IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
27.1.18 06:22

@Mavu Já taky včera usnula asi v 8 tak jsem vyspaná. Prý je dobrý, ten kojící polštář, že se s ním dobře spí jak si ho strčíš mezi nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
27.1.18 06:40

@Mao1 no a nám přišlo, že holčičích jmen je hezkých víc :) ale je fakt, že tam bychom vybírali asi déle. A kdy má ségra termín? My máme 5.5.,tak uvidíme, kdy se bude chtít Oliverkovi ven :) Bráchovi se teď taky narodil kluk před třemi týdny, tak budou kluci blízko u sebe. A tobě to klapne teď taky a budete mít prcky taky u sebe blízko ;) Jinak ten kojící polštář mám, je fajn, nebolí mě pak tolik záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
27.1.18 06:49

@Mavu Myslím,že má termím 14.5.Já pro kluka chtěla Oliver je to krásné jméno a pro holu Bibiana. Chlapovi se Oliver libí, ale Bibiana už ne, takže se jménem pro holku bychom se asi neshodly.
A segra prohlásila, že až ji uvidí tak ji třeba něco napadne, je prdlá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
27.1.18 06:55

@Mao1 mě se líbí i Bibiana, je to takový netradiční ale zároveň má hezký podoby pro malu holčičku i velkou slečnu :).Manželovi se zase líbila Berenika. No u Olivera mi to chvilku přesvědčování dalo, ale teď už se mu to moc líbí a i tak na bříško mluví. A tak někdo to tak má, že v poslední chvíli ho napadne jméno, který k mimču prostě pasuje :) my jak jsme se dlouho těšili, tak jsme vymýšleli snad ještě před tím, než to klaplo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
27.1.18 20:16

@Mavu @Mao1 holky vy jste tanni ptacata :lol: no ja uz to dostala myslim ze jsem to psala a jestli tak to napravuji jinak muzu rict ze jsem nikdy nemela problem s bolenim bricha, ale posledni dobou to je silene vzdy kdyz to mam tak mam bolesti jak blazen. V utery jdu na gastro nejak jsem se rozhodla to v CAR ukoncit nebo dat pauzu je to dovela narocne i na psychiku v pomdeli se chci objednat do Biohelpu tak uvidime co mi tam povi. Jooo holka penize chteji vsude je to silene, ale neboj ted to klapne poradne te pripravi a pak budes psat same krasne veci. Jako @Mavu za par uz bude mit Oliverka v naruci jak ja vam to holcicky preju vsem z celeho srdce :srdce: dobijite mi baterky :* za chvilku jdete chrnet co? :D tak krasne snx a brzo mi sem zase neco pisnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
28.1.18 07:47

@Kolinka81 Ahoj ono je fajn si odpočinout od toho stresu, já pamatuju jak mi dr. řekl, že s jedním vejcovodem a ještě špatným nikdy neotěhotním a šup do pul roku jsem čekala dvojčata, uplně jsem to vypustila, nějaké snažení atd..
Když nevyšlo min. rok to ivf, byla jsem rozhodnutá, že už do toho nepujdu, pak otěhotněla ta segra a já strašně zaviděla, měla jsem hnusné pocity až se za to stydím, ted už se těším s ní..A ještě k tomu jak řekla mamce, že čeká holku tak ta je uplně nadšená a nakupuje věci, které mi ukazuje atd..Taky nicpříjemného, ale naštěsti jsem si to v sobě srovnala. Obě mi říkají neboj to vyjde atd..jsou moc hodné, takže tomu taky věřím. Je to poslední pokus, pokud to nevyjde je konec a budu se s tím muset nějak srovnat, ale to je život a já to zvladnu :D Ted mám jen strach, abychom na to všechno měli peníze, když dr, říká pokaždé něco ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
28.1.18 07:47

@Kolinka81 Ahoj ono je fajn si odpočinout od toho stresu, já pamatuju jak mi dr. řekl, že s jedním vejcovodem a ještě špatným nikdy neotěhotním a šup do pul roku jsem čekala dvojčata, uplně jsem to vypustila, nějaké snažení atd..
Když nevyšlo min. rok to ivf, byla jsem rozhodnutá, že už do toho nepujdu, pak otěhotněla ta segra a já strašně zaviděla, měla jsem hnusné pocity až se za to stydím, ted už se těším s ní..A ještě k tomu jak řekla mamce, že čeká holku tak ta je uplně nadšená a nakupuje věci, které mi ukazuje atd..Taky nicpříjemného, ale naštěsti jsem si to v sobě srovnala. Obě mi říkají neboj to vyjde atd..jsou moc hodné, takže tomu taky věřím. Je to poslední pokus, pokud to nevyjde je konec a budu se s tím muset nějak srovnat, ale to je život a já to zvladnu :D Ted mám jen strach, abychom na to všechno měli peníze, když dr, říká pokaždé něco ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
28.1.18 11:35

