IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1721
8.8.12 08:30

@pingvin @lenkaadam po dnesnom hovore s laborkou je to zas inak ako vcera.mame 7 embryek, ktore sa krasne vyvýjajusom tak rada, ze to takto dopadlo. kazdy den mam volat ako to postupuje.ET by mal byt v piatok, alebo sobotu. najradsej uz by som ich mala u seba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
8.8.12 08:30

Pingvin - zkusíš testovat za dva dny znovu? Přeji Ti, aby tam byly krásné //!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
8.8.12 08:37

@Petinaa děkuju, jj zkusím v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
8.8.12 08:39

@katulka3010 tak to je skvělé, neboj, dočkáš se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danny7
8.8.12 08:39

XEdita - taky gratuluju
Pingvin - to vypadá taky dobře.. :-)

Petinaa.. jojo, já se zeptala jak to bylo a Dr. to tam na mě začal solit sám od sebe.. takže víme, že zamražený máme 2× šestibuněčný.. prý se mrazí jen kvalitní, jinak by nám to ani nedoporučili.. a prý je i velká šance, že po rozmražení budou obě OK, prý to, že po rozmražení se rozpadnou je dneska spíš výjimka.. tak uvidíme.. na KET půjdu v říjnu, teď v září jedeme s partnerem na dovolenou, takže to odkládáme.. :-) je to zvláštní, ale jak říkáš, asi to tak mělo být.. Dr. říká, že je to vždycky o štěstí.. :-) a je to pravda, tak snad doufám, že se to jednou povede.. :-) když mi vysvětloval celý proces a jeho rizika - a teď nemluvím o asistované reprodukci, ale obecně, tak je to fakt zázrak, že žena otěhotní.. je tam strašně moc faktorů, který se musí sejít.. :-)

a jak jsi na tom ty? kolik miminek je nakonec??

• Citovat
  • Upravit
145
8.8.12 08:40

@katulka3010 hurááááááááá, ja som ti vravela že to bude dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
8.8.12 08:41

@ xedita! ahojky, moooc gratuluju - to jsou krásné zprávy, tak se opatruj, odpočívej a ať jde vše i nadále tak jak má!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
8.8.12 08:43

Ak by to ani teraz nedopadlo s //, za aku dobu mozem ist na transfer rozmrazených embryek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
8.8.12 08:44

@pingvin - ahojky, i u tebe jsou to dobré zprávičky, to už nebude toho pregnylu, ale dušek z těhu - uvidíš jak tam bude v pátek už sílit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
8.8.12 08:44

Danny, to je super, že si užiješ s partnerem dovču a v říjnu už půjdeš zase na KET a pokud si necháš zavést obě, tak je určitě hodně veliká šance. Dokonce ze svého okkolí znám případy, kdy právě otěhotněli ne z ET, ale z KET. Takže je opravdu hodně velká šance. To, že je zamrazili, je paráda. Nemusíš absolvovat stimulku znovu.
Já se hrozně bála, když zůstala jen dvě a nechtěi nechat nic zamrazit, že to nedopadne dobře… dokonce jsem ten den po ET probrečela. Prostě jsem nevěřila. Ale snažila se myslet pak pozitivně. Přítel byl naštvaný, že to vzdávám tak dopředu.
Nakonec jsem ráda, že to tak dopadlo. Protože se chytlo jen jedno. Ještě, že jsem je poslechla a nechala si zavést dvě.
V pátek jedu do Artu a to bych už měla být 6+5tt, takže doufám, že tam bude vidět srdíčko. Prý nemáme vyhráno, záleží na srdíčku. Přítel bude se mnou. Věřím, že to bude dobré.
I když se teda moc těhotně necítím. Jen mě šíleně bolí záda. Ale já mám spinu bividu a to mě v těhotenství trápí :zed:
Tak si moc hezky užij dovču a v pátek napíšu, jak to se mnou vypadá. Snad tam kromě flíčku uvidíme to, co máme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danny7
8.8.12 08:45

Katulko.. co já vím, tak čekáš na MS - takže ti asi měsíc uběhne a pak hned můžeš na KET.. prý mě budou zase stimulovat, ale jen nějakýma práškama, takže ne klasickou stimulkou a prý je to hračka.. tak uvidíme.. :-)

• Citovat
  • Upravit
998
8.8.12 08:46

@katulka3010, tak to jsou hezké zprávy i u tebe a vůbec teď nepřemýšlej nad tím, kdyby to nedopadlo - to dopadne - podívej jak tě teď vystresovali a jak to krásně dopadlo - to je nádhera 7 embryjek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
8.8.12 08:49

@lenkaadam ked mi vcera vravela, ze su iba 4 z 23, ktore sa vyvyjaju, tak mi bolo do placu a s nervami som bola v cudu.dnes mi vravela, ze 7, tak uz je to trosku lepsie.uz sa tesim az sa bude manzel s nimi rozpravat.je to take zlate. pozicala som si rozpravky od svagrovej, tak budem lezat a pozerat rozpravky. vcera to este po OPU bolelo, dnes zatial nie. somrada, lebo potrebujem nieco robit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danny7

Petinaa.. to víš, že to bude OK.. moje kolegyně je těhotná a měla problémy se střevama - dostala tu bakterii Klostridii.. a to byl mazec.. ležela asi 14 dní v nemocnici a všechno ustála a dneska je v 12tt.. :-):-) takže to dopadne neboj.. :-) já vím, ale nevim.. teď určitě necháme zavést obě embrya a uvidíme.. já normálně chodila do práce, jen 2 dny po ET jsem byla doma.. ptala jsem se dr, jestli jsem to mohla ovlivnit a on mi řekl, že ne.. takže jsem si myslela, že po KET budu 14 dní doma, ale nevim.. je pravda, že někdo v těhotenství myje okna a pomalu skáče po hlavě je to OK a naopak.. moje známá přišla o mimino na začátku 8. měsíce a to byl hukot.. :-( takže všem přeju hodně štěstí, těhotným závidim (proč to nepřiznat. :-)) o to víc mě to mrzí, protože všechno bylo jedničkové, tak jak mělo, ale pravda je, že by to asi bylo moc jednoduchý.. :-)

• Citovat
  • Upravit
998

@Danny7 - myslíim, že Estrofem se dává, když jdeš pak jen na KET… budeš jen brát hornomy na nárůst sliznice… jestli si dobře pamatuji:-)… tak krásnou dovču a po dovče to bude super, budeš pěkně odpočatá a tělo řádně připravené pro miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí