IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.9.17 18:26

@Mavu :potlesk: :potlesk: :potlesk: Výborně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
4.9.17 16:34

Ahoj holky nejak jste se odmlcely :( copak je noveho a jak se citis @mavu? Me tento mesic menstruace neprisla hlava se mi toci myslim si ze mi tema hormonama rozhodili tak cyklus ze mam priznaky jak v prechodu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
4.9.17 17:06

@Kolinka81 ahoj ja se mam pracovne, od peti od rana, az do ctyr, tak mi to utika.nic nestiham. ja mela ms 3 dny a konec, taky to mam nejake rozhozene, tak uvidime pristi mesic jak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
4.9.17 17:22

Ahoj holky tak už jsem také začla chodit do práce a ms jsem měla 4 dny jen tak aby se neřeklo ale břicho mě bolelo strašně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
4.9.17 18:34

Ahoj holky, mě už druhý týden poboliva v podbřišku asi jsem nastydlá bych řekla. Chjoo budu si muset koupit urinal, jinak jsem se rozhodla v rámci volného času a abych i přišla na jiné myšlenky, že si ve svých 29letech udělám řidičák… Jinak čekám asi v pátek na ale nevím ani kdy byla ovu nesleduji to teď vůbec a bůh ví jestli vůbec byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
4.9.17 18:51

Tak to je super to budou myslenky nikde jinde :hug:. No a my jsme se objednali ma dalsi konzultaci aby doporucili co dal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
4.9.17 19:28

Ahoj holky! Jsem ráda, že se máte fajn. Já se mám taky dobře. Teda manžel mi dneska odjel fo Německa, bude tam půl roku pracovat teď. Ale na víkendy ho budu mít doma :) a teď přijede ve čtvrtek, aby mohl se mnou do Prahy. No už se na pátek těším, nějak o tom pořád přemýšlím, když jsem vlastně ještě nebyla u doktora. No a trochu mě tak sem tam pobolívá v podbříšku, a ne tak strašně jako na menses. Ale stejně mám pořád strach.
@kakaramelka to jsi dobrá že jdeš do řidičáku :) ale je super ho mít, člověk je nezávislejší :) já začala hodně řídit až loni, když byl manžel nemocný (a to mám řidičák od 18) a teď si neumím představit, že bych byla bez auta. :)
@Kolinka81 zkus si dát třezalkový čaj na tu hlavu, třeba to pomůže. Mě pomáhala I horká vana. Možná by to rozproudilo I krev a přišla by ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
4.9.17 20:47

@Mavu tak se koukej v pátek ozvat jestli je vše ok… Určitě bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
5.9.17 05:19

@Mao1 ja mam pockat do patku kdyz neprijde tak jdu na vyvolavacku tak uvidime ;) ty jo to mas pekne sichty to se ani nedivim ze nic nestihas :lol: @kakaramelka tak to je super ja vzpominam na to kdyz jsem si ridicak delala je to legrace a jeste vetsi kdyz pak jedes nekam sama :lol: ja Ti byla spocena az na zadku a dneska si neumim predstavit byt bez auta… a je to dobre aspon se nejak jinak zamestnas ;) @Mavu tak to jsem moc rada ze se mas dobre uz se tesim na patek :hug: strach je prirozena vec, ale neboj ted uz to bude jen a jen dobre… a trezalkovy caj zkusim pac me to motani hlavy stve :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.17 10:21

@Kolinka81 Ja si v patek. Dělám test tak jsem zvědavá v pondělí odběry hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
5.9.17 12:48

@olinecka0025 a jak se citis? Hned nam musis dat vedet jakto dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.17 16:35
@Kolinka81 píše:
@olinecka0025 a jak se citis? Hned nam musis dat vedet jakto dopadlo ;)

2 dny po zavádění jakoby na zvracení, ale ne zvracela jsem… Uz dobře.. Spia únava… Transfer byl provedeny pátek 1.9.2017 chci si udelat test v pátek ale ten mamatest pry je lepší… V pondeli 11.9 mam kontrolu hcg atd.. Tak uvidim…jinak moc dekuji… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.9.17 16:39

@olinecka0025 ja jsem četla zase, že je lepší ten dr. Max test :) ale asi každý říká něco jiného :) testni raději až v sobotu, to budeš 7.den, to bývá prý lepší. Držím moc palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.17 16:58
@Mavu píše:
@olinecka0025 ja jsem četla zase, že je lepší ten dr. Max test :) ale asi každý říká něco jiného :) testni raději až v sobotu, to budeš 7.den, to bývá prý lepší. Držím moc palce! :hug:

Aha o tom doktor max jsem neslyšela… Poptám se na to… Děkuji…myslite az v sobotu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
5.9.17 17:01

Být tebou tak to nechám tak 10 dní abys nebyla zklamaná. :? držím strašně moc palečky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.