IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
9.8.17 11:27

@kakaramelka no me rikali ze mas narok kazdy rok ma ctyri pokusy. A treba se to povede normalne kdo vi.. ale strasne me to stve jsem smutna z toho kdyz vidim ty pripady kterym se to povede a jeste jsou nastvany ze maj dite a co s tim… testy si udelat nech taky to budu resit at mi udelaji testy protoze to neni preci mozne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
9.8.17 11:29

Sakra co vic pro to muzeme udelat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
9.8.17 11:32

@kakaramelka no je to na prd. Ja taky znova za vlastni penize a na to mit v zivote nebudem, snad nasetrit a pak az za rok, dva…nebo jedine zase zkusit nejakou studii.
Drz se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
9.8.17 11:36

@Kolinka81 na ivf máš nárok na čtyři pokusy za život, kdy na to připlácí pojišťovna. je tam ale podmíka zavedení jednoho embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
9.8.17 12:32

@karkarka hmmm tak to jsem je asi blbe pochopila… tsk jestli je takhle tak to mam uz jen dva pokusy a pak konec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
9.8.17 12:38

@Mao1 přesně jediné studii my máme ještě všechny pokusY na pojišťovnu. Ale i tak si zaplatíme ty speciální blbosti… Atd…no je to děs… Už nevím co mám dělat podařilo se pokaždé ale nedopadlo… :,( A toto vypadalo v pondělí dost nadějně… :zed: ale na vás myslím moc a držím palce ať to dopadne do zdárného konce vše dobrw

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
9.8.17 13:08

@kakaramelka to my taky na pojistovnu, ale ty ceny jsou silene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
9.8.17 13:17

Vim ze mame myslet pozitivne, ale asi to vypada ze ja mimco mit nebudu… nejak citim ze to nevyjde dva pokusy a to vlastne ani nevim jak to bude kdyz jsem si nechala vlozit dve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
9.8.17 13:23

Holky koukam, ze se nam tu rozjizdi nejaka depka, kde zmizlo to nase pozitivni mysleni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
9.8.17 13:37

@Mao1 no právě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
9.8.17 13:45

Nevim jsem z toho vseho nejaka smutna presla… bez penez proste nic nedame… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.8.17 16:02

Kakaramelka ahoj. Moc me mrzí, ze to nevyšlo. Je to vždy strašný se s tím smířit. Ale musíš jít dál, určitě na tebe to mimco také někde čeká :) nevím, jaký máš problém, ale třeba se povede přirozeně. Také ty peníze. První IVF nás na pojišťovnu vyšlo na 31.000. Jsou to šílený částky. Ale snad uz nám to vyjde brzy všem tady :)

Příspěvek upraven 09.08.17 v 16:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.8.17 16:07

@Mao1 ahoj. Tak máme podobne trápení. Také se bojím toho rozmrazovani. Myslela jsem, ze v dnešní době uz s tím není problém. Někde jsem četla, ze úspěšnost rozmrazeni je 98%. Hm asi zase kecy. Ty hlavně odpočívej, myslím, ze ti to vyjde, většinou to tak bývá, když doktoři nedávají moc velkou sanci, tak se povede a s kvalitní vlastou ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.8.17 16:12

@Kolinka81 nesmutni, ono se to povede, prostě musí :hug: :srdce: teď už budou doktoři vědět ještě víc a hezky to nastaví. To sibříkám já, předtím museli poznat, jak to noje tělo reaguje. A dělali vám I testy na imunologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
9.8.17 16:22

Holky tak jsem si zasla na prochazku, koupila jsem si 3zakusky a osladim si aspon zivot. a uz zase lezim. nesmime se vzdavat holky :srdce: je to tezky na psychiku, ale musime verit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.