Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja dneska jedu na kontrolu jsem nejaka nervozni co mi rekne doktorka snad to vsechno klapne.
@Mao1 určitě samé dobré zprávy dej pak vědět ještě nevím asi až 10dpo ket
@kakaramelka a jak ti je vsechno v pohode? ja jsem ho holky napjata za vas. urcite to klapne a budou same pozitivni testiky.
Ahoj, po laparoskopii vaječníku mi byly zjištěny ještě nepruchodné vejcovody a PCOS.. laparka byla v dubnu, od té doby mam MS v pohodě, sice cyklus 40 dnů, ale i tak je to uspěch. Aspon se cítím čistější a nemám tolik návaly a pre syndromy. Akorát ty vejcovody mě zradily, to jsem nečekala. Je mi 31 a v říjnu se chystáme do IVF centra v Praze. Dostala jsem doporučení do ISCARE, ale nemam uplně dobré reference, navíc se sama dost potýkám s dalšími pocity, které možná budete vnímat jako zvláštní, ale stojím na prahu velkeho kroku. Jsem dost aktivní člověk, jinak naprosto zdravý, žádné defekty na sobě necítím, hodně sportuji atd… Představa, že budu absolvovat hormánlní přípravu a léčbu mě strašně děsí a mam z toho už ted depky. Přítel mi říkal, že jeho kamarádky take do toho šly, ale že přibraly třeba 15 kg, při této představě uplně šílím. Ted chápu, že si klepete na čeho, že tedy asi nemám ani nic takového absolvovat, ale mísí se ve mně moc pocitu.. jeden týden chci, jeden absolutně ne… prosím jakjé máte zkušenosti vy? Děkuji, i soukromé zprávy…
@Jířa-jiřka @kakaramelka holky netestovala jsem mam pry vydrzet do uterka na testy z krve
tak musite vydrzet semnou ![]()
@samiad ahoj chapu tve pocity ale neboj se toho. Pokud jsi se rozhodla pro mimco a jde to pouze touto cestou tak na to nemysli znam holky co pribraly, ale znam holky co ne. Je to zrejme individualni a hlavne at chces nebo ne tak kdyz budes tehotna tak priberes
tak ze klid. Ja jsem zdrava pritel taky a bohuzel prirozene nam to neslo nejake to kilo jsem pribrala ale neresim to. Jestli ted klapnou dvojcata tak budu mala slonice mozna hrosice tak ze co nadelas… ![]()
@Kolinka81 tak to se neboj to vydrzime
ja mam po konrole sliznice 5,5mm zatim zadny folikul, ovu bude asi pozdeji jdu na kontrolu zase pristi patek, mrzi me to ale rikam si kdo si pocka ten se docka. @samiad ahoj ja jsem pri stimulaci nepribrala nic a ty injekce taky nebyli nijak hrozne. a pocity mam taky vselijake, jak to nevyslo poprve tak jsem se zarekla, ze uz to zkouset nechci, pak me to zase chytlo ze teda jo.ted uz se tesim i bojim a obcas me taky napadne jestli se na to nemam vykaslat.ted mam zase strach at to vyjde. takze ja jsem jako na houpacce, asi je to normalni neboj.
@Mao1 tak to jsem rada, no taky z toho nejsem nadsena, ale vydrzim to
uz brzo bude utery… tak to je dobre ta sliznice bude rust a neboj folikulky budou
neboj jak pises kdo si pocka se docka uz brzo uvidis…
@Mao1 budu na tebe myslet, aby vše bylo už příště jak má vyrostlé… Někdo hold si čeká déle.. znám i já… Nic jiného nám nezbývá než se obrnit pevnýma nervama…a pozitivnima myslenkama ![]()
@kakaramelka myslis ze muzu pit ten kontryhelovy caj? at neco jeste nepo…
@Mao1 do ovulace určitě můžeš… Takže ten týden ho klidně pij ale max.2salky denne ![]()
@kakaramelka ja mam strach aby se mi ten rust nehaj nezastavil, nebo zase aby nebyla moc vysoka, ale to je asi blbost ze? a kdyby mi nevyrostl folikul a byl anovulacni cyklus, ale sliznice vysoka tak ten ket udelaji nebo ne?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.