IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
7.8.17 13:30

@Mao1 no mezi prvnim a druhym jsem mela taky pauzu pry jsem nemels tsk velkou sliznici tak si myslim ze to bude i ted a treba ne uvidime v patek ;) a kolik ho pit nebo jist? Nemas preci zac… a neboj vse dopadne dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
7.8.17 13:49

@Kolinka81 kolecko denne i s tim tvrdym stredem, kolik pit to netusim.Ta sliznice to je prokleti co? Ale snad to bude dobry ta moje to vytahla jen na 7mm a nerukali nic.Na to je prave dobry pit to cervene vino 1-2dc denne, nebo kontryhelovy caj-to jsem vycetla, tak to zkousim jestli do zitra jeste povyrostla aspon kousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
7.8.17 13:56

@Mao1 jojo je to prokleti doktor mi rikal ze pokus nebude mit spravnou velikost tak se muze stat ze se mrnous do ni proste nezavrta… me na to dali estrofem :? Ale radsi by jsem aby se mi zvetsila prirozene nez nejakyna hormonalnima lekama… hmmm holka budem na tom stejne cervene vino taky nemusim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
7.8.17 14:02

@Kolinka81 tak jak mas estroferm tak to bude dibry uvidis.to naroste, ja te tvoji sliznici verim.ja ani nevim kolik ma byt spravna vyska sliznice to mi dr.ani nerekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
7.8.17 14:33

@Mao1 no ted nic neberu mela jsem vse vysadit. Uvidim co mi reknou v patek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
7.8.17 14:41

@Kolinka81 holka ja uz jsem tak zmatena, tajze ty jdes na kontrolu v patek, a jdes se domluvit co bude dal? nebo se domluvit na ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
7.8.17 14:42

Asi bychom si meli udelat takove popisky jako karamelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
7.8.17 14:56

@Mao1 :lol: :lol: to je v pohode jojo ja jsem ted byla 18.teho cervence a 2.8 jsme byla na krevnich testech a ted mam jit na dalsi komzultaci co dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
7.8.17 15:11

@Mao1
Jajsem ta ktere to nevyslo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
7.8.17 16:04

@Kolinka81 dekuji za info.Hele ted nam to nevyslo a na druhy pokus to musi vyjit vsem. karamelka nas pekne nakazila a tak pujdem za ni. musime verit :hug: Takze Mavu ted stimuluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
7.8.17 17:04

@Mao1 přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
7.8.17 18:04

@Mao1 @Kolinka81 teď to vyjde, holky! Srpen je náš měsíc, cítím to v kostech :)
Jinak já stále stimuluji, dneska jsem přidala cetrotide. Dneska mi udělal pěknej rudej flek :( už se těším, až dostimuluji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
7.8.17 18:10

@Mavu to vubec neznam to mas do ctvrtka pak ti reknou kdy jdes na odber vajicek? Jinal dobra budu Ti to verit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
7.8.17 18:16

@Mavu jo mi to udelalo taky a jeste to silene svedelo.tak to uz si u konce stimulace skoro ne? A ja ti to teda taky verim :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
7.8.17 18:58

Přesně tak - půjdeme do toho všechny pozitivně a to by bylo, aby se nezadařilo :-). Já mám už jen dvakrát gonal a luvis a třikrát cetrotide a pak je kontrola :dance: tak snad tam bude hodně vajíček a z nich hodně pěkných blastocyst :-)
@Kolinka81 jj ve čtvrtek mi řeknou, kdy bude odběr. Já doufám, že bude už o víkendu a že nebudou přidávat stimulaci. A ty jsi měla vlastně své první ivf teď?
@Mao1 já jsem to z toho cetrotide měla i posledně takhle rudý a svědivý, ale dneska jsem to měla jak kdyby mě kouslo hovado :-/ a od luvisu mám zase modřinu :-( ale já to prostě vydržím! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.