Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mavu no spis se doporucuje pit hodne od prvniho dne kdy si zacnes pichat injekce…
tak dand ti bude brzo lepe
@Kolinka81 to já každý den od té doby piju jak duha
denně I 5-6 litrů. A jedla pila jsem tu bílkovinu (ještě I pár dní než jsem začala stimulovat), tak mi je to divný, že mi je takhle blbě ![]()
Me bylo tak blbe po opu hned davali mi kapacku proti bolesti, a pak me bolelo bricho par dni.To muze byt i tim jak ty vajecniky rozpichali a ted se pomalu zmensujou. hlavne at muzes normalne curat a nezvracis a nemas teplotu. jinak fakt hodne pij a jez tu bilkovinu uvidis zitra uz to bude cim dal lepsi
Ahoj nechci strašit. ja po prním OPu jsem měla takové křeče že jsem zkončila v nemocnici hned ten den. a druhý den hned na operačním stole. měla jsem sraženiny a ztrátu 750ml krve. ale to jsem mohla mít jen já. u tebe to nemusí být.
@katerina1006 ahoj, no snad se to u mě takhle nerozjede. Oproti včerejšku je to I o dost lepší, tak myslím, že by to mohlo do čtvrtka úplně vymizet. Jsem četla, že když je toto slabší, tak ET stejně dělají. A vy jste tedy potom embrijka mrazili? Doufám, že už se ti zadařilo ![]()
@Mao1 už I teď se cítím líp. Bolí ti, když chodím a nějak výrazně se hýbu, ale už se nesvíjím v křečích
Myslím, že to bude do čtvrtka úplně v pohodě. A co ty, jak se cítíš?
@Mavu Po OPU jsem tedy neměla vyloženě křeče, ale bolelo to celkem dost, při každém otočení, pohnutí. Ale tedy den po dni se zlepšovalo.
@Mavu na prd, dneska me zaclo bolet bricho, tak nevim jestli neprijde ms. a odpoledne po utrogestanu me zacla palit pi… Tak uvidim vecer abych jeste nemela nejake kvasinky me uz by prdlo asi
@Mao1 u me znamenaly kvasinky ze se embryo chytilo✊ sice to u me bylo biochemické těhotenství ale to nemusi byt u tebe. drzim palce.
Myslis, ze kdyby me to tr3ba vecer a rano jeste palilo, tak mam radsi zajit na gyndu.?
Holky tak sem si opet nedala rict a testovala a test pepino v kazete vubec nic.tak jsem jeste zkusila ten co vcera(ja vim ze nejsem normalni) a malem to semnou svihlo ![]()
Ale nechapu jakto ze na jednom neco je a na druhem ne. a mam strach
@Mao1 no vidis super
a normalni jsi, ale dulezite je ze je neco videt
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.