@Mao1 tve pocity uplne chapu. Mam to uplne stejne. Zacali jsme s pritelem uvazovat o miminko ja se rozhodla ze nechci rok cekat tak jsme sli CAR s tim ze to bude bum bum bum sup sup a ja budu tehotna :lol: a ono prd pak prisla jeho sestra ze tam zacli chodit taky, zacali jsme planovat svatbu po prvnim nezdaru v umelku a segra prisla s tim ze se jim to na poprve v CAR ppvedlo a budou se brat a to tam oni sli s tim ze pritel ma pomale sperma ja tam sla s tim ze jsme oba v poradku tak ze svatbu jsme odlozili chteli jsme stavet, ale nedostali jsme povoleni prptoze mame pozemek blizko lesa segra prisla s tim ze budou stavet a uz bydli predevcirem se ji narodil chlapecek ja ji vse preju, ale je to jako by ti nekdo ukradl zil tve sny a prani :( tak ze ti uplne rozumim. Ale neboj ono se to povede uvidis. Ani jinak to byt nemuze zkus nejakou jogu hodne relaxovat a uvidis povede se to. A neboj i s penizkama se to nejak udela uvidis vzdycky to nejak vyjde…jinak ja asi tak od listopadu bojuju s svym vnitrim pocitem ze nejak vim tusim ze ja mit deti nebudu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
28.1.18 11:40

@Mavu :mavam: no urcite budu rada, kdyz by ti to nevadilo a vzpomnela si tak mo to urcite posli ;) v pondeli budu bolat do toho Biohelp tak jsem zvedava je to nejaka klinika v praze co se zabyva homeopatikou mam to na doporuceni od kamaradky pry do tri mesicu byla v tom tak jsme zvedava… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
28.1.18 12:04

@Kolinka81 jasně, že nevadilo :) oscanuji, až budu v práci, teď vyrážím s manželem do Německa na týden si odpočnout, tak bych to neměla kde oscanovat :-(. A homeopatika jsou dobrý nápad, někde jsem četla i hezký recenze na homeopatika. My byli před druhým ivf i u léčitele. Člověk pak zkouší všechno, co může :)
@Mao1 @Kolinka81 Jinak u nás to bylo stejně, holky. Chtěli jsme se k tomu postavit zodpovědně, tak jsme nejdřív začali stavět, pak jsme si teda řekli, že to začneme zkoušet a bum manžel měl operaci a pak chemo, tak jsme museli čekat a v době největší depky nám volala švagrová, že je v šestém týdnu (a myslím, že schválně takhle brzo, aby nás ranila, věděla, že mimi chceme a trochu jsem z toho cítila, že nás chtěli předběhnout a to jsou o dost mladší než my). Pak do toho přišel za třičtvrtě roku ještě brácha, že čekají druhé a my zrovna obíhali druhé ivf a snažili se být co nejvíc v pohodě. Na synovečka jsem se těšila, s bráchou máme super vztah a i neteřinku od něj s manželem oba zbožňujeme, ale to načasování občas bolí. Každopádně se naštěstí zadařilo :) sice se každý den bojím, jestli je všechno v pořádku (a asi už se nepřestanu bát nikdy), ale řekla bych, že nás to všechno i vnitřně posílilo. A vím, že to klapne i vám, holky! Budu strašně moc držet palce. A za pocity vůči ostatním se. nestyďte, řekla bych, že v naší situaci je to úplně normální :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
28.1.18 12:48

Tak holky ted mi psala segra, že ji chlap požádal o ruku a plánujou to na říjen..To bude mit 5ti měsiční mimino tak nevím jak si tu svatbu chce užít. Kdo jí ho pujde večer hlídat..
Leda, že by mi to vyšlo a mohla bych já :mrgreen: Ale zase nechat tam chlapa samotného mezi pěknýma ženskýma no nevím, já jsem docela žarlivka i kdyz nemam proc..Fuj jeste to neni a ja uz myslim na kraviny..Nesnasim svatby, nase rodina se na kazde akci ožere, hlavně chlapi..prasata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
28.1.18 22:04

@Mavu hodna moc dekuju pak poslu email ;) jem si poradne hezky odpocinte ;) no uprimne je to ma posledni sance do ceho pujdu uz nejak na to nemam silu a smiruji se s tim ze mit deti nebudu protoze byt zdravi a nerict proc se to nedari je divne a pro me unavujici. Kazdopadne to mame asi kazda stejne kdyz neco chceme :lol: a jsem rada ze tak uvazuji nejen ja :lol: a neboj verim ze bude vse v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
28.1.18 22:05

@Mao1 ty teda premyslis nad vecma :lol: mas myslet pozitivne a to je jasne ze ti to vyjde budes cekat prcka a druheho budes mot plnou hlavu pockej :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
31.1.18 16:30

Ahoj holky :mavam: tak jsem dneska nafasovala 2 spreje Synarel za 526 kc, a mam strikat dvakrat denne od 1dc.9dc pujdu na kontrolu a daji mi injekce.
Min.rok to bylo jednoduhsi, hned injekce a bylo to i rychlejsi.ted je to pry dlouhy protokol tak snad to k necemu bude.Jo a ta bilkovina je pekne hnusna :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.2.18 16:11

@Kolinka81 ahojky kočko :mavam: pošli mi ten mailik, prosím :) klidně do SZ, pošlu ten rozpis. Už to mám oscanované :) a jak se jinak máš?
@Mao1 a jak pokračuje stimulka? Doufám, že vše běží dle plánu a moc držím palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.