IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
7.8.12 07:28

Pingin tak co uz jsi testovala? katulko drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
7.8.12 07:52

@hanka1120 já chci testovat až zítra.
katulka, tak jak jste dopadli?
xedita testovala jsi dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivex
7.8.12 09:11

Ahoj holky, nevíte některá, co znamená embryologický pól? včera jsem byla na kontrolu měla bych být 6+5tt, ale mimčo neroste a srdeční akce taky žádná, tak jdu v pátek znovu na krev a mám docela obavy, že je po všem.

• Citovat
  • Upravit
998
7.8.12 09:40

Ahojte holky, ráda bych se přidala k vám na pokec, jestli můžu?? :)..podstoupili jsme teď 3.ICSI — 27.7. OPU/ 1.8. ET dvou embryjek a 2 zamražené..teď doma odpočívám a nudím se a to čekání je hrozně dlouhé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
7.8.12 10:11

Ahojky @Slunicko81 . Koukám, že už toho máš hodně za sebou. Kdy se chystáš testovat? A jak se cítíš, máš nějaké příznaky? :D Moc držím palce ať to tentokrát vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
7.8.12 10:11

Holky moc štěstíčka vám přeju všem… já taky nepociťuji extra příznaky… prsa mám citlivější kolem OPU a asi 4.den po transferu, docela fest mi akorát večer bolel podbřišek jako na MS, přes noc taky a od toho dne nic, sem tam na vteřinku, ale jinak nic… tak jsem na to zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
7.8.12 10:14

@pingvin, ahojky! jojo něco už jo …no taky doufám, že tentokráte - do třetice se zadaří. tak jsem zvědavá… ..no nevím, chtěla jsem zkusit vydržet až k dr. na test a krev - to mám 16.8.,ale asi to nevydržím, zatím teda doma nemám žádný test ani:-)),ale asi zkusím neděle, pondělí …to bych měla být 12 / 13den… v pondělí pak musím ráno na krev kvůli štítné žláze víš, tak bych chtěla předem vědět, jestli už jsem bo nejsem… 16.8. půjdu i na kontrolu k dr. kvůli štítce, tak jestli budou //,tak se nevyhnu navýšení dávkování léků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
7.8.12 10:18

@Slunicko81 bereš taky utrogestan? A jaké máš zkušenosti, dorazí MS i přes braní, nebo se musí vysadit a teprve potom MS dorazí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
7.8.12 10:21

Jj beru - 2 - 2 - 2… a já jelikož mám MS nepravidelnou a delší cykly 30 - 36dnů, tak mě nikdy dřív než jsem měla jít k dr.na kontrolu MS nedorazila, po prvním pokusu se mi vlastně nedostavila, to jsem byla těhu.. a při druhém jak se neuchytilo ani jedno embryjko tak MS jsem pak dostala až po vysazení utrouše, ale už si nepamatuju za jak dlouho…
takže jsem ti moc neporadila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
7.8.12 10:29

Nevadí :mrgreen: ale myslím, že délka cyklu tady na to nemá moc vliv páč se vše řídí hormony při stimulaci. Ta druhá fáze od ovulace po MS by měla být u všech 12-16 dní. Takže když beru jako ovulaci OPU, tak zhruba 14 dní potom by měl být mrchy čas :? Koukám, že jsem byla na OPU jen o dva dni dřív. Já chci zkusit testík asi zítra ať vím, na čem jsem. Abych kdyžtak mohla vysadit utrouš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.8.12 10:31

Slunicko vitam te. pingin ja uz utros beru nejakou dobu ale u kazdeho funguje jinak .ja mam brat tedka utros proste az dokud nebudu mit vysledky krve pak bud budu pokracovat nebo visadim.ale po vysazeni mi dojde do 3 dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
7.8.12 10:36

No v tomhle případě asi určitě ne-e …to jsem teď nařízená celá hormonama:-DD, to máš pravdu… ale že si tak člověk říká, že třeba za 2dny čekám MS, ale tohle já si říkat ani nemůžu, páč ani nevím, kdy by mi normal dorazila:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
7.8.12 10:37

@Hanka, děkuju za přivítání!!! já taky vždy ten utroš beru až do kontroly u dr.-co musím na krev a pak dle výsledků řekne, tak vysaďte a nebo pokračujte dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
7.8.12 10:37

@pingvin, takže zítra budeš 10.den??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.8.12 10:39

Slunicko koukam ze jsme na tom uplne stejne ja taky 1.8 et a taky dva bojovnicky, jen kontrolu mam 13.8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí