Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Monea : tak určitě chci zvýšit šanci a pokud se chytnou obe, tak nám to určitě vadit nebude. Urco budu informovat.
@Martinka1988 ty jo 16 vajicek, tak to je teda uroda. a jak ti je? ja uz taky bych sla do dvou embryi, aspon je sance ze aspon jedno se uchyti.
@Mao1 : je mi fajn. Včera jsme byli na kole a pak pivecko. Jen ten den po odběru me bolelo břicho a byla jsem unavená. Dnes už úplně dobrý. Odpo si mám volat jak embryjka, začínám být nervózní ![]()
@Mao1 ahoj, včera jsem úplně zapomnela napsat, promiň. Takže 11 embryjek zatím máme. Zítra ráno si budu volat po 8 hodině a pokud bude minimálně jedno krásné, tak si tam pro nej pofrcim. Tak jsem si dnes utrela prach a vytrela ať mám od toho týden klid ![]()
Ahoj holky, taky v rámci studie jsem do prvního ivf, zatím mám zasebou včera odběr 9ti vajíček k oplození bylo 8 a dneska mi psali že tri se neoplodnily,4 anoa jedno je nestandardní 4jednojadrove místo dvou… Zítra uvidím co dál… Snad už se budou vyvijet všechny 4… A ve čtvrtek nebo sobotu transfer
je to mě první tak mám trošku i strach.. ale i se těším…
@kakaramelka Ahoj, tak budu moc drzet palecky, at mas 4 krasna embryjka
Ja byla v pondeli na prvni kontrole. V pravem vajecniku mam 8 vajicek a v levem 10. Zitra jedu na odbery, ultrazvuk a pokec s pani doktorkou, snad uz domluvime co a jak, nejradeji bych znala i termin punkce, protoze jsem nafoukla jak balon… ![]()
@kakaramelka tak hezky, gratuluji a budeme si držet palecky navzájem ![]()
Já si dnes volala zas do laboratoře, embryjek máme stále 11, 3 jsou už pomalejší a 8 krásných. No a zítra odběr, to jim bude 5 dni. Myslela jsem si, ze dnes, ale dnes je to 4.den. Tak zítra, už se těším až je budu mít v brisku. Až teda na to čekání, na to se netesim
Holkyyy vyvíjí se nám všechny 4embryjka už jsou 4bunecnne a mají ty hezkou kvalitu transfer bude až v sobotu už blastocysta ????????????????
@kakaramelka tak gratuluji, jsou to sikulove. Budu držet palecky. Me transfer čeká zítra.
@Martinka1988 ahoj ja taky rikala, ze ted po trnsferu nebudu nic delat, jen odpocivat
a snad to vyjde
Holky, mám ještě otázku mám brát po opu utros 2-2-2 a mám si ji vzít i ráno v den et?? A aj večer?? A odpo vynechat nebo ani ráno nebrat??děkuju mockrát c za odpovedi
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.