IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
6.8.17 15:20

@Kolinka81 A to uz ti reknou jak vypadaji vajicka a kdy bys mohla jit na punkci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.8.17 15:33

@Mao1 nene to by mi rekli kdy pujdu na dalsi KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.8.17 15:45

@Kolinka81 aha,mam v tom tady nejaky zmatek :) tak to urcite pujdes ten dalsi tyden.to cekani je ale nekonecne co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.8.17 15:50

@Mao1 no jo taky se mi to tu plete :) to asi ne ted jsem mela vlozena dve a nechytLo se ani jedno tak ze si myslim ze dalsi me bude cekat tak zari rijen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.8.17 16:13

@Kolinka81 ja myslim, ze na ket muzes jit hned po ms.ale netusim. No stejne kdyz uz se vlozi 2 tak aspon jedno ny se mohlo chytnout.Ale priste uz to urcite klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.8.17 16:18

@Mao1 no taky jsem verila ze aspon jedno se chytne jeste jsme si priplatili za embryoglue, ale co nadelas jsem asi vyjimecny pridad :roll: ale je divne vcera jsem to dostala a dneska uz to skoro nemam :nevim: Ale bricho me boli jak cert…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.8.17 16:21

@Kolinka81 no to je zvlastni s tou ms. nezkousela si jeste test?
Me taky se ptala na embryoglue ja rikala ze nechci, jestli to ma vyjit tak i bez toho a popravde nemam na to dat 6000 na to embryo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
6.8.17 16:22

@Kolinka81 a nezkoušela si test??? Třeba to tam je… :hug: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.8.17 16:38

@Kolinka81 já jsem to tehle měsíc měla taky tak. Ms dorazila a pak druhý den nebyla, ale znovu přišla asi po 3 dnech. Už jsme si I mysleli, že tehle měsíc na OPU nepůjdu. Ale test bych zkusila klidně, doktorka mi říkala, že je dobré si test udělat vždycky, když je ms nějak nestandardní.
A dala by sis embryoglue znovu nebo bys to dala bez něj? My ho posledně také měli a nic, ale zase si to pak nechci vyčítat. My sme si tam teď dali, že bychom chtěli Primo Vision a že si v den odběru řekneme, jestli chceme embryoglue. Tak snad pomůže I to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.8.17 16:53

@Mao1 @Mavu @kakaramelka no test jsem nezkousela myslite ze by vysel krevni test spatne? Ale taky me to popravde napadlo protoze bolesti jake mamjsem nikdy nemela a hlavne to mam tak 4-5dnu ale takhle kratce jsem to nikdy nemela. Ja jsem priplacela 3500kc a nepremyslela jsem jestLi bych do toho sla znova, ale doktor rikal ze to zvysuje procentnost uchyceni ale taky jsem cetla ze to neni pravda tak ze nevim… co je to to Primo Vision o tom jsem jeste neslysela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.8.17 17:10

@Mavu a ty uz vis kdy jdes na opu? @Kolinka81 me min.rok vsichni tvrdili ze krevni test je negativni, ale vychazeli mi ppzitivni tehu testy no a nakonec se zjistilo, ze se v laborce spletli, takze mozne je vsechno.ja jestli to ted nebydje tak pak to embryoglue zkusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.8.17 17:17

@Mao1 no pokud všechno půjde tak, jak má a nebudou přidávat stimulaci, tak mi toto vychází na sobotu. Ale řeknou mi to ve čtvrtek, to jdu na ultrazvuk. Už se ale těším, teď tu stimulaci snáším nějak hůř :( my asi do embryoglue půjdeme znova.
@Kolinka81 to Primo vision je nějaký šetrný způsob sledování embrií. Fotí jim to časosběr a víc o nich pak ví a umí určit, které má větší šanci se chytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.8.17 17:23

@Mavu tak to je super, kez by to vyslo uz v sobotu a dalsi tyden bys sla vlastne na et.jak to pekne utika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
6.8.17 17:25

@Mavu pichas rano i vecer? me ke konci uz to bolelo a nebavilo, ale co by zenska neudelala pro to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
6.8.17 17:25

@Mao1 spletli? To je silene, jako vim ze se to asi stat muze, ale. No asi si zitra jeden test koupim a zkusim ho. Je pravda ze me i porad boli prsa ale spise to prikladam ke vsem tem lekum co jsem brala ;) taky me pprad pichaji jako vajecniky ale treba to je tim ze se az moc hlidam. Taky me napadlo jest´i to nemam minodelozni, protoze jedna hóka rikala ze ji to v Pronatalu kam chodim zkazili a byla mimodelozne tehotna, tak taky clovek jako na to mysli. Kdyby aspon clovek vedel, ze opravdu tyhle specialni veci jako to glue pomuze ale to to nikdo nerekne protoze pro ne to jsou penize… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.