Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak dnes konzultace v CAru. Tak nam doporucili darovane vajicka
. Ze pry to uz nema cenu vrazet penize a psychiku do vlastních vajicek. ![]()
Byli hodny a vsechno vysvetlili.
no a ted budem cekat na schvaleni pojišťovny. A pak se musi najit darkyne
. Podani zadosti mohou dat az zkonci tata zadost a zkonci az 27.9
![]()
@katerina1006 tak to je dobre sice neznam cely Tvuj pribeh, ale aspon ze tady ta sance je. Dneska jedeme ma umunologii tak jsem zvedava co nam reknou… v noci jsem nemohla spat a sny o tom ze deti mit uz nebudu
asi vymenim CAR za blazinec… ![]()
@katerina1006 mě přijde fajn, že to řeknou na rovinu a netahají z vás peníze. Hlavně je celý ten proces I psychicky nátočný, tak I trochu šetří nervy. Nám teď při druhém ivf doporučili dát si zase dárcovské spermie a manžel ani nezaváhal a řekl, že do toho jdeme. Tak jsme měli sedm dárcovských a čtyři manželovi. Ale kupodivu se od dárce nevyvinulo žádné a vydrželi jen ty manželovi. Ale vím, že kdyby bylo potřeba, jdu do dárcovských vajíček taky. Už jen to, u koho je mimi v bříšku, mu dává spoustu do vínku
tak držím moc palce ![]()
@Kolinka81 tak pak dej hned vědět. Moc moc držím palce, aby to bylo vše v pořádku a nebo aby to byla nějaká lehce přeléčitelná banalita a pak to šlo raz dva
a jak se jinak máš?
#kolinka.. drzim palecky at vsechno dopadne dobre. @Mavu jak rikas je to odnich fer ze to rekli na rovinu. Clovek je tak trochu klidnejsi a vi aspon na cem je.
manzel ten take nevahal a rekl ze jdem do toho. Kdyz se ho ptali tak jim odpovedel kde to ma podepsat a zaplatit
tak uvidime kdy tomu dojde musi to pojistovna schvalit a najit se darkyne.
tak jsem zvedava jak to bude dlouho trvat.
pokud to bude treba v prosinci tak budem rusit dovolenou aby jsem byla v klidu doma. Nedoporucili pak vycestovat tak uvidime mame zaplaceny egypt od 26.12.do 2.1. Ale co dovolenych bude hodne ale mimi je pro nad dulezitejsi
![]()
@katerina1006 presne tak mimco je dulezitejsi. A je opravdu fajn ze to jde i takhle je to neuveritelne jake dokazou v dnesni dobe veci. A jak pise mavu podstatne je kdo ho nosi pod srdcem toho mrnouska
@Mavu dam vedet urcite vd 14h mame byt v Praze kdyz jsme byli na genetice tak se jim nejak srazila ma krev tak jsem na odbery znova doufam ze tady bude vse ok… ![]()
Ahoj holky to je fajn, ze se vam vse dari.mi ne, dneska v praci me pohryzal pes, tak jsem skoncila v nemocnici a na policajtech, tak snad uz ta moje smula skonci
![]()
@Mao1 to je děs. Doufám, že jsi v pořádku! Tos musela na šití?
tak teď ta smůla skončí, určitě! Tak hezky odpočívej a relaxuj ![]()
@Mavu siti nastesti nee, jen to vycistili a zafacovali. vidim to pozitivne zase penize navic ![]()
@Mao1 tak to je dobře, že se to obešlo bez šití. Tak to budeš mít pracovní úraz to dá asi I něco zaměstnavatel
a dali ti alespoň nějaké volno?
@Mavu ja volno nechtela, to nejak zvladnu.jj pracovni uraz tak dostanu bolestne nevim kolik ale dam vedet
@Mavu jo to ja taky tak ze asi to mam proste v hlave
nebo uz nevim… @Mao1 to je silene covece a to vis ze uz to byla posledni kapicka do poharku a ted uz jen bude to dobre…
a urcite to bude nejaky milionek ![]()
Ahoj holky
jakpak se máte?
@Kolinka81 už máte výsledky genetiky?
Já jdu zítra na ultrazvuk, tak snad to bude všechno v pořádku. Už jdu ke svojí gyndařce, tak aspoň nemusím daleko jezdit. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.