IVF červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
9.9.17 11:25

@katerina1006 moc děkuji, jsi zlato :* :srdce: a jak pokračujete vy? Už jste objednaní na konzultaci v CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
9.9.17 11:33

@Mavu ahoj tak to je fajn, ze to dobre vsechno dopadlo, ted uz to bude jen dobry.to utece jak voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.9.17 16:12

@Mao1 moc děkuji :* snad to všechno bude v pořádku a v květnu se nám narodí zdravé mimčo.
Vám já budu, holky, moc fandit. Věřím ale, že se zdravých miminek dočkáme všechny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
9.9.17 17:27

Neni zac jsem doopravdy rada ze se ti to povedlo :srdce: :hug: my jdem ted v utery do CAru tak uvidime co a jak :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
9.9.17 17:33

@Mavu jo ty uz budes mit mimi a ja pujdu do car :mrgreen: ale verim, ze ro do tretice vyjde :dance: davej na sebe pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.17 17:43

Holki dělala jsem si test a nic. Dnes je to 8 den.. Tet jsem byla na WC a na toaletním papiru špinění. Růžovo červené ne moc… Co to znamena???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.9.17 21:13

@olinecka0025 počkej na kontrolu, máš ji už v pondělí, tak ti řeknou více. Někdo může na začátku těhotenství špinit. Držím palce!
@katerina1006 moc děkuji :srdce: dej vědět po té úterní konzultaci. Zkusíte si říct o tu imunologii?
@Mao1 jasně, do třetice všeho. dobrého a. hlavně úspěšného. Takže to určitě klapne :hug:
Moc vám všem fandím holky a ono to určitě klapne! A to I @Kolinka81 a @kakaramelka :hug: :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.17 21:59
@Mavu píše:
@olinecka0025 počkej na kontrolu, máš ji už v pondělí, tak ti řeknou více. Někdo může na začátku těhotenství špinit. Držím palce!
@katerina1006 moc děkuji :srdce: dej vědět po té úterní konzultaci. Zkusíte si říct o tu imunologii?
@Mao1 jasně, do třetice všeho. dobrého a. hlavně úspěšného. Takže to určitě klapne :hug:
Moc vám všem fandím holky a ono to určitě klapne! A to I @Kolinka81 a @kakaramelka :hug: :hug: :hug: :srdce:

Tak doufám, že ja jsem aspon ten někdo.. Děkuji za odpověď.. A samozdřejmě i ja držím všem palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.17 07:04
@olinecka0025 píše:
Tak doufám, že ja jsem aspon ten někdo.. Děkuji za odpověď.. A samozdřejmě i ja držím všem palce…

Ahojtr.. Test nic.. Dnes vic krvácí m jak jsem se probudila i na kalhotkách.. To je asi špatně že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
10.9.17 09:23

@olinecka0025 ahoj to je mi lito, nemas ted nekdy termin ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
10.9.17 10:43

Mavu zkusime rict i o genetiku a co vsechno pujde aby to vyslo. :) a dam vedet pa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.17 11:08

@Mao1 15-17 mam termin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
10.9.17 12:33

@katerina1006 tak to je dobře :) jen ať se CAR pěkně snaží. Tak pak dej vědět, co vám řekli. Budu na vás myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
10.9.17 15:31

@Mavu kocicko to je dobre :hug: moooc velka gratulace neboj vse bude v poradlu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
10.9.17 22:00

Dekuji moc :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.