Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mavu @Muci1 @Mao1 holky vy se mi tu moc pletete mám to tady nějaké zmatené. Tak mi napište jak jste na tom. Ať si vás zapamatuji.
![]()
@Jířa-jiřka
ja v tom mam taky gulas.ja se chystam na ket, pr. patek jdu se domluvit.
Ahoj holky dlouho jste tu nedali žádný příspěvky já jsem Po 2ivf teď cekam zda z toho něco bude. 18teho zavedena 2embrijka žák snad se aspoň jedno chytí.
@Kolinka81 Ahoj, ja jsem byla na et vcera, zavedeno 4-denni mimi, asi uz morulka. Tak ted doufam, ze to do tretice vyjde.
@Haninka17
Tak to držím palecky ať to vyjde a je to Tvr první ivf? Mě zaváděli 5ti denní…
"@Haninka17 teď jsem si všimla po třetí ???? Tak do třetice všeho dobrého…
@Kolinka81 ahoj mě dnes čeká ve 12 hod ket první… Máme dva mrazacky tak uvidíme jestli to zvládnou oba…jsou tu už blastocysty jedná AA a druhá AB
![]()
@Haninka17 @Kolinka81 holky držím palečky ať se mimísci u vás zabydli.
@kakaramelka Tak ať ti je tam pěkně šoupnou a zavrtaji se.
Přeji vám hodně stestíčka.
U mě ket zase nevyšel, čeká mě laparoskopie. Holky myslím na vás. ![]()
@kakaramelka a budeš si nechávat oba?
určí se to povede musí… ve 12h budu na tebe myslet a držet všechny palce… @Jířa-jiřka no teď už jen čekání zda se povedlo nebo ne. Při prvním ivf jsem začala špinit 6den tak uvidíme teď po KET zatím nic tak snad je to dobře znamení ale břicho mě bolí jako bych to měla dostat každou chvíli… ![]()
@Kolinka81 děkuji jj oba když oba přežijí že jim věřím že ano…
![]()
@kakaramelka tak hlavně žádný stres a určo budou statečný oba
a za 14 dnů cekam ze ďas foto dálnice ![]()
Ahoj holky, muzu se zeptat kolik se tak plati za leky na ket?
A kdyz mam 2 embrya v jedne pejete, a rozmrazeni a vlozeni je 3500,tak kdyz jsou dve tak je to porad zech 3500?diky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.