Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kolinka81 taky myslim na Mavu urcite uz vi jak dopadla snad dobre.Ja zjistila ze mi ten utrogestan nedela dobre pali me po nem bradavky a je mi na bliti a to ho jen zavadim fuj
Holky, tak mám 13 velkých folikulů a ještě 7 menších, které možná ještě dorostou, takže prý super. Teď jen, aby tam bylo I hodně vajíček. Na odběr jdu v sobotu ![]()
@Mavu tAk to je super, to jich bude urcite i vic.na kolik jdes?
@Mao1 hned ráno na půl 8. Tak to budu mít aspoň brzy za sebou ![]()
@Mao1 a zkousela jsi volat do CAR? Treba by ti dali neco jineho.. @Mavu tak super vidis mas jich tam pozehnane
to budes v deset jsi doma jak na koni ![]()
@Kolinka81 nezkousela celou dobu jsem byla v pohode az od noci me boli v krizi, bricho, prsa mi brni a chce se mi blejt. dnesni den je zazitek doufam ze to brzo prejde. @Mavu to je fajn tak brzy a ve stredu pujdes pro miminka to uz uleti ten cas ![]()
@Kolinka81 no až tak v 11 I s cestou domu
už se těším, až to budu mít za sebou. Dneska ještě píchneme Pregnyl a s injekcema hotovo ![]()
@Mao1 přesně tak jak říká Kolinka, třeba je to dobré znamení, že prckové hnízdí ![]()
A jak jste se jinak dneska holky měly? Já dopo pádila přes celý město na pracovní meeting, máme referentský auto v opravě. A řeknu vám, dva kilometry tam, dva zpatky a byla jsem vařená…
@Mavu nic jineho ani necekam
ja se dneska prochazela po byte, chvilku sedela na balkone a zjistila jsem ze nam umrel krecek. zitra pujdu na chvilku k mamce na kafe at se tak nenudim. a cetla jsem a skoukla dva filmy ![]()
@Mavu ale jo chvilkama mi je fajn, a chvilkama me silene boli bricho a obcas pali bradavky, jinak dobry.
Drzim pesti at mas zitra pekne vajicka a mas jich dost
dej vedet
@Mavu ahojky tak co jak to dopadlo? Kolik kolik?
doufam ze jich mas hafo @Mao1 a co ty jak ti je dneska? A jaka byla vcerejsi kavicka u mamci? ![]()
@Kolinka81 ahoj me je porad soufl, jdeme dneska do obchodu tak si koupim test at jsem pripravena
a nekdy pr. tyden zkusim. bricho me boli porad obcas a prsa furt pali atd..takze urcite se povedlo-jsem pozitivni jak jste me ucili
uvidime to muze byt vsechno z toho utrogestanu.Taky cekam jak dopadla mavu-soufam ze dobre. A co ty jak je?
A v zivote jsem nemela opar a dneska mi vyrasili hned dva, ty hormony delaji divy teda
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.