Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@martina1977 já do plzně. A na krev nás objednávání po 14 dnech po et i ket. Zatím naše pokusy bez úspěchu. Zítra jdu na ultrazvuk a snad příští týden bude ket.
@Jířa-jiřka -To máme vše stejné i ten utrogestan i kontrola krve po 14 dnech
.sem se právě divila, že Marta chodí po měsíci na krev
.Také zatím bez úspěchu ať ti to dobře dopadne
já můžu až v září pokracovat
.
Ahoj holky, tak dnes na testu žádná čárka, možná hodně hodně malý duch. Takže hcg ze me odchází, tudíž embryjko se pustilo, odešlo. Ach Jo. Zatím teda stále spineni, už teda cervenejsi, nejsem si jistá, aby jej nedržel ultrous. Zas čím dřív se rozkrvacim tím dřív mužů jít na KET. Dnes jsem 8.den
@Martinka1988 já nic necítím jen se tam trochu bříško… Ale nic velkého a jinak noc dneska jsem zkusila test a nic jsem 6dpo et a už se bojím že t nevyjde
@Martinka1988 jsem jen hrozně unavená a toto vše ale to bude utrosem asi… A co ostatní nějaké testy a nebo jak stě na tom?
@kakaramelka Ahojky ja jsem chtela testit v nedeli ale asi nebudu..Pocity jako na ms pretrvavaji a 2× uz jsem mela kousicek cervene sliznice na toal. p. Takze uz spis pocitam z horsi variantou..
@Bobčul třeba to ještě nic nemusí znamenat… Dej vědět přes víkend…
@kakaramelka Jj jsme stejný den.Beru 3-0-3..No pokud se má nerozjede o víkendu tak testnu příští týden..
@Bobčul tak jo dej ó víkendu ale vědět jak si na tom… Taky jich beru 6denne, ale 2-2-2… tak budu držet palečky..
ještě se nevzdavej
@kakaramelka Jj dam vědět, uvidíme no..Ty budeš ještě testit před krvi?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.