Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Mohu se k vám přidat? Jsem po prvním ivf, bohužel et bylo neuspesne. Teď čekám na ms a půjdu na KET. Máme zamrazeno 10 embryí po dvou. Procitala jsem poslední stranky. Vidím, ze jsme na tom s čekáním všechny podobně. Budu ráda, ze to mám s kým probrat. Jinak všem držím palce. Také jsem u toho všeho zoufalá. Bohužel nemám jinou šanci otěhotnět, než přes IVF ![]()
@Mao1 držím moc palce. Kamarádka byla v podobné situaci, ze tří rozmrazenych přežilo jen jedno a nic moc. Nedávali ji moc šance. A povedlo se. Mimco uz ma pul roku ![]()
@Sendy1984 ahoj a vítej v diskuzi
mrzí mě, že to napoprvé nevyšlo
ale tak to jste měli pěknou úrodu po prvním ivf, když jich máš 10 zamrazených a příště to tak určitě vyjde! A můžu se zeptat, jaký je u vás problém? U nás je to špatné spermio ![]()
@Mavu dekuji za privitani
v březnu jsem po vysazeni antikoncepce hned otehotnela, ale bohužel mimodelozni, vzali mi oba vejcovody, ten druhej byl bohužel také nepruchodny. Takže to máme naopak
u tebe je problém na druhé straně
. Akorát nejsem zatím moc v obraze. Ty uz máš za sebou stimulaci? Nebo te teprv ceka? No musime verit, ze i nám se zadari.
@Sendy1984 chjo, to mě mrzí, že jsi měla takový trápení
no já teď stimuluji, na odběr půjdu snad o víkendu, pokud mi stimulaci nepřidají. Jinak mám za sebou také už jedno neúspěšné ivf. Z toho jsem měla sedm prý velmi kvalitních vajíček, ale podařilo se oplodnit jen jedno a to se neudrželo
a už víš, kdy bys mohla jít na ket?
@Mavu no to ja vajíček měla hodně. Při odběru 42. Dost se oplodnilo pul prirozene pul ISCI a po PK jich zbylo 11 blastocyst. Ale také z toho nemám moc dobrý pocit. Říkali, ze zavadeli nejkvalitnější a ne testech ani duch
Tak drzim palce na odběr. At už se konečně povedou ta spravna vajíčka
jinak ms bych měla dostat asi v pátek. Ale bohužel budu mít stimulovamy KET, mám moc dlouhý cyklus. Tak vůbec nevím. Moc se v tom zatím nevyznam ![]()
@Sendy1984 tak to jsi měla pěknou úrodu
no já se v tom taky úplně moc nevyznám. Věřím doktorům a snad to klapne. Teď mi přidali ještě nějaké další léky, přidali dávky. Sice mi je z toho trochu špatně, ale snad to pomůže. A do jakého CAR chodíš?
@Mavu no mně při stimulaci také nebylo moc o. k. dost me bolelo celou dobu v podbrisku a nálady hrozny. Ale mas pravdu, musime verit doktorum, snad vedi, co delaji. Ty větší dávky uz zvladnes. Za chvilku máš OPU. A budeš to mít za sebou
alespon tedy ten zacatek. Jinak chodím do Prahy do Iscare.
@Sendy1984 jj to už dám
co my ženský stejně všechno nezvládnem, co? ![]()
@Mavu to máš pravdu
stejně nám zbývá akorát verit
Ale určitě to vyjde nám všem, co jsme tady v diskuzi ![]()
Agoj holky, @Sendy1984 ahoj,to mas jako ja taky mimodelozni a bez vejcovodu.
no vcera jak to tak dr. rikala, ze dve se rozpadli a dve zustali rozpadle na 30% tak to byl sok.ja tomu tak verila, ze ty dve se rozmrazi pekne a dve ze zustanou na priste.Jo musi se povest uz ted, aspon jedno
Ja mu verim…vzdycky verim a dopadne to na ho… ![]()
@Sendy1984 ahoj cetla jsem holka Tve prispevky no a taky to mas teda vesele.. @Mao1 vzdycky to na h… vyslo, ale ted to bude jine jasan
@Mavu ty jdes zitra vid?
@Kolinka81 ja se valim doma polehavam, ale nudim se jak svina
dala jsem si kafe, jedno snad nevadi a lezim. aspon do patku si dam takovy klidny rezim a nic nedelam. obcas se projdu po byte
.Mavu jde ve ctvrtek no, doufam ze ji to dobre dopadne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.