IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
5.6.17 08:24

@Martinka1988 Tak to uz pak bude rychlovka, tak aspon ze 4 vajicka at mas :) I kdyz staci jedno a poradne, ze jo. A jak dlouho stimulujes, taky tak tyden a pak je odber, oplozeni a kultivace? to je stejne jako normal ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
5.6.17 08:32

@Mao1 : dekuji, Jo přesně, stačí jedno a pořádné. Jo klasické IVF, budu stimulovat cca 8 dni, pak odběr a možná mi budou dávat 3denni. Protože doktorka říkala, ze v té studii dávají nejdříve 5denni a po nějaké době 3denni. A jelikož už ta studie nějakou dobu běží, tak na mě padne asi 3denni, ale to mi vůbec nevadí, protože synek byl také 3denni embryjko, tak snad mi to přinese štěstí i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
5.6.17 08:40

@Mao1 duch být muže, ale také nemusí. Já poslední IVF před třemi měsíci jsem od 4.dne po transferu začala špinit a tak jsem si snad už 5.den udělala test a byl tam opravdu slaboulinkaty dušík a ten mi do 9.dne silil, pak zas slabnul, protože jsem se rozkrvacela a embryjko odešlo. Pro jistotu jsem si dojela i na krev 10.den a hcg bylo jen 11, ale 10.den měl byt více jak 50, takže takhle. U syna před třemi lety jsem testila 8.den a duch tam byl a pak už jen a jen silil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
5.6.17 08:44

@Martinka1988 aha tak o tom mi nic nerikala, chtela mi dat 3 denni, ale tim ze byli pekne tak volala, ze daji az 5ti denni.no vidis i ty uz si mela ducha, ja nemam ani prd, jedine co mam pozitivni je ovulacni test a ten je mi naprd, protoze ovulaci asi ted nemam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
5.6.17 08:45

@Martinka1988 a myslis, ze uz to v tu stredu poznaji jak to dopadlo, ze treba neco uvidi na ultrazvuku to asi ne ze. spise mi vezmou krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
5.6.17 11:37

@Mao1 na utz nic neuvidí, ale dle mého Ti vezmou krev na hodnotu hcg. Nebo mi něco říkala o bílkovinach, tak Ti vezmou krev možná na to, je to ohledně té studie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.6.17 19:20

@Martinka1988 no je to na nic. O víkendu jsem to ořvala a holt musíme jít dál :-(. Jsem si myslela, že už se to musí obrátit a ono nic :-(.
@karkarka kdypak jsi vysadila utrogestan? myslím, že se mi kvůli němu nechce naplno spustit menses, pořád tak jenom špiním, tak nevím, jestli ho mám už vysadit nebo ne. Dle papírů z CAR bych ho měla asi brát než se spustí menses.
@Mao1 a co ty? jak ti je? bolí tě ještě břicho?
Holky a jak to je s tou studií? Měli jste hodně návštěv před stimulací? Právě zvažuji, že zkusím do Pronatalu napsat, jestli by nás do ní nevzali, že bychom ušetřili jeden pokus (a taky i nějaký peníze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
5.6.17 19:26

@Mavu no ted me zrovna neboli nic, ale dneska me bolelo fakt hodne. v te studii jsem byla 2krat na ult.pri stimulaci, pak odber a et. a ted kontrola takze moc casto tam nejsi. a urcite se zkus zeptat je to cele zadara a jeste ti proplati cestu a stravne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
5.6.17 19:28

@Mavu a pred stimulaci asi 3 navstevy to nam delali testy z krve, spermio atd..a porad me vazili mela jsem tu blbou vahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.6.17 19:34

@Mao1 a nevíš, jestli muselo být u spermio v nějaký normě? My ho máme zamražený a ještě špatné kvality :(
A nedělali ti testy na imunologii? Nás právě poslali na genetiku ale ne na imuno. Tak nevím, jestli si o to neříct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
5.6.17 19:43

@Mavu tak s tim spermio to netusim a delali nam jen genetiku. a testy na imuno se delaji z krve? nam brali kazdemu 8 ampuli krve, ale na co vsechno to netusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.6.17 19:52

@Mao1 to já právě nevím, jak se totiž dělá :) sem myslela, jestli s tím nemáte některá zkušenosti. Já jsem jen četla, že se to dělá.
Mě ještě jedna kolegyňka doporučila jednoho léčitele, že vždycky doporučí nějaký bylinky, tak zvažuju, že zkusím I to. A asi zkusím I hormonální jógu, protože už fakt nevím jak to víc podpořit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15152
5.6.17 19:59

@Mavu utrogestan sem vysadila minule pondeli. a dnes konecne dorazila menstruace.uz sem se chystala na gyndu.tsk sem se hned objednala do caru na dalsi ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.6.17 20:17

@karkarka děkuji za zprávu. Tak to já ho tedy asi už taky vysadím. Tak to budeš už od zítra stimulovat, že? Budu držet palce na další KET! Teď to prostě vyjít už musí! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15152
5.6.17 21:21

@Mavu chci ket v přirozeném cyklu, takže jen kontrola jak roste folikul a při ovulaci pregnyl a pak ket. a utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.