Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mao1 no mezi prvnim a druhym jsem mela taky pauzu pry jsem nemels tsk velkou sliznici tak si myslim ze to bude i ted a treba ne uvidime v patek
a kolik ho pit nebo jist? Nemas preci zac… a neboj vse dopadne dobre…
@Kolinka81 kolecko denne i s tim tvrdym stredem, kolik pit to netusim.Ta sliznice to je prokleti co? Ale snad to bude dobry ta moje to vytahla jen na 7mm a nerukali nic.Na to je prave dobry pit to cervene vino 1-2dc denne, nebo kontryhelovy caj-to jsem vycetla, tak to zkousim jestli do zitra jeste povyrostla aspon kousek
@Mao1 jojo je to prokleti doktor mi rikal ze pokus nebude mit spravnou velikost tak se muze stat ze se mrnous do ni proste nezavrta… me na to dali estrofem
Ale radsi by jsem aby se mi zvetsila prirozene nez nejakyna hormonalnima lekama… hmmm holka budem na tom stejne cervene vino taky nemusim ![]()
@Kolinka81 tak jak mas estroferm tak to bude dibry uvidis.to naroste, ja te tvoji sliznici verim.ja ani nevim kolik ma byt spravna vyska sliznice to mi dr.ani nerekla
@Mao1 no ted nic neberu mela jsem vse vysadit. Uvidim co mi reknou v patek ![]()
@Kolinka81 holka ja uz jsem tak zmatena, tajze ty jdes na kontrolu v patek, a jdes se domluvit co bude dal? nebo se domluvit na ket?
@Mao1
to je v pohode jojo ja jsem ted byla 18.teho cervence a 2.8 jsme byla na krevnich testech a ted mam jit na dalsi komzultaci co dal…
@Kolinka81 dekuji za info.Hele ted nam to nevyslo a na druhy pokus to musi vyjit vsem. karamelka nas pekne nakazila a tak pujdem za ni. musime verit
Takze Mavu ted stimuluje.
@Mao1 @Kolinka81 teď to vyjde, holky! Srpen je náš měsíc, cítím to v kostech ![]()
Jinak já stále stimuluji, dneska jsem přidala cetrotide. Dneska mi udělal pěknej rudej flek
už se těším, až dostimuluji…
@Mavu to vubec neznam to mas do ctvrtka pak ti reknou kdy jdes na odber vajicek? Jinal dobra budu Ti to verit ![]()
@Mavu jo mi to udelalo taky a jeste to silene svedelo.tak to uz si u konce stimulace skoro ne? A ja ti to teda taky verim ![]()
Přesně tak - půjdeme do toho všechny pozitivně a to by bylo, aby se nezadařilo
. Já mám už jen dvakrát gonal a luvis a třikrát cetrotide a pak je kontrola
tak snad tam bude hodně vajíček a z nich hodně pěkných blastocyst ![]()
@Kolinka81 jj ve čtvrtek mi řeknou, kdy bude odběr. Já doufám, že bude už o víkendu a že nebudou přidávat stimulaci. A ty jsi měla vlastně své první ivf teď?
@Mao1 já jsem to z toho cetrotide měla i posledně takhle rudý a svědivý, ale dneska jsem to měla jak kdyby mě kouslo hovado :-/ a od luvisu mám zase modřinu
ale já to prostě vydržím! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.