Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kolinka81 tak šup červené víno a koupel teplou a uvidíš jak rychle dorazi
@Mao1 jasný to víš, že věřím… ![]()
@kakaramelka no doufam kdyz neprijde do pondelka budu muset volat do CAR co s tim. Doufam ze mi to nejak nerozhodili…
Holky, rano jsem psala, jsem 11 den po et a negativni test, dle CAR mam testovat az v pondeli. Jakou mate zkušenost, prisla vam nekomu menses i pres utrogestan? Ja praveze ani nespinim a uz je po termínu menses.
@Kolinka81 snad ne jestli tě už boli bříško… Snad to přijde ó víkendu… A doufám že mě to zítra nepřijde… ![]()
@Haninka17 ahoj muzou ti to léky brzdit nebo to může přijít i přes utros ale třeba déle… Každé tělo je jiné. Někdo to dostane i přesto, někdo jen špiní, někdo to dostane až když vysadí léky… Je to různé…
musíš vydržet do pondělí do odběru krve… Pořád ti budu držet palečky… ![]()
@Haninka17 ahoj mazlusenost je takova pri prvnim ivf jsem zacala prrs utrogestan spinit. Pri druhem zadne spineni zadna menstruace kdy jsem si myslela ze to na 100pro vyslo ale bohuzel, ale u kazde to je jine nektere se ukazi dve carky uz sesty den a nektere az 14den. Drzim palce
@kakaramelka joo holka me boli uz 14dnu bricho ![]()
Holky, tak mám za sebou třetí den stimulace. Tentokrát mi mimo gonalu a ovitrelle dali ještě luvis. Neměli jste to některá také?
@Mao1 tak zase budeme čekat hezky spolu, posledně jsme to měli také takhle kousek od sebe, že?
Tehle cyklus nám to prostě klapne!
@Mavu Tak luvis vubec neznam.jo no meli jsme to hned za sebou
a mas pravdu ted to klapne, nic jineho ani necekam ![]()
@Mao1 já si teď taky nic jiného nepřipouštím, prostě to klapne a bude
a máš zase volno po transferu? já jsem si tentokrát vypsala dovolenou, řekla jsem si, že se teď přitom nechci zabývat prací, tak se těším, jak budu číst knížky a chodit s pejskem na procházky.
Ten Luvis by měl prý být na kvalitu vajíček. Moc nechápu, proč mi to dávali, protože mi říkali, že vajíčka jsem měla hodně kvalitní. Ale když to pomůže ještě víc, tak holt o jednu injekci navíc vydřím a zase tolik peněz navíc to nebylo.
@Mavu a ja jsem si koupila cervene vino, ze si dam kazdy vecer sklenku at mi jeste povyroste sliznice a ananas ten zacnu jist asi od pondeli do patku. zkusim ted vsechno. a budu 3 dny jen lezet a pak chodit jen na prochazky a nic nedelat
uvidime co to udela
@Mavu jasan za zkousku nic nedas, treba budou jeste kvalitnejsi. drzim pesti at ji je dost a vsechny jsou super, at mate i na zamrazeni.ja mam nemocenskou uz od pondeli, v praci se vztekali co jako maji delat a me je to jedno, od toho jsou vedouci at si to zaridi, mi nebudou nakazovat, kdy na to muzu jit. az jim se to bude hodit..
@Kolinka81 ja mam zamrazene dve spolu tak uvidim jak se rozmrazi, kdyz tak obe. A jak pokracujes ty ms uz dorazila?
@Kolinka81 moc děkuji!
my si necháme dát určitě jedno, je to náš druhý cyklus a nechtěla bych přijít o čtvrtý hrazený. Jinak bych si klidně dvě dala, kdyby to nebylo takhle a dvě nám také po kultivaci zůstali. U prvního cyklu nám totiž zbylo jen jedno, které bylo zavedeno, ale neuchytilo se ![]()
@Mao1 ananas taky plánuju koupit a červené víno také zkusím. A to se pije asi nějak před transferem, že? Já jsem ještě teď přidala tu bílkovinu v prášku, prý to pomáhá stavbě buněk a také proti hyperstimuláku.
@Mavu @Mao1 moc na vás budu myslet, určitě to teď vyjde… Je náš čas… Informujte nás ó všem… průběžné… @Kolinka81 a co ty kočko?? Už dorazila??? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.