Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kolinka81 jj zítra jdu na ultrazvuk
tak snad tam bude folikulů hodně a o víkendu už bude odběr. Už se těším, až se to někam pohne, to čekání je vždycky nejhorší.
@Mao1 ty pěkně na gauči zůstaň - nohy nahoru, do ruky knížku nebo film na telce a pěkně relaxuj! ![]()
@Mavu jo no to cekani je nejhorsi, porad na neco.
Holky ja mam strasny strach, ze to nevyjde, kdyby mi jeste zustali mrazacci, ale nic.
@Mao1 jooo to ti verim, ze se nudis
Ale jeste chvilku to vydrzis… joo a prochazka po byte je taky dobra
a co ten ananas jeste ho jis?
@Mavu neboj ted uz to pujde rychle tak paty den po odberu ty tam prkne mrnouse vlozi…
@Mao1 vim ze to cekani je nejhorsi, ale vydrz, uvidis bude to stat za to.
@Kolinka81 jo jeste mam kolecko na dneska a na zitra. holky to jo to vydrzim a mela bych myslet pozitivne ale nejak mi to nejde.ale zkousim to. @Mavu jojo zitra kontrola tak ti reknou kdy opu, pak pekne 5 dni jeste vydrzis a sup s nima do briska, to uz utece ![]()
Ahoj holky je mi líto ale mám špatné zprávy potracim v 5tt (4+5)
![]()
@kakaramelka co ze? To snad ne jak je to mozne? To ne to neni mozne…
@Mao1 jj holky je to tak taky nechápu vůbec… Prostě ráno krvácení a hcg 62,5 pak car a potvrzeno… ![]()
@kakaramelka to mě strašně mrzí
proč se takovýhle věci dějí tak fajn lidem
každopádně na tebe myslím a drž se ![]()
Ja to taky nechapu, kde je nejaka spravedlnost.kdo touzi po mimcu tak to nejde.mate jeste zamrazeno neco?
@kakaramelka ja ani nevim co na to napsat
je to na h… myslim na mas vsechny… je to nespravedlinost strasna
Děkuju moc holky. Je to fakt děs.. Nechapu…nemáme už nic zamrazeno budem muset znova vše. Ale tentokrát za peníze a možná jinde… Jinak car a nechám si vzít odběry na imunologii a genetiku, vše ale až někdy… Třeba v září to začnu řešit…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.