Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Na vlozce mám červené spineni, tak zas budu cely den zda se to rozjede nebo zas útlumi
jsou to fakt nervy
@Martinka1988 přesně mám stejně pocity radost i strach… Teď. Z krve pak že srdíčka pak screening a bude se to stupňovat… Už nám to neskončí nikdy… Strach ó naše miminko(a)…
na kolikátou jdeš já až na 8:30 a výsledek bude určo až někdy odpoledne…
já si nakoupila zasobicku ještě mám tri
sice už jiné značky ale neva…
@Martinka1988 Kup si ascorutin, mně pomohl proti krvácení. Pak jsem pila vodu s citronem.
@Bobčul škoda to mě mrzí… Ale i slabá nemusí přeci znamenat ještě že to nevyšlo.. mám kámošku co měla na klasickou 4mesice řekli jí že nemůže otěhotnět a pak najednou šla na preventivní kontrolu a řekli jí že je ve 4 mesici
@lenkakud ascorutin užívám od včerejška. Ale už spinim krev a břicho dost bolí. Chjoooo ![]()
@Martinka1988 co zajet na pohotovost? nevím, jestli by tak brzy byli schopni určit třeba mimoděložní těhotenství?
@karkarka : teď jsem si schrupla, bříško stále bolí, je to stejná bolest jako když dostávám ms a teče červená, ne ještě tolik jako pro normální ms, ale to asi přijde. Myslím, ze do zitrejsiho rána to bude jasné
Ahoj holky, tak já od včerejšího večera přestala špinit krev a přestaly bolesti břicha. Dnes ráno na testu krásné dvě čárky. Tak jsem z toho fakt už jelen. Trochu se teda bojím toho mimodelozniho. Teď dopo pojedu na tu krev, ale stejně to chce alespoň 2×, abych věděla jak hcg v krvi stoupá ze?
@Martinka1988 -Marti držím palecky
.asi to chce 2 krat jak píšeš možná i ultrazvuk..neboj mimodelozni nemáš si myslím, to by si měla neskutečný bolesti ![]()
@Martinka1988 -Myslím,že máš obě v sobě a nebo aspoň jedno podle testu ![]()
@Martinka1988 -A to špinění si mohla mít, že se to uhnizduje to tak byva ![]()
Tak odběry mám za sebou a po obědě si mohu prijet pro vysledky. Ráno jsem volala do caru, ze stále spinim i krvacim. Tak mi sami řekli ať si prijedu na krev, ale já ze to mám přes hodku, ze si zajdu jako samoplatce. Tak až budu mít výsledky, tak ať jim je zavolám.
Holky děkuji za podporu
Zase trochu krvacim a poboliva me v podbrisku.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.