Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mao1 minimálně 2krát půjdeš na ultrazvuk. U mě ultrazvuk nebyl 100 % tak k mi dělali nabery krve. Ale při prvním ketu stačil ultrazvuk. To víš musím mít něco extra ![]()
Ahoj holky, tak po včerejší punkci vajicek a odberu jednoho, je dnes oplodneno a ted se uvidí. ET je naplanovan na pondeli… Snad vydrzi…
Ahoooj, tak u mě je to hustý… Dnes 13dc… Rekapitulace. 10dc bez stimulace malá sliznice… Dnes 13dc krásná sliznice folikulů jeden 23mm bude ovu. To čumím že bez stimulace a takhle na čas…s mým pco… A ve středu ve 12 ket
@Haninka17 @kakaramelka holky tak ať se jim u vás líbí. Držím palečky. ![]()
@Muci1 @Jířa-jiřka děkuju určitě se jim bude líbit a uz zůstanou dokonce ![]()
@Muci1 včera 11den tt negativní
Asi přijde mrcha jedna červená. V pondělí jdu na krev. Žádné mrazáčky nemáme. Tak nevím. Zda jit dned do dalsiho (tj 3ivf). Už jsem z těch neúspěchů unavená.
@Jířa-jiřka to je mi líto… Já vím, že je to náročné, hlavně na psychiku.. Ale určitě do toho jdi zase.. V životě nám nezbývá nic jiného než bojovat..
@Muci1 nevím domluvim se dr jestli nechat nějakou pauzu. Víš já mám endometriozu a ta dá se říct že likviduje a zabraňuje vývoj embrya. Tak jestli podstoupit laparoskopii a odstranit co nejvíc tý endometriozy. Nebo fakt nevím ![]()
@Jířa-jiřka já jsem třeba musela mít mezi dvěmi ivf cykly pauzu, prý se tělo musí zregenerovat. Taky jsme neměli mrazáčky
Ale uvidíš, co ti řeknou u tebe v CAR. A do jakého vlastně chodíš? Někdo třeba po dvou cyklech mění i CAR, že občas dávají různé medikace.
A nezkoušela jsi hormonální jógu? Prý to má efekt na pco, tak třeba by mělo trochu I na endometriózu.
Jinak držím moc moc palce! Příště se určitě zadaří! ![]()
@Mavu nastevuji Plzeňský car. Hormonalní joga je při endometrioze zakázána. No ja si myslím že bych stejnak měla pauzu měsíc, Asi má být 2 měsíce od stimulace. No a to já při ket neměla jenom při et. Ráda bych další pauzu alr kuli tý endomrse mám strach aby se mi víc nerozjela. Je to těžký. ![]()
@Jířa-jiřka tak to jsem. nevěděla, že je zakázaná
a já jsem právě myslela, že jsi po et a ne po ket. Tak to bude asi pauza jiná. Ká teď mám právě pauzu mezi dvěma odběry.
Tak třeba ještě v car vymyslí něco, aby ses zbavile té emdometriózy nebo alespoň se ti zmírnila. Každopádně držím moc palce ![]()
Příspěvek upraven 21.07.17 v 13:55
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.