Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kolinka81 ahoj to vis ze ne
a jak to dopadlo, nejaky uplny pididuch ani nevim jestli ruzovy radsi jsem ho vyhodila, zkusim az ve ctvrtek
@Mao1
no vidis aspon malinkaty pididuch to vypada dobre
tak pockame do ctvrtka s Tebou a co hlava uz svedi mene?
@Kolinka81 to mohla byt ta testovaci carka ta seda. hlava svedi porad, ne v kuse, ale obcas dost.uz me ale ani bricho neboli, jen bradavky
@Mao1 ona tam ta druhá čárka bude, uvidíš
jen je teď ještě brzy na to, aby to byla dálnice.
Zkousela jsem vam ho vyfotit, ale moc to neslo. nejde tam nic videt
@Mavu aby se v tom clovek vyznal, jak pisou 7.den po ket uz meli// no nevim no, nezbyva nez vydrzet, nebo si ji tam dokreslit
@Mao1 a kdepak jsi to cetla? Co?
ze ty koukas jinam… holka vydrz a bude to tam je jeste brzo ja by jsem proste zkusila ve ctvrtek ![]()
@Mao1 kazda to mame jinak nekomu se to ukaze uz 6den jiny se to ukaze az 14den.. a ty jsi videla pipi dusinka tak vydrz a bude dalnice ![]()
@Mao1 každý reagujeme jinak, někdo může mít viditelnější čárku později, a to I po KET. Zkus to znovu v ten čtvrtek a uvidíš ![]()
Holky, neměle jste nêkterá po OPU velké bolesti břicha, spíš křeče? Já mám od včera a jsem taková dost nafouklá. Dneska jsem nasadila víc bílkovin a je to lepší. Ale stejně nemůžu dělat nic moc jinýho než ležet. ![]()
@Mavu jestli to neni ten hyperstimulak, pij hodne vody to pomaha.
Ach jo kdo to ma vsechno vydrzet.
@Mavu presne tak hodne pij melo by se to zlepsit… @Mao1 ja vim ze je to tezke.. ale menoj utece to nejak se zabav at na to nemyslis ![]()
@Mao1 @Kolinka81 díky, holky! Pít se snažím, od rána mám v sobě asi dva litry. Bílkovinu jsem si dala tu v tom prášku a je to trochu lepší. Ale teda včera jsem myslela, že umřu. Manžel už mě skoro vezl na pohotovost. Ale myslím, že se to dneska snad srovná. Jen to moc nechápu, vajíček jsem neměla nějak extrémně hodně ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.