IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
16.8.17 10:06

Holky dekuj :hug: zajdu si koupit jeste tady ten a zkusim zitra.tak tfuj tfuj at je vsechno ok. @Mavu jak ti je dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
16.8.17 10:18

@Mao1 už je mi o dost lépe, tak myslím, že zítra to bude v pohodě. Pomohla mi hodně ta bílkovina a voda. No jsem už zvědavá, kolik jich tam zítra budeme mít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
16.8.17 11:08

@Mao1 zkus zvidis jak bude silit ;) A kdy mas jit na krev? @Mavu to je dobre te je Ti uz lepe zitra budes uplne fit ;) bude jic urcite vic nez dost uvidis hned jak budes vedet tak nam pisni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
16.8.17 11:45

@Kolinka81 zkusim,rikala jsem to tete, ona taky byla na umelem, pry ze to muze byt ten utrogestan, ale to teda nevim ze by utrogestan delal duchy? @Mavu tak to je super, urcite jich bude dost, kdyby se nevyvijeli tak by urcite zavolali, mi taky volali, mela jsem jit zenkrat na et v patek a volali mi, ze vypadaji dobre at prijdu az v pondeli.tak dej hned zitra vedet jak to vypada.na kolik to mas? @Kolinka81 mam jit na kontrolu az 23,pr. tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
16.8.17 12:05

@Mao1 no ja to neznam ze by se po utrosi ukazal pozitivni test… urcite je pozitivni ;) a urcite jsis to uz hledala :mrgreen: uvidis kazdy den bude silit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
16.8.17 14:18

@Kolinka81 jo koukala zkusila :mrgreen: zkusil jsem jeste jeden jine a je tam taky, takze uz testovat nebudu az ve stredu rano pred doktorkou, necham to osudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
16.8.17 14:20

Jinak holky moc dekuju za podporu, snad to bude dobre vsechno, kdyz byly ty embrya takove nekvalitni. akorat nevim mam to rict chlapovi, nebo pockat do kontroly? asi pockam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
16.8.17 14:30

@Mao1 to mi přijde jako blbost, že by utrogestan dêlal duchy. Ti bysme je přeci všechny viděly I při těch nezdařených pokusech, takže myslím, že utrogestan to nebude ;) budu moc držet palce na kontrolu, ale myslím, že to teď prostě klaplo ;)
Zítra nevím, v kolik půjdu. Oni mi to řeknou až po telefonu, na kolikatou mám přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
16.8.17 17:34

@Mao1 ty joooo super mam strasnou radost :dance: a myslim ze to vykecas tohle neutajis :mrgreen: @Mavu na tebe budu zitra myslet a drzet pesticky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
16.8.17 17:41

@Kolinka81 stoji me to silu, ale mlcim, pockam do stredy, snad to zvladnu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
16.8.17 17:55

@Mao1 jsme na tebe zvedava :lol: slibuju budu mlcet s tebou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
17.8.17 14:31

@Mavu ahoj tak jak? myslim na tebe od rana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
17.8.17 14:51

@Mavu ja taky na tebe myslim doufam ze je vse v poradku? @Mao1 a copak ty porad mlcis? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
17.8.17 16:00

@Mao1 @Kolinka81 ahoj holky, my sme teprve před chvilkou dorazili dom. Měli jsme tam dvě blastocysty, téměř už hatchující, prý obě moc krásné :) tak jednu už mám u sebe a druhou dáváme do mrazáku. Teď se to ale prostě musí povést!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
17.8.17 16:00

@Kolinka81 aale mam strach ze to dopadne blbe zase.test furt pididuch vubec nesili je mi blbe a boli me bricho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.