Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mavu ja vim ze musi, ale je to proste silene to vecne cekani. Prave ze mi nedelali zadne testy je genetiku to je cele. Spis je tady problem ze jsem nejak zapomnela ze si musim mechat zavest jen jedno ne dve embrya. Tak ze ted uz mi pojistovna nic neproplati. Tak ze mevim co bude dal…
ale delujuuu Ti ![]()
@Mao1 taky jsem si sla dat cokoladu a gumove bombony ty miluju…trochu obalit nerviky
a ty odpocivej
to vis ze to nevzdame jen se to nejak komplikuje to jsou takove ty prvotni soky vsak ono to nejak dopadne.. jooo ta psychika je mazec uz jsem premyslela jestli na psychiku neni nejaky caj. Jinak od vcera piju ten Kontryhelovy caj salek rano a vecer a jen do ovulace, kterou ani nevim kdy mam
![]()
@Kolinka81 na pojistovnu kdyz zavedes po jednom tak mas 4 pokusy, kdyz das 2 tak mas pokusy tri.Ty uz mela trikrat ivf?
@Mao1 nee mela jsem 1ivf a 1Ket coz je teda dvakrat tak ze mam jeste jeden pokus levneji medunkovy caj si koupim…
@Kolinka81 ale ket se na pojistovnu nepocita i kdyby sis nechala zavest 3 embrya, takze mas porad 4pokusy
@Kolinka81 jestli se pocita ta studie tak mas jeste 3 pokusy, jestli se nepocita tak 4 to se musis poptat v centru. a ten ket se nezapocitava vubec do pojistovny protoze to si hradis sama
Skoda ze nedokazeme upnout na neco jineho… ja uz si nekdy pripadam jako blazen…
Tak me nekdy omluvte a berte s rezervou..
@Kolinka81 no už se těším, že mi řeknou co a jak. Jsem nějaká nafouklá a bolí mě hlava
tak snad už bude brzy odběr a vajec bude dost ![]()
Jinak úplně tě chápu, je strašně těžký myslet na něco jiného, nějak jsme si to naplánovali a plán nevychází
ale on vyjde! ![]()
@Kolinka81 jinak meduňka je fajn, pomáhá I třezalka, ale ta se nesmí pak v těhotenství, ale na stres je super. Pak mě pomáhá jóga, I na odreagování, jak je tam ta relaxace a člověk musí vypnout. Včera jsme cvičili venku a to byla paráda ![]()
@Mavu bude uvidis ja si pamatuju jak jsem se bala ze nebudu mit ani jedno vajicko a nakonec jich bylo 11, ale z zamrazili jen pet a ani nevim proc…
tak ze se neboj bude jich plnej pytel
to jo naplanovane jsme to meli krasne, ale vsak ono to vyjde… a uz brzo… zkusime to z jine stranky budeme si psat i o mecem jinem treba co jsme delali jake jsou plany co v praci Kdo vas nastval kdo potesil a tak. Tak sup holky napiste neco o sobe.
at se pozname i blize… treba nam to pomuze… a zrovna vcera jsem byla s kamaradkou na obede a zrovna jsem ji rikala ze by jsem zacla chodit zase na jogu ![]()
@Kolinka81 určitě jdi do toho, je to super relax. My teď s tou naší cvičitelkou přes léto cvičíme v takovým krásným venkovním parku a je to strašně fajn. A já pak teda ještě doma cvičím tu hormonální jógu a taky je to fajn
Taky hodně chodíme s pejskama ven, pročistím si hlavu a pejsani pak aspoň celý večer spí a neprudí nás.
A byli jste někde na dovče letos holky? Nebo alespoň někde na hezkým výletě teď přes léto? ![]()
@Mavu vid taky si rikam, ale je to az od zari
Ale vim ze kdyz jsem chodila tak mi bylo strasne fajn…
jako na dusi byla jsem takova pozitivni dobre naladena… myslis to cviceni podle ludmily? Hele letos jsme to nejak vypustili nejakou dovcu byli jsme jen parta ve Spindlu kamarad tam ma chatu od firmy tak jezdime tam… pak muj pritel byl na malte, ale musim se priznat ze takovou dovcu relax u mpre by jsme brala vsema deseti… jinak ted hlidame kamaradce barak se dvema pejsky a musim rict, ze jsem unavena maji je nauceny ze dostavaji kolem pate hodiny ranni jidlo tak ze misto odpocinku mame rano veselo
a to nemluvim o tom ze snima spi v posteli
coz s nami teda neee. Mam zvirata rada ale ne v posteli. Jinak mame britskou whiskasku a Americkeho Akitaka ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.