IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
1.3.18 12:39

@30anet jejda to je krásné. Tak já myslím, že už by mělo být zavrtane. delat nic nebudu, jen zítra odpoledne se projdu za mamkou, bydlí 3 min.ode mě. Jinak já mám nemocenskou, tak mám klid. Jasan kvůli prckovi vydrž, bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
1.3.18 12:49

@Mao1 držíme ti palce ať ti to vyjde. :palec: :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.3.18 21:40

@Mavu ahojky, tak se hlasim jen trosku opozdene mam asi nejak oslabenou imunitu protoze jsem uz po treti nemocna. U imunuloga to bylo fajn mam dvoje kapicky tak uvidime, ale zatim zadne zmeny nepocituji :( tak uvidime je asi brzo. S jak se citis ty? A co oliverek jak ten se nam ma? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.3.18 21:42

A co vy holcicky ostatni co je noveho a jak se citite? @Mao1 a co ty? Moooc na Tebe budu myslet a drzet palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
7.3.18 06:35

@Kolinka81 ahojky! Tak to mě mrzí, že jsi zase nemocná. Doufám, že budeš brzy fit! Tak je dobře, že ti imunolog dal ty kapičky, určitê to pomůže. K tomu ta hormonálka a to by bylo, aby to neklaplo ;) A kdy se chystáte vlastně znovu do CARu?
Já se mám fajn, příští týden už končím v práci, jdu jen pondělí se rozloučit. Nakonec jsem se rozhodla jít sedm týdnů před plus vybírám nějaké náhradní volno. Musím říct, že se už moc těším, teď předávám práci a jsem pravidelně cca o hodinu a půl až dvě v práci déle. Je to celkem mazec. Oliverek se má fajn, poslední dobou je nějaký hodně akční :) v pátek jdeme na poslední velký ultrazvuk, tak jsem zvědavá, jak je veliký. Doufám, že není díky té cukrovce větší. Ale dietu držím poctivě, tak to snad bude fajn :)
A jinak u tebe všechno ok?
@Mao1 a jak se cítíš po transferu? Moc moc držím palce, aby to klaplo! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
7.3.18 07:14

@Mavu no jo holka uz po treti behem 2mesicu mam treti antibiotika. :(, ale to dam :lol: panecku toto uteklo az je to neuveritelne no jo uz se pripravuje na tento svet tak musi byt akcni :lol: :lol:. No to doufam, rikal ze mi spatne pracuje stitna zlaza tak nevim, ale moc se v tom nechci stourat radsi mu budu verit :oops: jdu k nemu v kvetnu a nevim zda se vratime do CAR nejprve se dam dohromady ja a pak se uvidi jsme oba zdravi tak si myslim ze to blokuje moje hlava :zed: :) v patek budu ma Vas myslet a koukej sem dat nejakou fotecku at vidim jak nam ten klucik vyrostl a neboj nebude kamaradka jak jsem psala mela taky cukrovku a malej se narodil tak akorat :mrgreen: tak se opatruj a zase pisni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
7.3.18 12:48

Ahoj holky, cítí se tak nijak jako vždycky, psa mě bolí, břicho mě bolí, v kříži. E bolí, blbě mi je občas… rýmu mám.. možná se pomalu rozpadam :lol: ale jinak to jde kontrolu mám 14.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.3.18 07:11

Ahojte holky drzte mi prosim pesti at to nedopadne jakp minule. dneska 8.den po et :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
8.3.18 07:36

@Mao1 super určitě to bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.3.18 07:41

@Mao1 paráda! :srdce: moc moc držím palce! Určitě to ale teď klapne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.3.18 07:49

@kakaramelka @Mavu snad jo holky dekuju.Piju kazdy den tu bilkovinu tak ta snad tomu taky pomaha.ve stredu mam kontrolu tak jeste zkusim test v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.3.18 11:24

@Mao1 drzim vse co mama :hug: opatruj se a davej pozor… mam radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
9.3.18 08:40

Ahoj holky tak dneska jsem jeste zkusila jeden 9.den po et, je to test 25.tak snad uz se nepusti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
9.3.18 10:16

@Mao1 to je super… Moc ti to přeju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.3.18 12:38

@Mao1 paráda :dance: je ještě viditelnější než předtím :srdce: moc moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.