Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky ja si myslim, ze penize.Taky jsem se chtela jednu dobu prihlasit do vymeny manzelek
pro penize
@kakaramelka tak sup sup jak to u Tebe vypada
cekam dalsi testik? @Mao1 jo tak docela za to nabizeji hodne penez a chapu ze pokud nekdo potrebuje prasule tak se do toho prihlasi clovek nikdy nevi do jake finamcni tisne se dostane ![]()
@Kolinka81 holky tady je…sice není úplná dalnice, ale i tak si myslím že sílí a je moc pěkný…v životě jsem takhle krásnou čárku neměla… Ale pořád malej červíček hlodá…
@kakaramelka ta tvoje čárka je nádherná
a navíc každá jsme jiná, někdo může mít silnější čárku, někdo slabší
řekla bych, že teď by to mohlo být ovlivněné I tím, že je horko a víc se pije
ale každopádně je ta druhá čárka vidět krásně ![]()
@kakaramelka
juuu tak ta je krasny krasny neboj zavrta se tak se silne ze uz se nepusti az za devet mesicu ![]()
@Mavu @Kolinka81 děkuju kočky… Snad máte pravdu… Ale pořád potichounce gratulujeme…
![]()
@kakaramelka nenoj ma gratulace je tam malinka ze neni ani slyset ![]()
@kakaramelka jee ten je krasny, ja chci taky takovy
verim, ze bude vsehno super.
@Mao1 neboj kazda je uvidime, vsechny tady vime jak je to tezke a jak to rady slysime. Ty slova od vsech kterym se to povedlo… neboj vsak ono se to povede, ale musime verit
jajsem taky uz byla rozhodnuta ze uz na to kaslu, ale znova se do toho vrhnu na 100procent ikdyz se to treba znova nepovede. A chci to a vim ze se to povede musi. Tak i ty (ikdyz vim ze obavy strach je velky ) to zvladnes a povede se to uz brzo… je cas prestat myslet negativne musime myslet pozitivne a pak se to povede uvidis…
@Kolinka81 Jojo to máš pravdu, jsem zásobená vínem, dneska začnu s ananasem, nakrajím si ho na 7 koleček a dám si každý den jedno. Akorát ted budu nervozní at se mi pěkně rozmrazí, at mám dobrou sliznici, až je budu mít u sebe budu myslet jen a jen pozitivně
doufám. Kdy jdeš na kontrolu?
holky co jste zaváděli utrogestan bolelo vás břicho? Já beru 2-2-2 a dneska ráno mě bolelo dost a ted zase začíná..je to nepříjemné.
@Mao1 budes neboj nebo se snaz na to nemyslet
ildyz ja vim jak to jde dobre nemyslet
na kontrolu pujdu v patek jinak ja jsem ho brala stejne jako ty ale nic me nebolelo… tak ti moc nepomuzu..
@Kolinka81 A to uz ti reknou jak vypadaji vajicka a kdy bys mohla jit na punkci?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.