Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mao1 ahojky
Tak vidíš, to je moc dobře!
Teď se tělo hezky zregeneruje, připraví se na to a půjde to. Všem se nám to prostě podaří
![]()
@olinecka0025 taky jsem mela studii ve Fertimedu, tak drzim palce.
@Mavu no to teda jo v te moji praci
no uvidime co bude, kazdopadne me to potesilo, zase mam nadeji, zacnu zase pomalicku setrit. a jak se citis?
@Mao1 já jsem na to nebyla schopná koukat, mám teď nějakou melancholickou náladu, tak bych asi brečela v kuse ještě pár hodin po tom. Mám nějaký zvláštní pocit. Přijde mi, že spousta holek prostě cítí, že se to zadařilo. Já nějak necítím nic. Jen mě těší, že mě nemám migrénu jako posledně. Ale od pondělí už mažu do práce, tak to bude lepší ![]()
@Mao1 no nepozoruji právě moc žádné změny. Sem tam mě píchne v podbříšku, někdy to je třeba i pět minut v kuse. Ale není to tak strašný jako posledně (snad se to teda ještě nerozjde, dneska jsem 8. den po ET). Ale jinak nic moc, citlivost v prsou je jen minimální. No jsem na to zvědavá. Každopádně pokud se to nepovede, tak do toho nepůjdeme hned, KEt bychom nechali až po novém roce. Manžel bude od září na půl roku pracovně v cizině a doma jen o víkendech, tak bych tím nechtěla procházet sama.
@Mavu to vyjde, a kdyby nahodou ne, tak aspon mate toho mrazacka. ppdivej na me, ja to citila, zacali me strasne bolet bradavky, cela jsem se osypala a prd z toho, ono je lepsi jak ti je fajn. uvidis ze to vyjde, ten ananas asi fakt funguje.
@Mao1 pořád v to doufám. NO naděje umírá poslední a já jen doufám, že nezačnu zase špinit. V květnu jsem to měla od 9. dne a pak už jsem věděla, že je konec. Ale netestuji a vydržím to
Je to pro mě míň stresu. Dneska budu mít ale pestrý program, manžel má 30, tak peču dort. A co máš v plánu ty?
@Mavu ja si konecne poklidim, musim povysavat a vytrit. odpoledne zajdu k mamce a pak nevim. zitra je u nas na hrade strasidelna noc, tak se asi pujdem kouknout.no a od pondeli do prace, ale uz se i tesim zase ty dny zacnou utikat.
Mao to je super
rikala jsem ze si to musi rozlezet v hlave. Jsem moc rada za vas oba ![]()
@katerina1006 no uvidime, leden je daleko.Co ms uz dorazila?
@katerina1006 me taky ne, jsem zvedava za jak dlouho po tom utrogestanu dojde. clovek porad na neco ceka ![]()
No to já jsem zvědavá také kdy ale divně mě bolí břicho ale ne jak na ms ![]()
@katerina1006 tak me prave neboli vubec, ale boli me lytka a prsa hodne.ty hormony davaji asi telu zabrat
No mě bolí spíš podbříšek nevím zda by to mohlo být po opu ale to asi me už je to od soboty docela daleko. no jsem zvědavá kdy přijde
zprávně bych jí měla podle kalendáře dostat až 5.9 tak se nechám překvapit jak jí to tentokrát trvat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.