Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Katulko.. nestresuj se.. to je dobrý.. to je moc dobrý, hlavně, aby se ti malí mršky nezastavily ve vývoji.. ale věřím, že ne.
23 vajíček je super.. ![]()
na KET v říjnu - asi koncem, jak to vyjde.. jedeme s přítelem na exotickou dovolenou do Tichomoří, takže se moc těším, takhle daleko jsem nikdy nebyla a už asi ani nebudu..
a pak se budeme řídit mým cyklem, tak uvidíme.. ![]()
Danny, myslím si to samé, co ty. To, žes chodila do práce určitě nic neovlivnilo. Buď se prostě chytí, nebo ne. Je jasné, že třeba umývat okna druhý den po ET je blbost, ale když pár dní odpočíváš a pak máš běžný den, tak to určitě nemůžeš ovlivnit.
Já jsem doma od začátku a to jen proto, že mám hodně stresové zaměstnání. Takhle jsem relativně v klidu, i když… ty hormony mi dávají zabrat. Pořád brečím.
Tak se opatruj, užij si dovču a v říjnu věřím, že napíšeš, že je vše ok a na dobré cestě!!!
@katulka3010 píše:
@Slunicko81 dakujem za podporu. potrebujeme to.
vše bude dobré, uvidíš! teď se na mimísky těš, odpočívej a věř, že se jim u tebe pak bude líbit!!!
Holky co jste po ET a čekáte na den „D“ bo už jste si teď dělali testíky – jak jste se cítily?? pobolíval vás podbřišek či něco?? mě je nějak podezřele až moc dobře…jen ten asi 4.den včetně dne transferu, tak jsem měla dost bolesti podbřišku na MS a od dalšího dne tak sem tam na nějakou tu vteřinu a pak už od toho 6.dne asi tak vůbec nic, podbřišek nic, úplně dobrý ..tak jsem trochu taková neklidná, i když asi zbytečně:-) …jen prsa citlivější, ale to je vyhnané hodně taky tím utrogestanem…
![]()
Slunicko taky jsem jak naq trni je des.me to et bolelo bricho a takovy tlaky to trvalo 3dny a pak uz mi je ok tak mi je dobre jen prsa citim ale to jsou ty hormony.kdy budes testit ty?
@Hanka … jééé já to dala omylem do zprávy tu odpověď ..tak musíš juknout do zpráv… jsem se tak hezky rozepsala.. jsem pako ![]()
@katulka3010 žena hlavu hore
dopadne to a zamrznuté ti ostanú na súrodneca neboj nič, aj mne je zatial fajn, dúfam že sa drobček držká ako klieštik
@lenkaadam 4 nie je zly pocet, ale 7 je uz lepsie. dodalo mi to na nalade.az mi je lepsie. v piatok, alebo sobotu by mal byt transfer a vecr chceme oslavovat (manzel mal vcera narodky), tak uvidim ako to bude.ja budem sediet u grilu a manzel bude davat na stol a chlastat aj za mna. ![]()
@lenkaadam jojo určitě se nám tam drží jako kleště všem!!! musí, je léto, svítí nám na to sluníčko tak to musí vyjít holky, no ne?!
![]()
@Slunicko81 suhlasim.niekde som citala, ze v lete je vacsia pravdepodobnost otehotnenia.tak sa budeme toho drzat.
![]()
No tak to doufám… ale.. nikdy jsem těhotná nebyla, takže nevím, co moje tělo na to, jestli nemůže být problém ještě někde ve mně, ale dr. říkal, že ne.. ale oni se ani nesnažili u mě něco najít..
já jsem OK, máme hotovou genetiku, IVF kvůli partnerovo spermiogramu.. tak nevim.. toho se trochu bojím..