IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
5.2.18 16:57

@Mavu ahoj,uz si strikam, v pondeli jdu na kontrolu a uvidim co dal. Jestli bude vsechno v poradku, tak asi nafasuju injekce.uz se tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.2.18 20:53

@Mao1 tak to je fajn :) to budeš mít za chvilinku odběr a zase to půjde všechno raz dva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
5.2.18 21:14

@Mavu jeee ty jsi mocc hodna urcite poslu do zpravy ;) a jak bylo? Odpocinula jsis dostatecne? A co oliverek jak se ma u Tebe v brisku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.18 21:15

@Mavu kacenkanickova@seznam.cz s jeste jednou mooc velke diky

• Citovat
  • Upravit
341
5.2.18 21:16

@Mavu :D tak nic no se mi to moc nepovedlo :think: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
5.2.18 21:18

@Mao1 musis nam podavat prubezne info ;) a hlavne nezapomen myslet pozitivne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.2.18 06:48

@Kolinka81 tak snad ti to dorazilo :) pokud ne, dej vědět a pošlu ještě jednou. Jinak v Německu bylo fajn, hezky jsem si odpočnula, něco pokoupila. Jen to volno mohlo být delší :) Oliverkovi je fajn, zvesela v bříšku kope :). Dneska jsem na tom testu na těhotenskou cukrovku, tak jsem na to zvědavá, snad to dopadne dobře. Teď čekám na vypití toho čaje. A co u tebe? Něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
7.2.18 22:48

@Mavu to vis ze to doslo jeste jednou diky… hned jsem to lustila tak to je dobre, ze jsis odpocinula ;) tak to ma byt a volno vzdy muze byt lepsi…neboj urcite to dopadne dobre zadna tehotenska cukrovka te nepotka :) ja jinak dneska byla zase na gastroskopii a dneska tam byla jina doktorka a te se teda to moje vysetreni nepovedlo :,( a to doslova zle mi je jeste ted… jinak jsem objednana do Prahy 25teho do homeopatickeho centra. Tak jsem zvedava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.2.18 09:06

@Kolinka81 ti nějak ten žaludek ještê rozdráždila?:( to je hloupý. Jinak myslím, že ta homeopatika by mohla pomoci, třeba i s tím žaludkem. Já na tyhle věci celkem věřím. Teď na tom předporodním kurzu mluvila hezky ta asistentka i o aromaterapii a kolegyně z práce jezdí na kliniku čínské medicíny a moc si to pochvaluje. Alternativ je spousta :). Jinak na cukru jsem byla v úterý a měla. jsem vyšší hodnoty, tak mi ani ten čaj nedali a musím tam zítra znova. Tak teď zkouším od úterý cukr srazit a snad se dohrabu k tomu testu. Jinak budu muset chodit do poradny na tu těhotenskou cukrovku :(. Tak doufám, že to bude dobrý a Oliverek pak nebude obřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.2.18 11:17

@Mavu no asi jo no prave doufam ze mu ty homeopatika pomuzou dat se do kupy celkove ;) jak zdravotne tak psychicky kamaradka taky byla na klinice cinske mediciny a taky byla moooc spokojena to mam jako dalsi alternativu :lol:, ale doufam ze to nebude potreba. To jsem ani nevedela ze by jsi musela chodit do poradny, kdyz by jsi mela vyysi cukr vim ze kamaradka ji mela a jen drzela nejakou dietu ci co a po narozeni prcka ji zmizela. Tak budu Ti drzet palecky aby cukr byl v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.2.18 20:17

@Kolinka81 tak mi dneska tu těhu cukrovku potvrdili :( vyfásla jsem brožurku a telefony do diabetologických poraden v okolí a měla bych začít s tou dietou. No snad mě do nějaké poradny objednají, prý to mají všude hodně natřískané. Ale tak nějak se s tím poperu, dieta je to nejmenší, hlavně, aby byl prcek v pořádku. A co ty? A už jsi zkoušela tu hormonální jógu?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
13.2.18 08:45

@Mavu ahoj to nebude tak hrozný z tou cukrovkou uvidíš. :hug: já se chtěla zeptat ta bílkovina je že na 300ml vody se mají dát tři lžíce toho prášku, vždyť to se nedá pít je to takové nutné, vůbec ne tekuté, taky jsi to tak měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
13.2.18 08:47

Jo a holky chtěla jsem se zeptat dostala jsem na stimulaci ovaleap a k tomu pero.je tam jen jedna náplň 900uiu.ja mám pichat ráno 125 a večer 100.to teda ráno nastavím, píchnutí, vynuluju, tu náplň v tom nechávám a večer zase nastavím tu 100 píchnutí a vynuluju? tu náplň vůbec nevyndávám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
19.2.18 06:38

@Mavu dobre rano, nejak se mi vymazalo automaticke prihlaseni tak mi ani nechodili upozorneni :think:, ale uz jsem zase tu. Jak zvladas tu cukrovku a vzali te nekam do te poradny? Kamaradka ji mela take a zladla to tak ze se neboj… jogu jsem uz zkousela a super clovek se potom citi i lepe jeste chodim na jogu tady u nas je super te si zaplatis lekci a oni jedou uplne od zacatku uci te jak dychat jak spravne cvicit atak :) jinak zitra jedu do toho Biohelpu tak jsem zvedava jake budu mit z toho pocity..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
19.2.18 06:40

@Mao1 tak co uz asi vis jak to pero pouzivat vid? ;) jinak jak zvladas stimulku? Vse v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.