IVF červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
7.7.13 18:46
@Camiben píše:
Tak už mám dva bobánky u sebe :dance: Oba jsou kvality jednička s hvězdičkou a jedno je dokonce trochu napřed. Mám radost! Tři máme v mrazáčku.
:potlesk: :potlesk: :dance: :pankac:, držím palce ať se minimálně jedno zakousne pořádně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
7.7.13 19:25

@maacek Jak je na tom sliznice bohužel nevím…ale vždy jsem ji měla ukázkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
7.7.13 21:29

@Camiben Držím palečky. Já si jedu pro prďolku zítra. Tak to budeme testovat třeba tak nějak společně. I když ty s dvojčátky už to budeš mít vidět dříve. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
8.7.13 12:38

@ajleenka Jéé, tak to na tebe budu moct myslet, ať se mu u tebe líbí! Jsem ráda, že nebudu na testování sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.7.13 12:54

Ahoj holky, tak jsem byla na kontrole a vajíček mi narostlo strašně moc, sliznice prý skvělá, ale obávají se hyperstimul. syndromu :( Na odběr jdu ve čtvrtek a pak se teprve uvidí jestli vůbec bude transfer, nebo je zamrazí a dají mi je až v příštím cyklu. Jsem z toho trošku smutná, moc jsem se těšila, že transfer bude už červenci. :( Mám hodně pít a jíst bílkoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
8.7.13 13:01
@Camiben píše:
@maacek Jak je na tom sliznice bohužel nevím…ale vždy jsem ji měla ukázkovou.

a oni ti nerekli kolik ji mas??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
8.7.13 13:02
@Mar.O píše:
Ahoj holky, tak jsem byla na kontrole a vajíček mi narostlo strašně moc, sliznice prý skvělá, ale obávají se hyperstimul. syndromu :( Na odběr jdu ve čtvrtek a pak se teprve uvidí jestli vůbec bude transfer, nebo je zamrazí a dají mi je až v příštím cyklu. Jsem z toho trošku smutná, moc jsem se těšila, že transfer bude už červenci. :( Mám hodně pít a jíst bílkoviny.

tak to hlavne dodržuj, jelikož OHSS neni prča :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.7.13 13:07

@maacek piju co to jde, ještě že existuje internet, našla jsem si potraviny s vysokým obsahem bílkoviny :D :D a odpo jedu na nákup :) Jsem z toho trochu nesvá, když tak pročítám, co si některé zažily, ale snad při dodržení rad to zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
8.7.13 13:22
@Mar.O píše:
@maacek piju co to jde, ještě že existuje internet, našla jsem si potraviny s vysokým obsahem bílkoviny :D :D a odpo jedu na nákup :) Jsem z toho trochu nesvá, když tak pročítám, co si některé zažily, ale snad při dodržení rad to zvládnu.

fakt to dodrzuj, v lekarne maji primo bilkovinove napoje pro lezaky a ty me dost zachranily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.7.13 13:29

@maacek díky za radu, určitě se v lékárně stavím. Taky ti odkládali trensfer, nebo se to zvládlo po OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
8.7.13 13:35

Tak už mám drobečka u sebe, už jsem se s ním přivítala a odpočívám. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
8.7.13 16:19

Ahojky ja jsem byla také dnes na kontrole, a mají u mě také obavu S hyperstimulace :-( kolika jich mas? To se potom nedala ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
8.7.13 16:39

Ahojky Mar.
mohu se zeptat, také si aplikují Gonal, jaky jsi dostala dávky? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.7.13 16:46

Ahoj holky, tak já mam skóre 27 folikulů, ve středu odběr, dneska píchám v 21 hod ovitrelle, také je tu hrozba hyperstimuláku, je zajímavé, jak všude píšou, že je to jen velmi zřídka a přijde mi, že ho má každá druhá :zed:. Kup si v lékárně nutridrinky protein a pak PROTIFAR to je bílkovina v prášku a přidává se do pití nebo jogurtů, já už to papkám a bumbám a k tomu hodně pít. Před třemi lety jsem měla silný náběh, ale nakonec se volná tekutina v břiše neobjevila a transfer proběhl, tak doufám, že letos to bude podobné. Podbřišek mne ale bolí jako čert, hlavně při čůrání, také jste to tak měly? z minula si to už nepamatuji, je to tři roky. Tak nám všem držím palce, at se dočkáme vytoužených // na testu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
8.7.13 16:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat