Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky nezbylo někomu pár jednotek - Gonal nebo Puregon? klidně i jen 100j…ráda koupím. Děkuji ![]()
@kakaramelka tiše gratuluji. Moc ti přeji aby dálnice silila. ![]()
Ahoj holky, tak ja mam sliznici 7-8mm a ovulace byla asi vcera.tak mi je zavedou v utery rano.snad se pekne rozmrazi a bude vse ok.
@Mao1 jeee super zprávy… To dopadne určitě dobře a rozmrazí se, kolik jich budete davat
@kakaramelka zkusime 2 jestli se dobre rozmrazi. i kdyz ta dr.furt uvazovala jestli byla ovulace, ale tak snad to pozna ne. i se divala na nejaky hlen a rikala ze vypada ze byla tak snad.mam zacit brat utrogestan a v utery se uvidi.
@Mao1 vidis to jsem Ti to rikala
to jsem moc rada ze to vypada dobre
@kakaramelka neboj hlavne v klidu zadny stres drzim vse co mam na milion procent ![]()
Ahoj dneska je asi stejný jak včera bych řekla… Dělám TT i ovu testy a ty nám jasné pozitivní tak snad už neodejdou milasci moji… ![]()
@kakaramelka drzim vsechno, ale jsem si jista ze se udrzi bobanci ![]()
@kakaramelka ver nebo ne, ale ja Ti to moc preju… opravdu moc..neboj sama jsi rikala ted se to povede a uvidis ze jsi mela pravdu ![]()
@Kolinka81 jo máš pravdu, povede…teď bude důležitý víkend…
dekuju
![]()
@kakaramelka ovu testum ja vubec neverim, pri minulem jsem je mela uplne pozitivni a nic.ver tomu tehu testu ten je krasny na ovu se vykasli.
@kakaramelka vim ze mam.. uvidis.. ja ted trpim jak pes cekam na menstruaci ale nejak se ji nechce bricho me boli jako blazen ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.