Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@30anet jejda to je krásné. Tak já myslím, že už by mělo být zavrtane. delat nic nebudu, jen zítra odpoledne se projdu za mamkou, bydlí 3 min.ode mě. Jinak já mám nemocenskou, tak mám klid. Jasan kvůli prckovi vydrž, bude líp ![]()
@Mavu ahojky, tak se hlasim jen trosku opozdene mam asi nejak oslabenou imunitu protoze jsem uz po treti nemocna. U imunuloga to bylo fajn mam dvoje kapicky tak uvidime, ale zatim zadne zmeny nepocituji
tak uvidime je asi brzo. S jak se citis ty? A co oliverek jak ten se nam ma? ![]()
A co vy holcicky ostatni co je noveho a jak se citite? @Mao1 a co ty? Moooc na Tebe budu myslet a drzet palecky ![]()
@Kolinka81 ahojky! Tak to mě mrzí, že jsi zase nemocná. Doufám, že budeš brzy fit! Tak je dobře, že ti imunolog dal ty kapičky, určitê to pomůže. K tomu ta hormonálka a to by bylo, aby to neklaplo
A kdy se chystáte vlastně znovu do CARu?
Já se mám fajn, příští týden už končím v práci, jdu jen pondělí se rozloučit. Nakonec jsem se rozhodla jít sedm týdnů před plus vybírám nějaké náhradní volno. Musím říct, že se už moc těším, teď předávám práci a jsem pravidelně cca o hodinu a půl až dvě v práci déle. Je to celkem mazec. Oliverek se má fajn, poslední dobou je nějaký hodně akční
v pátek jdeme na poslední velký ultrazvuk, tak jsem zvědavá, jak je veliký. Doufám, že není díky té cukrovce větší. Ale dietu držím poctivě, tak to snad bude fajn ![]()
A jinak u tebe všechno ok?
@Mao1 a jak se cítíš po transferu? Moc moc držím palce, aby to klaplo! ![]()
@Mavu no jo holka uz po treti behem 2mesicu mam treti antibiotika.
, ale to dam
panecku toto uteklo az je to neuveritelne no jo uz se pripravuje na tento svet tak musi byt akcni
. No to doufam, rikal ze mi spatne pracuje stitna zlaza tak nevim, ale moc se v tom nechci stourat radsi mu budu verit
jdu k nemu v kvetnu a nevim zda se vratime do CAR nejprve se dam dohromady ja a pak se uvidi jsme oba zdravi tak si myslim ze to blokuje moje hlava
v patek budu ma Vas myslet a koukej sem dat nejakou fotecku at vidim jak nam ten klucik vyrostl a neboj nebude kamaradka jak jsem psala mela taky cukrovku a malej se narodil tak akorat
tak se opatruj a zase pisni ![]()
Ahoj holky, cítí se tak nijak jako vždycky, psa mě bolí, břicho mě bolí, v kříži. E bolí, blbě mi je občas… rýmu mám.. možná se pomalu rozpadam
ale jinak to jde kontrolu mám 14.3.
Ahojte holky drzte mi prosim pesti at to nedopadne jakp minule. dneska 8.den po et ![]()
@kakaramelka @Mavu snad jo holky dekuju.Piju kazdy den tu bilkovinu tak ta snad tomu taky pomaha.ve stredu mam kontrolu tak jeste zkusim test v pondeli.
Ahoj holky tak dneska jsem jeste zkusila jeden 9.den po et, je to test 25.tak snad uz se nepusti ![]()
@Mao1 paráda
je ještě viditelnější než předtím
moc moc držím palce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.