Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mao1 ja myslim ze zalezi na sliznici a ne na folikulu… teda u me se ridili deloznici sliznici.
@Mao1 hele to je t co nevím každý car to má jinak, někde ti to udělají bez ovu hlavně že je pěkná sliznice ale někde ne a jdou do toho další cyklus a stimulují tě od začátku cyklu… Takže těžko říct ale určitě ti kontryhel nic nezablokuje když víš že ovu ještě zdaleka nebude může jen pomoct…jo a třeba v iscaru co jsem četla dělají ket už při sliznici 5,5mm a Zadari se každý car to dělá jinak není dobrá ani vysoká sliznice… Ale určitě čajík pij, držím palce… Ať to dopadne dobře. ![]()
Ted jsem tak holky cetla ze pokud beres estrofem a utrogestan tak menstruace neprijde tak jsem z toho tak nejak presla. Rikala jsem si menstruaci nemam tak je to dobre znameni…ale ted se Trochu toho utery bojim ![]()
@Kolinka81 ja zjistila, ze moc ctem a potom se akorat tak stresujem.ja taky cetla o tom ket, a mam pocit ze jit na kontrolu 16 den cyklu je pozde, tak se taky bojim.ale ten utrogestan nezadrtuje ms, a estroferm neznam. neboj to bude dobry uvidis
@Mao1 no je pravda ze hodne cteme tem muj mi uz nadava. Ale je to asi prirozene, ze se strachujeme a tim ze nevime tak zjistujeme informace. No snad mas pravdu a bude vse ok, sle ten strach a cekani je nekonecne… a neni ja byla na KET 20den ![]()
@Kolinka81 jojo to mas pravdu ja taky mam strach at mi to vyjde s ovulaci a sliznici, at se mi pekne obe rozmrazi a pak budu stresovat aby se aspon jedno chytlo.mas pravdu to cekani pripada nekonecne.no ty uz za par sni budes vedet, doufam a preji ti at to dopadne dobre, taky pisou ze je dulezite byt pozitivni a verit. takze ver, ze se povedlo
@Kolinka81 kočko nestresuj se a je to v hlavě vše. Takže jestli máš dobrý pocit že ms není tak ho měj.. Já si naplánovala že vyjde v červenci let a vyšel pak že obě přežijí rozmrazení a zavedou se a je to tak… Takže vám říkám že tohle je mé poslední ivf let a vše budu tehule… A je to…
je to vše v hlavě… Čtení a různé informace jsou přirozené ale nesmíme se tomu tak poddávat ale já mám co říkat… Ze začátku jsem taky jela..a ó všem četla… Ono pak po delší době už to nějak víc vypoustis… Já se i teď nějak nezaměřují na to že bych mohla být tehu dnes mi přítel říká že příští léto už bude i prcek a budu mamina a mě to nějak nedošlo… Že by to třeba mohla být pravda.
takže hlavně pozitivně myslet kočky… Už se těším na úterý na to krásné číslo… ![]()
@Mao1 vzdycky je jednodussi podporit toho druheho piseme si tady to bude dobry a neboj urco se to povedlo. Ale sami jsme nervozni ldyz se to pak tyka nas samotnych coz je vic mez jasne…na jednu stranu tomu Verim moc ze se to povedlo, ale na druhou mam strach ze me budou velat dalsi vysetreni falsi leky atd…Trochu zavidim ne jodne zavidim tem vsem co nemusi prochazet tim co my…je to narocne jak psychicky tak fyzicky. To je pravda za par dnu budu mit jasno… a dekuju. ![]()
@kakaramelka mas pravdu jsem trochu ve stresu a hodne ctu to je vic nez jasne. Tak to je jasne budem tehule vsechny
a pak si tu budeme posilat fotecky nasich uzasnych a nejkrasnejsich miminek, ale je pravda ze si to vibec nedokazu predstavit ze budu mit mimi a ze mi to v utery oznami
mas pravdu ze se musime uz konecne smirit s tim ze je to tadyyy a budem mit pupicky ![]()
Ahoj holky, tak co neco noveho? Ja Vam dneska mela sny nejprve se mi zdalo ze se mi narodila holcicka
to jsem se probudila poprve a hned na to se mi zdalo jak jedu do CAR a tam mi rekli ze tam mozna neco vidi ale ze to muzou byt nerozpustene leky
asi mi uz z toho pekne hrabe co ![]()
@Kolinka81 super a jaké máš pocity, JE TAM VID? URCITE ZATIM MS NEDORAZILA…
![]()
@kakaramelka no vubec zadne pocity nemam az na ty sny
mebo spis chvili si rikam super povedlo se to a ta chvili si rikam to je praskama ty brzdi menstruaci.. tak ze jsem jak na houpacce… nene menstruace nic nedorazila no zitra se to dozvime tak uvidime… zak doufam ze Vam budu psat pozitivni zpravy ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.