Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@martina1977 no to nevím jestli by to nebylo brzo…
ale věřím bobiskovi že se zabydluje zahnízdění už b měl být odvcera
@kakaramelka Čauky
u mě nic moc, poboliva podbřišek a na večer mě začne vždycky píchat v kříži
Těžko říct..A jak ty?
U me stále spineni. Ale po těch všech zkušenostech co mám už za sebou, na svém těle necítím známku toho, ze bych cítila náznak tehu. Takže si myslím, ze je otázka ještě 1-2 dnů, kdy se plně rozkrvacim. Takže počítám s tím nejhorším. I když vím, ze naděje umírá poslední. Držím Vám palecky. Já dnes 6.den po ET.
@Bobčul já vůbec nic sem tam mě lehce píchne v podbřišku více napravo a jinak nic asi… ![]()
@Martinka1988 -Ahoj Marti zkus si udělat test už by to mohlo něco ukazat
.špinění nic nemusí znamenat..
@martina1977 Ahoj Marti
, přemýšlím o něm zítra ráno. Zatím stále sp
Ineni, tak uvidíme jak to bude dal, ale zítra ráno už asi zkusím testnout. Tak uvidíme. ![]()
Ahoj holky, tak jsem testila, druhá čárka je vidět. Viz foto
Dnes jsem 7.den po ET, ale holky tipuji to zase jen na biochemické tehu jako minule. Cítím to. Bolest prsou už skoro ustoupila a stále lehce spinim. Bojím se, ze to zas nedopadne. Ze se embryjko sice chytilo, ale zase odchází. Zítra zas testnu a pokud nebude čárka sílit je to jasné. Ach Jo ![]()
@Martinka1988 ta je krasna tak snad to vyjde moc ti držím palečky a mám naději snad i ja, tys měla 5ti denní vid?
@Martinka1988 Ježíš já doufám, že ti to vyjde naději máš co třeba zvýšit dávku utrose? U tebe nemohlo by to jít?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.