Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@30anet to jo nejak se tech vajec zbavit musim. rikali, ze by mi dali do zily nejaky oblbovak tak snad by to bylo ok. uvidime.
@Mao1 Ahoj, já byla bez narkozy a neboli to, je to zvláštní pocit. Ale pak mi bylo úplně fajn a vůbec mě nebolelo břicho ![]()
@Mao1 tak to se neboj ten oblbovak je úplně jak ta narkoza fakt.
@Mao1 já jsem ten odběr chtěla bez narkozy a doktorka mi řekla narovinu že to nedělají rádi už jen z toho důvodu že by nechtěli té ženě ublížit protože vše cítí a mohla by třeba se ucuknout takže za mě oblbovak nebo narkoza a to se narkozy fakt bojím ale dělají to dnes a denně. Vědí co dělají. Neboj se uvidíš že to zvládneš levou zadní.
@30anet ja bych prave radsi narkozu, ale zase nos uz ucpany nemam si kdyz tak rano striknu a uvidim.
@30anet ahoj vzali me pod narkozu, mela jsem 16 vajec, uz jedu domu tesim se az si lehnu. rikal, ze 12 oplodni isci a 4 necha normalne. v pondeli mam kontrolu tak se dozvim co dal
@Mao1 ahojky ty joooo tak tos toho měla Teda hodně tak ti budu držet palce ať to dobře dopadne teď budeš ležet a odpočívat
, jsi šikulka.
@30anet jojo bricho me boli jen trochu jak chodim tak snad to bude dobry. A uvidim kolik vydrzi, nechala bych zMrazit max.6
@Mao1 ahojky
16 vajec - to je paráda! Určitě tam budou ti správní šampioni. Moc moc držím palce
a teď pěkně odpočívej ![]()
@Mao1 ahojky
16 vajec - to je paráda! Určitě tam budou ti správní šampioni. Moc moc držím palce
a teď pěkně odpočívej ![]()
Ahoj holky, tak ze 16 mame k dnesnimu dni 5 embryi. takze mi zitra budou volat jestli bude transfer zitra nebo az ve stredu.snad mi nejake vydrzi
@Mao1 ahojky určitě budou neboj. a jak se cítíš? Držím palce ať vydrží. Zas dej vědět ![]()
Citim se fajn akorat prvni 2 dny bolelo dost bricho, tak jsem porad pila vodu a jogurtove napoje a dneska uz mi je fajn. I na kontrole rikal sobek, ze je vse v poradku a ve stredu se domluvime kolik zavedem embryi atd..pokud teda nejake zustanou.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.