Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hanka1120 já chci testovat až zítra.
katulka, tak jak jste dopadli?
xedita testovala jsi dneska?
Ahoj holky, nevíte některá, co znamená embryologický pól? včera jsem byla na kontrolu měla bych být 6+5tt, ale mimčo neroste a srdeční akce taky žádná, tak jdu v pátek znovu na krev a mám docela obavy, že je po všem.
Ahojte holky, ráda bych se přidala k vám na pokec, jestli můžu??
..podstoupili jsme teď 3.ICSI — 27.7. OPU/ 1.8. ET dvou embryjek a 2 zamražené..teď doma odpočívám a nudím se a to čekání je hrozně dlouhé ![]()
Ahojky @Slunicko81 . Koukám, že už toho máš hodně za sebou. Kdy se chystáš testovat? A jak se cítíš, máš nějaké příznaky?
Moc držím palce ať to tentokrát vyjde.
Holky moc štěstíčka vám přeju všem… já taky nepociťuji extra příznaky… prsa mám citlivější kolem OPU a asi 4.den po transferu, docela fest mi akorát večer bolel podbřišek jako na MS, přes noc taky a od toho dne nic, sem tam na vteřinku, ale jinak nic… tak jsem na to zvědavá…
@pingvin, ahojky! jojo něco už jo …no taky doufám, že tentokráte - do třetice se zadaří. tak jsem zvědavá… ..no nevím, chtěla jsem zkusit vydržet až k dr. na test a krev - to mám 16.8.,ale asi to nevydržím, zatím teda doma nemám žádný test ani:-)),ale asi zkusím neděle, pondělí …to bych měla být 12 / 13den… v pondělí pak musím ráno na krev kvůli štítné žláze víš, tak bych chtěla předem vědět, jestli už jsem bo nejsem… 16.8. půjdu i na kontrolu k dr. kvůli štítce, tak jestli budou //,tak se nevyhnu navýšení dávkování léků…
@Slunicko81 bereš taky utrogestan? A jaké máš zkušenosti, dorazí MS i přes braní, nebo se musí vysadit a teprve potom MS dorazí?
Jj beru - 2 - 2 - 2… a já jelikož mám MS nepravidelnou a delší cykly 30 - 36dnů, tak mě nikdy dřív než jsem měla jít k dr.na kontrolu MS nedorazila, po prvním pokusu se mi vlastně nedostavila, to jsem byla těhu.. a při druhém jak se neuchytilo ani jedno embryjko tak MS jsem pak dostala až po vysazení utrouše, ale už si nepamatuju za jak dlouho…
takže jsem ti moc neporadila ![]()
Nevadí
ale myslím, že délka cyklu tady na to nemá moc vliv páč se vše řídí hormony při stimulaci. Ta druhá fáze od ovulace po MS by měla být u všech 12-16 dní. Takže když beru jako ovulaci OPU, tak zhruba 14 dní potom by měl být mrchy čas
Koukám, že jsem byla na OPU jen o dva dni dřív. Já chci zkusit testík asi zítra ať vím, na čem jsem. Abych kdyžtak mohla vysadit utrouš.
Slunicko vitam te. pingin ja uz utros beru nejakou dobu ale u kazdeho funguje jinak .ja mam brat tedka utros proste az dokud nebudu mit vysledky krve pak bud budu pokracovat nebo visadim.ale po vysazeni mi dojde do 3 dnu.
No v tomhle případě asi určitě ne-e …to jsem teď nařízená celá hormonama:-DD, to máš pravdu… ale že si tak člověk říká, že třeba za 2dny čekám MS, ale tohle já si říkat ani nemůžu, páč ani nevím, kdy by mi normal dorazila:-)))
@Hanka, děkuju za přivítání!!! já taky vždy ten utroš beru až do kontroly u dr.-co musím na krev a pak dle výsledků řekne, tak vysaďte a nebo pokračujte dál…
Slunicko koukam ze jsme na tom uplne stejne ja taky 1.8 et a taky dva bojovnicky, jen kontrolu mam 13.8