IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
14.8.17 09:32

@Mao1 já jim věřím :srdce: posledně se jim podařilo oplodnit jen jedno a to vydrželo až do konce, tak to tihle zvládnou taky :) a jak se cítíš dneska ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
14.8.17 10:06

Tak holky nejvetsi pravdepodobnost neuspechu je genetika embria ceka nas vysetreni imunulogie a genetika pak se bude asi nejak postupovat dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.8.17 10:25

@Kolinka81 tak je dobře, že vám udělají další vyšetření, budou pak vědět, jak lépe postupovat a příště se to 100% zadaří :srdce: a už vám řekli, kdy na vyšetření půjdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
14.8.17 10:48

Ahoj holky :mavam: Prosím vás mám otázku, jsem po neúspěšném IVF, ms normálně první měsíc dorazila, teď mám ale 45dc a stále nic..mám čekat nebo jít na vyvolacku? máme naplánovaný ket ale s takovou :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
14.8.17 10:51

@Bobčul asi by jsem si zavolala do CAR tam Ti reknou. A delala jsis test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
14.8.17 10:55

@Mavu jojo jsem taky rada ze nam udelaji testy. Sice pry prijdou dobre vysledky, ale aspon budu klidnejsi. Na genetiku jdeme 24.teho a imunulogie je trosku problem pani doktorka rusi ordinaci v praze tak cekam co mi zavolaji z CAR :) a ty se neboj budou i mrazacci uvidis :) kazdopadne se hezky priprav na ctvrtek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
14.8.17 11:00

@Kolinka81 Jo asi tak cca před 10 dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
14.8.17 11:04

@Bobčul ahoj ja mela to same, tak jsem si zasla na gyndu at mi pichnou vyvolavacku.to telo je takove splasene po tech hormonech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
14.8.17 11:06

@Mavu jo citim se fajn, kdyby me tak nesvedila ta hlava tak uplne nejlip.pani v lekarne rikala ze si mam koupit obyceejny koprivovy sampon tak zkusim. jinak me dneska boli nohy a mota se mi hlava, ale trpim na nizky tlak tak to bud k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
14.8.17 11:07

@Mao1 Ahojky tak jo, zítra tam zkocim :) a v pohodě ti to pichli nebo jsi si brala pro dr papíry z caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
14.8.17 11:08

@Kolinka81 tak hlavne, ze to dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
14.8.17 11:18

@Bobčul tak si zavolej do CAR urcite Ti reknou co a jak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
14.8.17 11:18

@Bobčul ne nebrala jen jsem tam zasla, ze chci jit na ket a pprad neprisla ms, jestli by mi pichli vyvolavacku, a oni mi ji pichli za 20kc, a sla jsem ani me neprohlizel, byla jsem jen za sestrickou a ta se jen zeptal dr. jestli muze a on rekl ze jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
14.8.17 11:21

@Mao1 to musi dobre dopadnout ;) a hlavne co je super uz zadne leky to mi udelalo asi nejvetsi radost :mrgreen: holka to Ti nezavidim, ale za dalnici to stoji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
14.8.17 11:32

@Kolinka81 to jo to stoji, ale aby nejaka vubec byla.Na genetice jsme taky byli, kreslila tam nejaky strom a pak vysvetlovala jak ma spravne vypadat to embryo neco co. trvalo to tak pul hodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.