IVF červen 2017

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
31.5.17 08:40

No Mavu jak ti je? me vcera bodalo v deloze, taky vam to delalo a dneska rano me dost bolelo bricho ale uz to preslo.jo Marti co ms uz dosla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
31.5.17 08:42

Ahoj holky, každý den mě bolí v podbříšku, jak kdybych měla dostat už menses :-/ a dneska mě chytla i strašná migréna (ale možná je to z toho sluníčka včerejšího a jsem taky migrenička, takže si to budu muset holt přetrpět. Hloupý je, že si asi nesmím vzít prášky, co běžně beru). Tak nějak nevím no. Už aby byl příští týden a věděla jsem na čem jsem. A bolelo vás taky takhle břicho po ET/KET?
@Mao1 a co ty, Mao? Už tě přešla hlava i průjem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
31.5.17 08:45

@Mavu ahoj :mavam: me bricho boli uz ted a to jsem 2 dny po et. Jinak uz mi je fajn, ale je fakt ze to pocasi je hnus.ja mam rada teplo, ale to uz bylo moc a bylo dusno. Hodne pij a paralen ti na to nepomuze aspon trosku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
31.5.17 08:50

@Mao1 právě že ne. Já už mám na bolest hlavy triptany. Ale zkusím se prolívat vodou a zkusím se z toho vyspat, občas to pomůže. Mě právě břicho bolí tak nějak v kuse už snad ode dne toho transferu :-/ Tak nevím, jestli je to dobře nebo ne. Měla jsem taky hodně citlivá prsa, ale to dneska nějak úplně přešlo. No je to děsný, jak nevím, co čekat, tak se nějak víc sleduju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15131
31.5.17 08:55

@Mao1 Vždy když transfer vyšel mě po něm bodalo v děloze. teď sem měla transfer před 16 dny. embryjko se chytlo, ale pak to bohužel vzdalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
31.5.17 08:56

@Mavu tak ja prsa taky, ale ty uz zacly byt citlive jak jsem stimulovala a jsou porad, i kdyz je fakt, ze uz to prechazi. a kdy mas zkusit test? cetla si co jsem psala o ze ovulaci? co ty si o tom myslis? me to prave porad vrta hlavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
31.5.17 08:59

@karkarka ahoj,to mi je lito, ze to nevyslo.To te pichalo uz druhy den? Neni to brzy? A mas jeste zamrazene neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
31.5.17 09:07

@Mao1 no mě řekli, že testovat až toho 6. 6. Tak uvidíme, možná testnu už o víkendu. Co jsem četla jiné diskuze, tak je to hodně individuální, někomu se objeví slabá čárka třeba i dřív, někomu už třeba 7. nebo 8. den.Ale řekla bych, že testování se asi počítá až od ET/KET, protože to teprve to embryo hnízdí a takže začne produkovat ten hormon až co se uhnízdí, ne? Ale nevím, nejsem v tomhle moc odborník :-)
@karkarka tak to mě moc mrzí, že to nevyšlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
31.5.17 09:21

@Mavu To jo, ale kdyz je petidenne a hnizdi se 1-2dny tak uz by melo byt uhnizdene a ten hormon uz by mel byt:-) no nebudu nad tim premyslet stejne nic nevymyslim:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15131
31.5.17 09:22

@Mao1 jojo.uz od druheho dne.pry je to znak ze se miminko zavrtava do sliznice.ted mi testuji jeste 7 embryek pgs tak uvidim.snad bude nejake ok a pujdu hned v cervnu zas na transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15131
31.5.17 09:25

@Mao1 musis ti brat stejne jak v normalnim cyklu petidenni embryo je pet dni po ovulaci.to jeste nemuze byt test pozitivni.zkus testovat 8 dn po transferu.to by mohlo byt neco videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
31.5.17 09:26

@karkarka Urcite bude ok a ne jedno.Ja mam jeste 4,tak si rikam, ze jak to nevyjde tak je aspon nadeje.Ale sla bych az po prazdninach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15131
31.5.17 09:29

@Mao1 taky dofam ze jich bude v poradku nekolik.ja bych prave rada sla hned :) ty treba ani na dalsi transfer nebudes muset :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
31.5.17 09:42

@karkarka určitě jich bude v pořádku hodně a na transfer půjdeš za chviličku :-) A nechala by sis dávat případně jedno nebo dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15131
31.5.17 09:49

@Mavu urcite jen jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.