobné ;) a jinak u tebe něco nového? Držíte vlastně velikonoce? My už jsme pekli perníčky (teda ne pro mě, já si toho moc teď s dietou nedám, ale aspoň nepřibírám :)) a ještě chci zkusit udělat fondánové sušenky, tak jsem na to zvědavá, jaký bude výsledek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
21.3.18 20:29

Ahoj holky, dneska kontrola, je 11mm velky vacek, v nem embryo, dal mi i fotku.zase pristi stredu kontrola, uz by melo byt srdicko, tak snad bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
21.3.18 20:35

@Mao1 tak to je paráda :srdce: :hug: tak to se budu příští týden těšit na zprávy o tom, že mu :srdce: bije o sto šest :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
22.3.18 15:17

Tak dnes kontrola utz a mužem se pustit do Ivf s darovaátky. sliznice prý super bez léku :dance: tak že dostala jsem lek který začnu bát 26,3 - 9.4 pak vysazení a ke konci dubna by mohl být transfer. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.