Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No nervy to jsou a velké
ještě větší když vím že je jedno emvryko a není 100% vývin aže se nezastavilo
no z manželem si bohužel víno nedám.
bohužel musel odject do práce do holandska :
a vrátí se až 8.9. tak jsem tady na všechno sama a ty bolesti nezkutečný.
@Mavu tak to drzim palecky a moooc tak to je dobre, te se manzelovi obnovila tvorba to by mohlo byt super
jsem na to zvedava. Ja dobry cekam na ty vysledky tak uvidime ve ctvrtek kdeme na tu genetiku. Na to nemysli procpal by mela byt skryta vada v tobe… urcite neni uvidis…jm hezky odpovivej a moc ma to nemysli..
@katerina1006 vim ze se to lehce povida, ale mesmis na to tolik myslet a verit ze se to povede ona i psychika dela hodne. A urcite to mas z leku to vis je to hodne chemie nic prirozeneho tak je jasne ze to telo bere jinak nez prirozene ![]()
@katerina1006 tak si zkus dát na břicho něco teplého, mě to docela po OPU pomáhalo, jsem si tam vždycky hodila takový ten výhřevný polštářek. A víno si dej sama, pomůže i tak
A líp červené, to ti ještě hezky prokrví sliznici.
@Kolinka81 moc děkuji
no člověka napadají různé věci, to čekání je fat dlouhé
ale dneska to bylo lepší, měla jsem tu odpoledne kamarádku z práce, tak to rychle uteklo. A zítra si dojedu pro látku na polštářky a po dlouhé době zase vytáhnu stroj
má to ráda na odreagování. S manželem také pijte hodně červeného, aby vám tu krev všechnu doplnili, na genetice to zase pár ampulek bude
Ale věřím, že tam žádný problém nebude. Myslím si, že je ale fajn to vyšetření mít, člověk je pak takový jistější. Nebo my alespoň víc byli, ale možná to bylo i po té manželově chemoterapii, potřebovali jsme se ujistit, že je všechno Ok. Každopádně držím palce a ozvi se co a jak ![]()
@Mavu nemas vubec zac, preju to uprimne sice nezname, ale mame k sobe bliz
a ja mam pak radost kdyz se to nekomu povede… to je dobre ze Ti to dneska uteklo aje i lepsi kdyz se clovek na to tak neupne mam za sebou kontryhelovy cajik beru chlorellu a kyselinu listovou a kdo treba se to povede i normalne
no uvidime na co prijdou neprijdou
a urcite je dobre to vysetreni mit aspon mas presne takovou jistotu a i se psychicky vic uklidnis… to verim clovek kdyz dela neco co ho bavi tak je to hned znat at vyberes paradni latku a jeste vic at se povedou polstarky
dobrou noc a dekuji…
@Kolinka81 to je pravda
sice se neznáme, ale vlastně mám pocit, že jo. Víme, že v tom nejsme samy a že si navzájem držíme palce. Ohledně listovky - já jsem si teď koupila při tomhle IVF Femibion 1. Je sice dražší než obyčejná listovka, ale prý je ta listovka už naštěpená, že někdo může mít problém nenaštěpenou vstřebat. Tak na to mrkni, třeba by se ti to taky líbilo víc ![]()
Tak holky moje uz jsem ve vlaku jedu si pro ten hnuuusny ortel co pani dr. vyrkne
@Mavu jojo presne tak sice se nezname, ale zname
tak na to mrknu ted mi dali sice jinou kyselinu listovou 800 dr. Max…co hinak jela jsis pro tu latku na polstarky? ![]()
@Kolinka81 ještě ne, jsem dneska nějak líná a unavená
Tak pojedu asi až odpoledne. Navíc jsem ráno měla trochu průjem, tak jsem se bála někam jezdit
Tak zatím koukám na film.
Já jsem tu 800 dr. Max listovku měla taky předtím, ale právě jsem chtěla zkusit něco jiného, ono to v sobě má ještě nějaké vitamíny ten Femibion. Před transferem jsem pak ještě měla na doporučení dr. Inofolic a manžel měl Nosifol. Myslíme si, že právě díky tomu Nosifolu se mu zlepšilo to spermio
Ale jako přípravků je tolik, že člověk neví co by dřív.
Teprve jedu do olomouce, mam kontrolu az ve dve. stejne je smutne, ze to kultivujou 5 dni at vidi ze se vyviji, ono se chytne a hned pusti.ja myslela ze kdyz uz se zavrta tak uz se nepusti, zlobive embryo.
Tak vajicko se porad vyviji.
Mam si jeste zavolat zitra a rozhodne se co a jak. Ze pry nejsou schopni dneska rict
. Ale ze pry bojuje.
co si o tom mam myslet
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.