IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
13.8.17 09:37

@Mao1 myslim ze ne vem si to ze nektere holky dlouho nevedi ze jsou tehotne ;) a pari o sto sest, kdyz jsi na ne mela chit tak jsis je proste dala a hotovo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
13.8.17 09:42

@Mao1 já bych se taky nebála. Strašně důležitá je taky psychická pohoda, takže je hlavní, jestli sis ten večer užila a hezky si odpočnula. Dvě malý piva jsou nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
13.8.17 11:28

Tak to jsem rada. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
13.8.17 16:43

@Mavu ahojte holky.Mavu jak jsou na to embyjka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
13.8.17 16:57

@Mao1 ahojky! Ještě nevím, poprvé mám volat až zítra. Ale posledně mi vlastnê nic moc neřekli, jen to, jestli se vyvíjí. Počet mi pak řekli až na místě v den transferu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
13.8.17 17:14

@Mavu aha zitra to je treti den ze? tak to ti asi i reknou kdy bude transfer. hlavne at se krasne vyviji.ja dneska byla v lekarne tak jsem si koupila dva testy tak jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
13.8.17 17:17

@Mao1 zítra by měl být druhý den, oni ten první den nepočítají asi. Transfer prý bude ve čtvrtek, to už mi ta řekli rovnou :) a kdy plánuješ testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
13.8.17 17:23

@Mavu aha :D tak uz zacnes za chvilku s anansem co? ja vubrc nevim kdy testovat, kdyz nepocitam den transferu tak zitra je to 6.den tak nevim jestli to mam hned rano zkusit, nebo je brzo. Kolik davate dve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
13.8.17 17:44

@Mao1 s ananasem začnu tak ve středu, nejlepší je to prý tak dva dny po transferu. Teď jsem si naordinovala červené víno (malou skleničku) a grepový džus na sliznici :) já bych to ještě 6.den nezkoušela, to mě přijde brzy. Nemuselo by to ukázat ještě nic a člověk je akorát zklamaný. Zkusila bych tak 11.den.
Budeme dávat jen jednojedno, abychom nepřišli o 4.placený pokus. Jinak bych klidně dala dvě, pokud by byli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
13.8.17 18:07

@Mao1 taky by jsem to nechala tak na 11den, to uz by melo byt ma tuty ;)… ja jdu zitra na konzultaci tal ksem zvedava co mi reknou :) @Mavu neboj bude jich hodne uvidis ja zatim piju kontryhel tak jsem zvedava, ale ted si dam pauzu cetla ksem ze by se mel pit jen do ovulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
13.8.17 18:57

@Kolinka81 ja jsem taky zvedava co ti reknou, pak dej vedet.me se ty opary rozlezly po cele puse i v nose se mi udelal tak mam radost.ja budu mit strach testovat, ue to nevyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
13.8.17 19:27

@Mao1 ty opary to je divne kord kdyz jsi je nemela… zadny takovy bude pozitivni jasan…tak zadny strach ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
14.8.17 07:10

@Kolinka81 a hlava jak me svedi, ja myslela, ze mam vsi je to silene. nevim co s tim, pritom pouzivam porad stejny sampon.ale golky jestli by to melo vsechno znamenat, ze budou // tak to s radosti vydrzim.
Dejte vedet jak jste dopadli holky moje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.8.17 08:29

Ahoj holky, tak jsem dneska volala do laboratoře a aktuálně máme 5 embryjek. Tak snad nám to všechny hezky zvládnou až do čtvrtka, to je plánovaný transfer. Byla bych určitě klidnější, kdyby bylo I něco k zamražení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
14.8.17 08:33

@Mavu jasne ze to zvladnou musis jim verit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.