IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
7.8.12 13:40

@katulka3010 je zvláštní, že vám brali na oplodnění zamražené spermie. Nám řekli, že je lepší čerství vzorek. Manžel dával vzorek ráno a pak odpoledne, kdy jsem měla už po OPU.
Dneska nás v Caru překvapili…máme jich z 18 oplodněných 7 a to ještě jich je hodně v ačkové kvalitě. Zítra tam jedeme zase na konzultaci jak se po prodloužené kultivaci prcci vyvíjí ;)
Holky držte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
7.8.12 13:41

@lenkaadam a ak to teraz nevyjde, tak nam neostava nic ine nez adopcia. spermie uz nemame a nemozme si dovolit dalsie MESA/TESE. je mi z toho :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danny7
7.8.12 13:41

Ahoj holky, tak jsem sem zase zavítala… dneska jsem byla na kontrole po neúspěšném ET a právě se ptala na ty vajíčka - jak to, že je taková úmrtnost.. prý je to normální, neboť spousta vajíček nese genetickou chybu.. prý za normální život ženy vyprodukuje asi polovinu vajíček, které mají genetickou chybu a tak se dál nevyvíjejí.. a to je to samý, proč je jich nakonec málo.. já měla 10 vajíček, který se oplodňovali ICSI, z toho se 7 ujalo a po 3 dnech zbyly 3.. jedno jedničkový osmibuněčný se zavedlo, 2 šestibuněčný máme v mrazáku.. a to jsem byla ukázkový příklad, všechno šlo jako po másle, všechny výsledky luxusní, ale prostě to nevyšlo..a zatím nikdo neví proč.. :-( takže přeji všem hodně štěstí.. :-)

jo, tohle bylo hlavně pro Arťačky, Dr. mi i řekl, jaký ty embrya byly, protože normálně se to nedozvíme.. :-)

• Citovat
  • Upravit
1721
7.8.12 13:42

@Header ale mi sme po MESA/TESE. preto mrazene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
7.8.12 14:07

@katulka3010 ok lahni si s odpočívaj, a hlven vela pi vody, ani mne nebolo moc dobre v stredu štvrtok ale v piatok to bolo dobre, mala si moc vajok tak to aj preto. Neboj nič dobre bude, a tej tape povedz že ked nevie o tvojom stave tak nech ta neinformuje., nech si najprv zistí a potom vraví joooooj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
7.8.12 16:23

@Header, tak ať se vám hezky vyvíjej a zítra jen dobré zprávy! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
7.8.12 18:08

@katulka3010 nevěš hlavu, 4 oplodněné, to je docela slušná šance. Ale přístup toho centra - to není solidní jednání, katastrofa. Je to velký nervák, i proto tě to po OPU tak bolí. Budu ti držet palečky, aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
7.8.12 18:11

Holky, jsem 12 den po ET, testovala jsem a jsou tam //. Jsem strašně šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
7.8.12 18:19

@xedita gratulujem a drzim palecky, aby bolo vsetkov poriadku.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
7.8.12 18:47

Xedita moc gratuluji!!! Dovedu si predstavit to stesticko a tu radost!!! A jak jsi se citila po et? Nejake priznaky?

• Citovat
  • Upravit
145
7.8.12 18:54

@xedita blahopřeji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
7.8.12 20:03

@xedita to je krása, moc gratuluji :kytka: Kéž bych se k tobě zítra přidala.
Beldar a co ty, jsi taky po transferu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
7.8.12 22:53

Pingvin uz jsem tady psala, nevyslo nam to :( Ale mame jeste dva mrazacky. Ve ctvrtek jdu na konzultaci k doktorovi a pak se rozhodnu jestli ket hned. A co ty?

• Citovat
  • Upravit
3419
8.8.12 07:44

Beldar tak to se omlouvám, já si nebyla jistá :oops: Tak ještě že máte mrazáčky :palec:
No já dneska ráno po limitu úplně nepatrného ducha, není skoro vidět. Tak nevím no. Musím doufat, že MS nedorazí a duch bude sílit a snad to není ještě pregnyl, je to tedy už 16 dní, ale zase jsem měla 10000j. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
8.8.12 08:29

Xedita - blahopřeji k //. Hlavně, ať je to vše v pořádku!!!
Danny - takže Ti v Artu řekli, jak na tom embryjka byly? To je překvapení. To Ti říkal doktor při kontrole? Věřím, že další pokus dopadne dobře. Když to šlo vše takhle dobře… mrzí mě, že se to nakonec podělalo. Ale takový je život. Vždycky, když u nás těhu nevyšlo, říkala jsem si, že to tak mělo být. Že by mimčo nebylo v pořádku.
Chystám se v pátek na kontrolu. To už budu 6+5Tt. Tak doufám, že dr uvidí srdíčko. Ríkal, že ještě nemáme vyhráno. Tak doufám, že tam bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí