IVF červen 2017

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
30.5.17 10:16

Jinak holky ja pisu z mobilu, tak nedelam carky a hacky, tak se nezlobte:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
30.5.17 10:23

Mě zase nic neříkali o kontrole, je to asi všude trochu jiné :-). Do papírů mi napsali, že testovat mám 6. 6. Vím ale, že některé holky testují i dříve. Ale asi to nemá moc smysl. Pokud je to špatná zpráva, tak vydrží. Pokud dobrá tak si ještě holt chvilku počkám.
Nám na zamražení nic nezbylo :-/. Zralých vajíček mi sice odebrali 7, ale manžel měl hodně špatné spermie (a ještě byly zmražené), takže se jim podařilo oplodnit jen to jedno, které mi vrátili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
30.5.17 10:28

Tak ono staci jedno, musis mu verit.Tak ted mi prijde zvlastni, ze mam jit na kontrolu tak brzo, vlastne uz pristi tyden, to prece nic nepoznaji.to bude tyden po transferu.jak stare embryo ti dali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
30.5.17 10:30

@Martinka1988 Marti a jakto ze vam to predtim nevyslo dvakrat oni ti pak reknou proc se to nechytne, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
30.5.17 11:02

@Mao1 dávali nám pětidenní blastocystu. Prý velmi kvalitní embryo, vše se vyvíjelo tak, jak mělo. Jsem to hysterka v ordinaci obrečela, když řekla, že je jen jedno. Teď poslední dobou brečím skoro pořád, ty hormony jsou strašný :-). No ono už nic jiného než věřit nezbývá :-/ A přišli Vám na důvod, proč to nejde přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
30.5.17 11:07

@Mavu jojo ja min.rok cekala dvojcata v srpnu a bylo to mimodelozni takze mi vzali vejcovod a druhy byl uplne spatny tak mi vzali i ten.tak jsem bez vejcovodu.taky mam 5tidenni. musime jim verit ja si neppripoustim ze by to nevyslo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
30.5.17 11:22

@Mao1 přesně tak - prostě to vyjde! :-) to mě mrzí, že jsi měla takovýhle komplikace :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
30.5.17 12:14

Byla jsem na vyšetření já i manžel, oba jsme úplně zdraví. Takže je ve hvězdách proč nám to nejde přirozené. A to ze nevyjde ET a KET to se holt stává a nikdo nedokáže říci proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
30.5.17 12:16

Testit se muže už od 10 dne po zavedení, to už jsou čárky vidět krásné. Ale je to na každém kdo vydrží. Já nikdy nevydržela 14 dni :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
30.5.17 12:16

@Mao1 jej tak to sis taky užila. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
30.5.17 12:18

@Mao1 a co je to za studii? Čeho se to týká? Syna mám také ze studie, tak doufejme, ze i teď nám to přinese štěstí. Jinak já jezdím do Prahy na Iscare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
30.5.17 12:25

A co se kornroly tyce, tak já tam měla vždy prijet 4 týdny po transferu. Ale pokud chtějí dřív, tak to budou chtiti třeba vzít krev a zkontrolovat hladinu hcg v těle. Tak jediné proto. A pokud si v té studii, tak tam jezdí člověk častěji. Víc ho kontrolují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
30.5.17 12:38

Nejaka studie, kde ti pred prenosem daji vypit lek, proti stahum delohy.Tak jsem rikala zkusim to, na to abych si to zaplatila nemame penize, tak jsem rada za tu studii:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
30.5.17 13:25

Tak je super, že je možnost se těch studií účastnit. Finančně je to IVF totiž docela pálka :-/ Se řekne, že 4 pokusy hradí pojišťovna - ale těch doplatků nebo speciálních procedur je tolik, že se to pak celkem vyšplhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
30.5.17 13:52

@Mao1 tak to je úplně stejná studie na co jdu i já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.