Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky dekuj
zajdu si koupit jeste tady ten a zkusim zitra.tak tfuj tfuj at je vsechno ok. @Mavu jak ti je dneska?
@Mao1 už je mi o dost lépe, tak myslím, že zítra to bude v pohodě. Pomohla mi hodně ta bílkovina a voda. No jsem už zvědavá, kolik jich tam zítra budeme mít ![]()
@Mao1 zkus zvidis jak bude silit
A kdy mas jit na krev? @Mavu to je dobre te je Ti uz lepe zitra budes uplne fit
bude jic urcite vic nez dost uvidis hned jak budes vedet tak nam pisni
@Kolinka81 zkusim,rikala jsem to tete, ona taky byla na umelem, pry ze to muze byt ten utrogestan, ale to teda nevim ze by utrogestan delal duchy? @Mavu tak to je super, urcite jich bude dost, kdyby se nevyvijeli tak by urcite zavolali, mi taky volali, mela jsem jit zenkrat na et v patek a volali mi, ze vypadaji dobre at prijdu az v pondeli.tak dej hned zitra vedet jak to vypada.na kolik to mas? @Kolinka81 mam jit na kontrolu az 23,pr. tyden
@Mao1 no ja to neznam ze by se po utrosi ukazal pozitivni test… urcite je pozitivni
a urcite jsis to uz hledala
uvidis kazdy den bude silit
@Kolinka81 jo koukala zkusila
zkusil jsem jeste jeden jine a je tam taky, takze uz testovat nebudu az ve stredu rano pred doktorkou, necham to osudu.
Jinak holky moc dekuju za podporu, snad to bude dobre vsechno, kdyz byly ty embrya takove nekvalitni. akorat nevim mam to rict chlapovi, nebo pockat do kontroly? asi pockam
@Mao1 to mi přijde jako blbost, že by utrogestan dêlal duchy. Ti bysme je přeci všechny viděly I při těch nezdařených pokusech, takže myslím, že utrogestan to nebude
budu moc držet palce na kontrolu, ale myslím, že to teď prostě klaplo ![]()
Zítra nevím, v kolik půjdu. Oni mi to řeknou až po telefonu, na kolikatou mám přijít.
@Mao1 ty joooo super mam strasnou radost
a myslim ze to vykecas tohle neutajis
@Mavu na tebe budu zitra myslet a drzet pesticky ![]()
@Kolinka81 stoji me to silu, ale mlcim, pockam do stredy, snad to zvladnu. ![]()
@Mao1 @Kolinka81 ahoj holky, my sme teprve před chvilkou dorazili dom. Měli jsme tam dvě blastocysty, téměř už hatchující, prý obě moc krásné
tak jednu už mám u sebe a druhou dáváme do mrazáku. Teď se to ale prostě musí povést!
@Kolinka81 aale mam strach ze to dopadne blbe zase.test furt pididuch vubec nesili je mi blbe a boli me bricho.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.