IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
17.8.17 16:02

@Mavu jasan ze jo, papej ananas a odppcivej, ja tri dny jsem se jenom valela a nic nedelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
17.8.17 16:06

@Mao1 někdo tu myslím psal, že čárka sílí ob den. Tak neboj a zkus to zítra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
17.8.17 16:11

@Mao1 už praktikuju :) teď budu tři dny jen číst, koukat na filmy a povalovat se :) nařídil mi to I doktor :) ananas jsem už měla cestou, manžel mi přivezl čerstvý džus z UGO, když mě vyzvedával a na zítra tu mám taky koupený čerstvý, ten mám moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
17.8.17 16:18

@Mavu no ahooojjj covece uz jsem mela strach ze je neco spatne… ;) tak to jasna vec ze ted se to povede nebo spis uz povedlo :) tak hezky odpocivej…me dneska odebrali 7zkumavek tak jsem zvedava, doufam ze nenajdou neco spatneho… @Mao1 zadne takove myslenky proc by se to nepovedlo mimik potrebuje jen pozitiva a neboj silit bude..uvidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
17.8.17 16:23

@Kolinka81 tak to su dej večer aspoň dvojku červenýho ať se ti ta krev doplní ;) sedm zkumavek to je mazec, ale je to pro dobrou věc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
17.8.17 16:30

@Mavu jojo to urcite verim tomu ze je to pro dobrou vec. Jen hlavne at neprijdou na neco vazneho :lol: a hlavne at to k necemu je… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
17.8.17 16:40

@Kolinka81 jojo me taky brali sedm zkumavek, i chlapovi.asi z kazde zkumavky testujou neco jineho. A neboj beztak neprijdou vubec na nic.ani na to nemysli.Tak ja zitra deset dni po ket, tak to uz by melo byt videt lip ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
17.8.17 16:41

Stejne jsem pipina, tak brzo testovat, ale nemohla jsem si pomoct nejak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
17.8.17 16:46

@Kolinka81 jasně, že nic nenajdou! A posune je to ale o krok dál, budou o vás zase vědět trochu víc.
@Mao1 zkus ten 11. den, tam to většinou prý vidět je. Někdo to tu psal, že to byl u ní rozhodující den.
Já mám testování zakázáno od manžela. Takže budu čekat do ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
17.8.17 16:48

@Mao1 tak tomu meme brali jen dve. No pokud na nic neprijdou tak je to blbe, protoze nevi proc se to jinak nedari…to urcite desaty den uz by to melo byt lepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
17.8.17 16:53

@Mavu to je zase rozumne ja jsem taky netestila ;) je to lepsi zbytecne se aspon nebudes stresovat :) no jsem na to zvedava na ty testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
17.8.17 17:03

@Kolinka81 já jsem se právě tím testováním strašně stresovala, pořád zjišťovala, proč tam ta čárka není. Tak jsme se takhle doma domluvili a já doufám, že to vydržím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
17.8.17 17:06

@Mavu :mrgreen: to teda vydrzis je to lepsi na psychiku ;) ja to taky vydrzela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
17.8.17 17:14

@Mavu budu drzet palce at vydrzis, ja jsem sama doma dopoledne, tak me to prave laka. Ja nestresuju ze tym neni, ja zas stresuju ze nesili. zitra zkusim a pak az v pondeli.to uz by mela byt pekna jestli to klaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
17.8.17 17:20

@Mao1 já právě posledně neměla ani pididucha :-( ale neboj, já bych na tvém místě stresovala úplně stejně ;) ale neboj, ta čárka zesílí! Ale bude to víc znát s nějakým odstupem, alespoň den nebo dva. Tak počkej, testni až v sobotu a uvidíš, že bude silnější ;)
@Kolinka81 vydržím! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.