Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slunicko81 jsné že to dobře dopadne
musííííí den porodu mi vychází na narozeniny ![]()
@katulka3010 no vidíš to, tak nech oslavuje miminká manželík ![]()
@lenkaadam ty už máš vypočtený i den porodu, jo? to je sranda!:-)))) tak to určitě musí tedy vyjít!:-) double narozky!.-)
@Slunicko81 vypočítala jsme si jenom ze srandy na netu podle posledné menstruace ![]()
Holky nevim co mam delat dneska jsem presne tyden od et nic mi neni bricho neboli je mi dobre, ale chybicka se vloudila zacala jsem spinit, tak jsem celkem zoufala utros beru 2-2-2
@hanka1120 na MS je ještě brzo, může to být třeba zahnízdění. Pokud zůstane jenom u špinění poravdu to nemusí nic znamenat. Držím palce, nebo můžeš zkusit zavolat do CAR.
Za ako dlho sa uhniezdi embryjko od transferu a hraje v tom nejaku rolu PK??
@katulka3010 pokud máš PK 5 denní kultivaci, mělo by se zahnízdit zhruba do 48 hodin. Hanka měla zavedeny jenom dvoudenní, takže těch 5, 6 dní.
@hanka1120 - já být tebou tak hlavně odpočívám, fakt nic netahat a být v klidu, a myslím si též, že to může být k uhnizďování - nemusí to nic jiního znamenat, ale pro uklidnění si i zavolej do Caru a poraď se, buď tě budou chtít vidět a bo že máš odpočívat a počkat dále jak to bude!.
Volala jsem do caru zadnej doktor tam bohuzel neni.mam volat zitra rano. a kdy nahodou jsem zacala krvacet tak mam dojet na obilnak na pohotovost
Ahojte,
potrebovala by som poradit. pravdepodobne ma caka prve IVF. s manzelom sme uz absolvovali IUI ale neuspesne. uz som o tom vela citala ale rada by som mala aspon aku taku predstavu co ma caka a tiez by som chcela vediet skusenosti niekoho, kto to uz podstupil. dakujem za kazdu odpoved.
@hanka1120 tak teď pěkně odpočívej, to bude dobrý, to se mimisci zahnizďovali, pořádně zavrtali!!! ![]()
@zuzu1122 ahojky, záleží co přímo máš na mysli… jestli půjdete do IVF, tak tebe čeká stimulace léky, kdy pak budeš chodit určité dny během stimulace na UTZ jak folikuly rostou, pak tě dle UTZ dr. naplánuje odběr vajíček, to probíhá pod narkozou a přítel odevzdá vzorek sperma a pak vás informuje embryolog jak to vypadá… ale to vše ti určitě tvůj dr. poví, co vás čeká, až budete rozjíždět IVF, záleží taky na výsledkách SPG tvého partnera, buď budete mít jen IVF a nebo je možno i ICSI metoda… to vše se poradíte taky i s embryologem.. já tu konzultaci měla po odběru vajíček, kdy přišel a řekl co a jak a další dny si pak voláš do CARu jak se vyvíjej a kdy přijet na transfer embryjek…