Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Camiben píše:
Tak už mám dva bobánky u sebeOba jsou kvality jednička s hvězdičkou a jedno je dokonce trochu napřed. Mám radost! Tři máme v mrazáčku.
@maacek Jak je na tom sliznice bohužel nevím…ale vždy jsem ji měla ukázkovou.
@Camiben Držím palečky. Já si jedu pro prďolku zítra. Tak to budeme testovat třeba tak nějak společně. I když ty s dvojčátky už to budeš mít vidět dříve. ![]()
@ajleenka Jéé, tak to na tebe budu moct myslet, ať se mu u tebe líbí! Jsem ráda, že nebudu na testování sama.
Ahoj holky, tak jsem byla na kontrole a vajíček mi narostlo strašně moc, sliznice prý skvělá, ale obávají se hyperstimul. syndromu
Na odběr jdu ve čtvrtek a pak se teprve uvidí jestli vůbec bude transfer, nebo je zamrazí a dají mi je až v příštím cyklu. Jsem z toho trošku smutná, moc jsem se těšila, že transfer bude už červenci.
Mám hodně pít a jíst bílkoviny.
@Camiben píše:
@maacek Jak je na tom sliznice bohužel nevím…ale vždy jsem ji měla ukázkovou.
a oni ti nerekli kolik ji mas??? ![]()
@Mar.O píše:
Ahoj holky, tak jsem byla na kontrole a vajíček mi narostlo strašně moc, sliznice prý skvělá, ale obávají se hyperstimul. syndromuNa odběr jdu ve čtvrtek a pak se teprve uvidí jestli vůbec bude transfer, nebo je zamrazí a dají mi je až v příštím cyklu. Jsem z toho trošku smutná, moc jsem se těšila, že transfer bude už červenci.
Mám hodně pít a jíst bílkoviny.
tak to hlavne dodržuj, jelikož OHSS neni prča ![]()
@maacek piju co to jde, ještě že existuje internet, našla jsem si potraviny s vysokým obsahem bílkoviny
a odpo jedu na nákup
Jsem z toho trochu nesvá, když tak pročítám, co si některé zažily, ale snad při dodržení rad to zvládnu.
@Mar.O píše:
@maacek piju co to jde, ještě že existuje internet, našla jsem si potraviny s vysokým obsahem bílkoviny![]()
a odpo jedu na nákup
Jsem z toho trochu nesvá, když tak pročítám, co si některé zažily, ale snad při dodržení rad to zvládnu.
fakt to dodrzuj, v lekarne maji primo bilkovinove napoje pro lezaky a ty me dost zachranily…
@maacek díky za radu, určitě se v lékárně stavím. Taky ti odkládali trensfer, nebo se to zvládlo po OPU?
Tak už mám drobečka u sebe, už jsem se s ním přivítala a odpočívám. ![]()
Ahojky ja jsem byla také dnes na kontrole, a mají u mě také obavu S hyperstimulace
kolika jich mas? To se potom nedala ET?
Ahojky Mar.
mohu se zeptat, také si aplikují Gonal, jaky jsi dostala dávky? Dekuji
Ahoj holky, tak já mam skóre 27 folikulů, ve středu odběr, dneska píchám v 21 hod ovitrelle, také je tu hrozba hyperstimuláku, je zajímavé, jak všude píšou, že je to jen velmi zřídka a přijde mi, že ho má každá druhá
. Kup si v lékárně nutridrinky protein a pak PROTIFAR to je bílkovina v prášku a přidává se do pití nebo jogurtů, já už to papkám a bumbám a k tomu hodně pít. Před třemi lety jsem měla silný náběh, ale nakonec se volná tekutina v břiše neobjevila a transfer proběhl, tak doufám, že letos to bude podobné. Podbřišek mne ale bolí jako čert, hlavně při čůrání, také jste to tak měly? z minula si to už nepamatuji, je to tři roky. Tak nám všem držím palce, at se dočkáme vytoužených // na testu ![]()