Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mavu @Mao1 zitra novy tyden tak ze musime vykrocit rano pravou nohou
aby slo vse tak jak ma
na jedmu budu myslet v utery a na druhou ve ctvrtek ![]()
@Kolinka81 zkus zítra testik když to nebudeš mít a budem moudřejší ![]()
@Kolinka81 no to si nemyslim, ze by to zkazili spise se to embryo skleplo do vejcovodu, drive nez se stacilo uhnizdit.zkus test, i kdybys byla mimodelozni tak ukaze pozitivni. Ale nad tim nepremyslej a necti ![]()
@Mao1
uz nectu cetla jsem to uz pred tydnem. Jojo to je pravda zkusim zitra a budeme moudrejsi ![]()
@Mao1 no píchám si vždycky ráno, ale teď jsem čtyři dny měla Gonal i Luvis a od zítřka mám tři dny Gonal, Luvis a ještě Cetrotide. A myslím, že právě po tom Luvisu mi je trochu blbě. Teď mě bolela hlava tři dny a v pátek jsem i zvracela, ale řekla jsem si že to vydržím
Každopádně ale doufám, že mi ve čtvrtek řeknou, že půjdu v sobotu na OPU ![]()
@Kolinka81 děkuji, snad budou ve čtvrtek dobrý zprávy
. A já držím palce taky, aby všechno běželo tak, jak má. A testík vyzkoušej, za to nic nedáš. Případně budeš vědět, že ms ještě dorazí. A u tebe v CAR chtěli za embryoglue 3500,–? To mají docela hodně, my jsme měli 2500,–, tolik tam mají i za to Primo vision.
@Mavu budou uvidis zitra zkusim no a uvidim jeden mit menstruaci je asi divne jeste se mi to nestalo ted uz jen spinim. Jojo vkladam fotku kazdy to ma asi cenove jine ![]()
@Kolinka81 stejně je to zvláštní, my jsme také v Pronatalu (Praha) a koukala jsem ještě jednou do papírů a to embryoglue bylo za 2500,–. Je zvláštní, že neudržují stejné ceny, když je to stejná firma. Ale asi to má každá pobočka nastavení jinak. Každopádně držím palce!
@Mavu to je divne no. V Praze jsem byla taky na odberu vajicek a pak na vlozeni prvniho pokusu… asi zalezi na kolik se ceni doktor
a dekuju ja je drzim tez
… jinak holky zitra vstavame s pozitivnima myslenkama a hlavne tento mesic to vyjde ![]()
@kakaramelka za to cekani to stalo… tak jeste drzim palecky at se mrnouskovi uzasne bydli a roste a roste ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.