IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
998
7.8.12 10:46

@Hanka, a budeš testit?? nebo chceš vydržet až k dr.? no já jí mám až 16.8.,páš jsem si to spojila i s dr. kvůli štítce, už jsem byla na ten den objednaná, tak jsem se objednala na stejný den, jezdím do jiného města k dr.,tam i pracuju, než bydlím… tak ať tam nejedu 2× za sebou, tak jsem si to šoupla na jeden den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
7.8.12 10:46

@Slunicko81 já měla ET už 27.7. měla jsem jenom jedno oplodněné vajíčko, tak mi ho vložili už po dvoudenní kultivaci. Takže budu 12 dní po ET a 14 dní od OPU, takže teoreticky by test už měl něco ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
7.8.12 10:50

@pingvin, tak to jooo to by už měl ukázat //!!! tak budu myslet a zítra dáš vědět! já se půjdu holky na chvíli natáhnout zase na gajuč a asi si číst a asi i si schrupnout, každý den vstávám s přítelem, když vstane do práce po 6h a já už nezaberu, někdy se jen tak ještě válím v pelechu, ale to mě neba, tak asi půjdu dohnat nenaspané hodiny:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.8.12 10:50

Slunicko chtela bych testnout ale mam jeste cas.ja mam v sobe taky jen dvou denni embrijka kultivace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
7.8.12 10:53

@Hanka, jojo je čas vím vím, já myslela potom, jako dřív než půjdeš k dr. a nebo jestli to necháš až u dr.? :-)) i já mám teď ještě brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.8.12 11:03

Slunicko urcite testnu koncem tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
7.8.12 11:21

@pingvin mali sme 23 vajicek. kedze mame spermie po MESA/TESE, takboli zmrazene. vcera mi volali z laborky, ci mozu rozmrazit aj poslednu davku s tým, ze sa pokusia oplodnit vsetky vajicka, alebo mozu pouzit spermie darce.na darcu som nepristupila, tak rozmrazili poslednu davku. z jednej davky ich bolo oplodnenych 10 a z tej druhej neviem, pretoze som sa tam uz vecer nedovolala.ked som tam volala dnes rano, sefova laborky mi vravela, ze maju oplodnene 4 vajicka.tak nechapem, kam sa stratilo tých 6 zo vcera, plus 13, ktore mali byt oplodnene rozmrazenou davkou.som z toho smutna a do toho mi nie je dobre po vcerajsku.dost to boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
7.8.12 12:13

Ahoj Katulko, nebuď z toho smutná, buď ráda za ty bojovníčky, který jsou.. jinak ale chápu jak se cítíš, takové to vnitřní zklamání, ale musíš být veselá a pozitivně myslet, aspoň to zkusit, ať jsou pak u tebe spokojení mimoušové! ale asi neměli dost kvalitních těch spermií a nebo i vajíček, oni musej splňovat určité kvality - bude to dobrý! a jinak si zavolej a na vše se jich optej, ať ti to vysvětlí jakto, že tolik vajuch a jen 4..ale i tak i 4 bojovníci jsou krásní! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
7.8.12 12:17

@katulka3010 držím moc palce ať to dobře dopadne. Taky to moc nechápu, ale snad v laborce vědí co dělají. Ono někdy se asi může stát, že se už druhý den některá vajíčka přestanou vyvíjet, ale takový velký úbytek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
7.8.12 12:25

@katulka3010 ahoj, a to čo :( to je bordel, raz ti povedia tak a potom inak :(
Aj tak držkaj sa a mysli pozitívne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
7.8.12 12:33

Ja som mala 1.8. OPU/ 3.8. ET testík skúsim v nedelu 12.8. u prvého tehotenstva som mala jemnú čiarku takže uvidíme, verím že to bude // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
7.8.12 12:35

@lenkaadam, ahojky! asi taky budu testit v neděli :-) ..tak tfuj tfuj tfuj, ať tam máme víc jak ducha a nejlépe pořádný tučný //! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
7.8.12 13:10

@lenkaadam a to mi vravela, ze nema u seba dokumentaciu, takze mi nevedela povedat ako to vlastne bolo.ako moze povedat nieco co si najprv neoveri v dokumentacii??ved vcera som nebola jedina na OPU a dr. vravel, ze kazda jedna sme mali peknu urodu. veeeelmi tuzime po miminku, ale takymto stýlom si moc ista nie som.pri 1.IVF to bolo uplne ine.este pred prepustenim som sa dozvedela kolko ich odobrali akolko ich je dobrých. teraz mi to nevedela povedat ani vcera o siestej vecer. divne, nie??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
7.8.12 13:26

@Slunicko81 tfuj tfuj tfuj i tobě hodne štestíčka
@katulka3010 no poviem ti teda ja by som sa zbláznila, preto som spokojná v Podolí, tam za nami prišla embryoložka informovat hned po zákroku, a kedže som mala 3 vajíčka a male tak som si mohla počkat a rovno mi povedala či sú zrale. A na druhý den to isté, pekne mi o všetkom povedala, ale neboj nič, aspon vieš o 4 slniečkach drž sa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
7.8.12 13:38

@lenkaadam este sa nevie ako na tom su tie nase 4 zlaticka. somsama doma a nie je mi dobre po vcerajsku, tak si idem lahnut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí