IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.8.17 20:09

@Mao1
A komu mas rict at ti proplatí jízdné… Ja tam byla tak cca. 4* ve Středu jdu po páté… Jsem rada že si mam skym tady o tom psát a že poradí.. vážím si toho moc… A tu zálohu vyplatí po zavedení embria nevíš?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.17 20:12
@kakaramelka píše:
@Kolinka81 @Mavu holky jasné že nezanevřela… Ale teda povím vám dvakrát zasebou potratu i když brzy… Je nic moc na psychiku, doufám, že to žádnou z vás nepotká… Je to děs, máte radost že to tam je a pak konec..ale máte pravdu na každou z nás to ceka, hold my máme delší čekání a jak někdo psal i to budem mít větší radost a chovat se jinak než fetky(co já viděla na odběru) atd… :hug: :mavam:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
27.8.17 20:34

@olinecka0025 ahoj,ano mě to třeba dali tu zálohu a stravenky po zavedeni embryjka… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.17 20:49

@kakaramelka

Super dekuji. A vyšlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
27.8.17 21:05

@olinecka0025 me zalohu vraceli az po 14.dnech po kontrole. a ty penize mi myslim taky davali az za tech 14.dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.17 06:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
28.8.17 14:24

@olinecka0025 vyšlo,ale nedopadlo, to bude ale asi zakopaný pes jinde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.17 16:38

@kakaramelka

Jakoze test vysel.. I u doktora jako po 14 dnech.. Problem jako myslíš v tobe nebo partner??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
28.8.17 17:35

Holky, dneska dopoledne mě v práci trochu bolelo břicho a bala jsem se, že budu zase špinit, tak mi to nedalo a před chvilkou jsem si udělala test. Já vím, že jsem říkala, že dělat nebudu no…a tak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
28.8.17 17:38

@olinecka0025 že to vyšlo ale vždy v 5tt potrat… Dvakrát zasebou vždy po EK pak ket… @Mavu no ten je kraaasnyy, myslím, že si na hodně dobře cestě, hlavně se opatruj a odpocivej :hug: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
28.8.17 17:44

@kakaramelka no jsem dnes 11. den. To víš, strašně moc se bojím. Ještě by mohlo odejít s ms, ale fandím mu, aby neodešlo :) Dokud to neuvidím na ultrazvuku, tak tomu věřit nebudu. Ale nějak mě to povzbudilo, ráno jsem měla strašnou depku. A moc děkuji, jsi zlato :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.17 17:45

@Mavu

To ne super.. Gratuluji… Na poprve?? Studie či normal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.17 17:47

@Mavu

Po jakém dnu test dělaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
28.8.17 17:48

@olinecka0025 no zatím ještě není k čemu, až po ultrazvuku bude snad k čemu. Ale věřím mu, že to zmákne až do konce. :) bylo to mé druhé ivf a bez studie. My o ní nevěděli a pak už nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
28.8.17 17:50

@olinecka0025 dnes jsem 11. den po et, testila jsem v pět, takže to nebyla ani ranní moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.