IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3725
1.7.17 16:01

@Mao1 nevadí,vím že na těch fotkách pididuch asi ani nejde vyfotit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
1.7.17 16:17

@Martinka1988 -Budu ti držet palecky ;) ať Ti to zítra ukáže krev..ty dvě sis nechala zavádět jen proto, že nechceš za mrazit jedno nebo, že chceš dvojčata? :palec:. @kakaramelka -Také držím pěsti ať Ti to vyjde.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
1.7.17 17:37

@kakaramelka jak píšeš, zachytit ducha na fotce jde blbě. Uvidíš zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15156
1.7.17 17:59

@kakaramelka já tam tedy dušíky vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
1.7.17 18:01

@karkarka :hug: já vím že tam jsou… Jen doufám, že budou silit :mavam: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
1.7.17 21:15

@martina1977 dvě jsem si nechala zamrazit, protože to bylo me 4.IVF tedy poslední cyklus hrazeny pojišťovnou a chtěla jsem zvýšit šanci na úspěch. Sice doma máme už jednoho svistika, takže dvojčata by byly zaprah, ale o tak by to za to stalo. No uvidíme co bude. Zatím stále spineni, zítra zas budu asi testit nebo až v pondělí, uvidím. Díky za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
1.7.17 21:24

@Martinka1988 Předešlý ET jsem si nechala zavést taky dvě. Před kontrolou na UTZ jsem též slabě špinila, spíše slabě krvácela. Byla jsem u svého ošetřujícího lékaře a ten viděl 2 váčky, cca 5 týden. Na klinice pak byla jen jedna srdeční akce. Tak je možné, že se jedno i u tebe ujalo a druhé odchází, z toho to špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
1.7.17 22:28

@lenkakud : děkuji moc za napsání. Snad je to jak říkáš a alespoň jeden bojovnicek zůstal a bude se držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
1.7.17 22:49

@Martinka1988 musí :) přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
2.7.17 08:32

Holky tak u mě pomalinku sílí snad se. Nic nepodela už tuk tuk tuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
2.7.17 08:50

@Martinka1988 ahoj tak co ty dneska?? Moc na tebe myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
2.7.17 09:17

@kakaramelka no Jo, dusík Ti sílí, paráda :hug: Já stále stejně, na testu // a spineni. Zítra ta krev, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
2.7.17 09:18

@Bobčul ahoj, jak dnes u Tebe? Stále spineni nebo se Ti už rozjela ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
2.7.17 09:21

@Martinka1988 taky jdu zítra na krev.. a věřím že ty to máš jak tady někdo už psal, že jedno se uchytilo a jedno bohužel ne… Ale neboj druhý je velký bojovnicek a čárka je pěkná… Ten už od tebe nepůjde. Držím palce zítra dej vědět až budeš vědět…a kdo ví třeba tam jsou obě dvě… A spinis protože tam máš dva větší nápor na dělohu. Víc se prokrvuje tak spinis vše je možné. :hug: :hug: nejvíc ti držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
2.7.17 10:00

@kakaramelka moc moc děkuji :hug: :hug: Tak si budeme zítra držet palecky navzájem. Sama jsem zvědavá jak to u me dopadne. Ale dokud neuvidím na utz :srdce:, tak stejně budu nervózní a pak stejně cele tehůkovani dokud nebudu mít bobiska v náruči. Jedu si koupit testy, už mi došly????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.