Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006 moc děkuji, jsi zlato
a jak pokračujete vy? Už jste objednaní na konzultaci v CAR?
@Mavu ahoj tak to je fajn, ze to dobre vsechno dopadlo, ted uz to bude jen dobry.to utece jak voda.
@Mao1 moc děkuji
snad to všechno bude v pořádku a v květnu se nám narodí zdravé mimčo.
Vám já budu, holky, moc fandit. Věřím ale, že se zdravých miminek dočkáme všechny!
Neni zac jsem doopravdy rada ze se ti to povedlo
my jdem ted v utery do CAru tak uvidime co a jak
![]()
@Mavu jo ty uz budes mit mimi a ja pujdu do car
ale verim, ze ro do tretice vyjde
davej na sebe pozor.
Holki dělala jsem si test a nic. Dnes je to 8 den.. Tet jsem byla na WC a na toaletním papiru špinění. Růžovo červené ne moc… Co to znamena???
@olinecka0025 počkej na kontrolu, máš ji už v pondělí, tak ti řeknou více. Někdo může na začátku těhotenství špinit. Držím palce!
@katerina1006 moc děkuji
dej vědět po té úterní konzultaci. Zkusíte si říct o tu imunologii?
@Mao1 jasně, do třetice všeho. dobrého a. hlavně úspěšného. Takže to určitě klapne ![]()
Moc vám všem fandím holky a ono to určitě klapne! A to I @Kolinka81 a @kakaramelka
![]()
@Mavu píše:
@olinecka0025 počkej na kontrolu, máš ji už v pondělí, tak ti řeknou více. Někdo může na začátku těhotenství špinit. Držím palce!
@katerina1006 moc děkujidej vědět po té úterní konzultaci. Zkusíte si říct o tu imunologii?
@Mao1 jasně, do třetice všeho. dobrého a. hlavně úspěšného. Takže to určitě klapne
Moc vám všem fandím holky a ono to určitě klapne! A to I @Kolinka81 a @kakaramelka![]()
![]()
![]()
Tak doufám, že ja jsem aspon ten někdo.. Děkuji za odpověď.. A samozdřejmě i ja držím všem palce…
@olinecka0025 píše:
Tak doufám, že ja jsem aspon ten někdo.. Děkuji za odpověď.. A samozdřejmě i ja držím všem palce…
Ahojtr.. Test nic.. Dnes vic krvácí m jak jsem se probudila i na kalhotkách.. To je asi špatně že
@olinecka0025 ahoj to je mi lito, nemas ted nekdy termin ms?
Mavu zkusime rict i o genetiku a co vsechno pujde aby to vyslo.
a dam vedet pa ![]()
@katerina1006 tak to je dobře
jen ať se CAR pěkně snaží. Tak pak dej vědět, co vám řekli. Budu na vás myslet ![]()
@Mavu kocicko to je dobre
moooc velka gratulace neboj vse bude v poradlu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.