Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mao1 mě je 28 bude 29 určitě to zvládneš miminko tě nabije novou energii
![]()
@Mao1 35 není hodně, dneska jsou I starší maminy, tak energie bude ještě kopec
Mě bude v září 30.
@kakaramelka @Mavu ja vzdycky rikala, ze do 35,pak uz budu stara.
Ale necitim se na 35,tak je to dobry, jojo urcite bych to zvladla nic jineho by mi nezbylo ![]()
@Mao1
holka znam tve pocity me ted bylo 36let a do CAR jsem sla ze jsem si rikala ze aspon se nam to povede driv a ted si nejsem jista
, ale jsou ten takove obavy verim ze to zvladneme uplne v pohode
@Mavu @kakaramelka juuu to mate krasny vek holky to jsem si jeste pripadala mlada a ted si prikdu zase stara
a presne tak ted je nas cas ![]()
Na nove bude od 23.8novy dokument male lasky-o porodech atd.to muze byt pekne
@Mao1
to jsem si rikala taky ze max do 35 a pak uz budu stara.. ale jak pises necitim se na to spis jsem nekdy pubertak ![]()
@Mao1 jojo taky jsem to videla, ale nevim jestli na to chci koukat ![]()
@Mao1 taky jsme upoutávku teď viděli a manžel říkal, že by se určitě takhle nikam producírovat nechtěl
ale dokument to může být zajímavý.
Ja asi kouknu na prvni dil a uvidim.Me se libi takove dokumenty, Ale nechtela bych tam byt.
@Mavu @Mao1 presne no taky by jsem se tam nechtela takhle producirovat ale presne muze to byt zajimave…
Taky bych nechtěla aby takhle intimní chvíli viděl celý národ… Ale miminka byla susata ![]()
@Mao1 to já taky ne, přijde mi to taková soukromá věc. Ne aby si pak někdo řekl, kdo je jaká hysterka. A to že spousta Čechů takhle komentovat umí. By mě zajímalo, co ty lidi vede, že se do toho zapojí osobně…
@kakaramelka @Mavu presne no je to takove osobni a soukrome tak jako vymena manzelek, ale to me treba bavi, ale kolikrat nechapu nektere lidi jak se tam muzou prihlasit ale je to o penezich tal jako asi tady treba jim rekli ze jim daji nejakou sumu za to ze je budou sledovat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.