IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
6.8.17 07:59

Holky ja si myslim, ze penize.Taky jsem se chtela jednu dobu prihlasit do vymeny manzelek :mrgreen: pro penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.8.17 09:31

@kakaramelka tak sup sup jak to u Tebe vypada ;) cekam dalsi testik? @Mao1 jo tak docela za to nabizeji hodne penez a chapu ze pokud nekdo potrebuje prasule tak se do toho prihlasi clovek nikdy nevi do jake finamcni tisne se dostane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
6.8.17 09:43

@Kolinka81 holky tady je…sice není úplná dalnice, ale i tak si myslím že sílí a je moc pěkný…v životě jsem takhle krásnou čárku neměla… Ale pořád malej červíček hlodá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.8.17 09:50

@kakaramelka ta tvoje čárka je nádherná :srdce: a navíc každá jsme jiná, někdo může mít silnější čárku, někdo slabší :) řekla bych, že teď by to mohlo být ovlivněné I tím, že je horko a víc se pije :) ale každopádně je ta druhá čárka vidět krásně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.8.17 09:55

@kakaramelka :hug: :srdce: juuu tak ta je krasny krasny neboj zavrta se tak se silne ze uz se nepusti az za devet mesicu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
6.8.17 10:29

@Mavu @Kolinka81 děkuju kočky… Snad máte pravdu… Ale pořád potichounce gratulujeme… :hug: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.8.17 10:39

@kakaramelka nenoj ma gratulace je tam malinka ze neni ani slyset :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.8.17 12:12

@kakaramelka jee ten je krasny, ja chci taky takovy :) verim, ze bude vsehno super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
6.8.17 12:50

@Mao1 věř že brzy taky budeš mít takový… :* Určitě… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.8.17 13:35

@kakaramelka jojo kez by, kez by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.8.17 14:16

@Mao1 neboj kazda je uvidime, vsechny tady vime jak je to tezke a jak to rady slysime. Ty slova od vsech kterym se to povedlo… neboj vsak ono se to povede, ale musime verit :hug: jajsem taky uz byla rozhodnuta ze uz na to kaslu, ale znova se do toho vrhnu na 100procent ikdyz se to treba znova nepovede. A chci to a vim ze se to povede musi. Tak i ty (ikdyz vim ze obavy strach je velky ) to zvladnes a povede se to uz brzo… je cas prestat myslet negativne musime myslet pozitivne a pak se to povede uvidis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.8.17 14:53

@Kolinka81 Jojo to máš pravdu, jsem zásobená vínem, dneska začnu s ananasem, nakrajím si ho na 7 koleček a dám si každý den jedno. Akorát ted budu nervozní at se mi pěkně rozmrazí, at mám dobrou sliznici, až je budu mít u sebe budu myslet jen a jen pozitivně :mrgreen: doufám. Kdy jdeš na kontrolu?

holky co jste zaváděli utrogestan bolelo vás břicho? Já beru 2-2-2 a dneska ráno mě bolelo dost a ted zase začíná..je to nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.8.17 15:00

@Mao1 budes neboj nebo se snaz na to nemyslet :lol: ildyz ja vim jak to jde dobre nemyslet :lol: na kontrolu pujdu v patek jinak ja jsem ho brala stejne jako ty ale nic me nebolelo… tak ti moc nepomuzu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.8.17 15:20

@Kolinka81 A to uz ti reknou jak vypadaji vajicka a kdy bys mohla jit na punkci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.8.17 15:33

@Mao1 nene to by mi rekli kdy pujdu na dalsi KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.