IVF červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
8.7.13 18:40
@Mar.O píše:
@maacek díky za radu, určitě se v lékárně stavím. Taky ti odkládali trensfer, nebo se to zvládlo po OPU?

no neodkladali, ale mela jsem ohss ac mirnej, nastesti jsem nemusela na kapacky, ale je to dost bolestivy a jak prestanes curat, jako ze to nejde ven, tak je zle, fakt opatrne na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
8.7.13 18:43

Vám závidím dámy, že už máte prcky u sebe, mě ten kolotoč teprve čeká zase… to vy už budete těhule jak vyšitý a já budu bodat a bodat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.7.13 18:56
@maacek píše:
no neodkladali, ale mela jsem ohss ac mirnej, nastesti jsem nemusela na kapacky, ale je to dost bolestivy a jak prestanes curat, jako ze to nejde ven, tak je zle, fakt opatrne na to…

jo to jsem měla přesně tak stejné, bolestivé čůrání mam už nyní před opu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
8.7.13 19:21

Ty jo, holky, jak vás tady čtu, ty počty folíků a hyperstimulák, to je mazec. Já jsem ráda, že jsme se nakonec dostali k tomu transferu a jednomu mrazáčkovi. Ale je fakt, že právě z toho hyperstimuláku jsem ze začátku měla velkou obavu. Hlavně ať se vám nerozjede, držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
8.7.13 19:21

@Camiben Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
8.7.13 20:13

@ajleenka Cítím se dobře :D Občas mě v bříšku píchne, ale jinak dobrý. Odpočívám a nechávám se obskakovat :mrgreen: Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
8.7.13 20:32

@Camiben Tak nějak podobně. Užívám si odpočinku a toho, že nic nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
8.7.13 20:39
@MR píše: :potlesk: :potlesk: :dance: :pankac:, držím palce ať se minimálně jedno zakousne pořádně
@MR píše:
Ahoj holky, tak já mam skóre 27 folikulů, ve středu odběr, dneska píchám v 21 hod ovitrelle, také je tu hrozba hyperstimuláku, je zajímavé, jak všude píšou, že je to jen velmi zřídka a přijde mi, že ho má každá druhá :zed:. Kup si v lékárně nutridrinky protein a pak PROTIFAR to je bílkovina v prášku a přidává se do pití nebo jogurtů, já už to papkám a bumbám a k tomu hodně pít. Před třemi lety jsem měla silný náběh, ale nakonec se volná tekutina v břiše neobjevila a transfer proběhl, tak doufám, že letos to bude podobné. Podbřišek mne ale bolí jako čert, hlavně při čůrání, také jste to tak měly? z minula si to už nepamatuji, je to tři roky. Tak nám všem držím palce, at se dočkáme vytoužených // na testu :pankac:

Děkuji za rady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
8.7.13 21:27

@Camiben @ajleenka ahoj holky :mavam: hooodně štěstí ať vám to vyjde :pankac: :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
8.7.13 22:31

@radka101 Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
8.7.13 23:26

@radka101 Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.7.13 08:53

@MR ahoj, koupila jsem si také protifar, ale chci se zeptat kolik jsi denně měla odměrek? Vajíček mám opravdu hodně a dost se OHSS bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
9.7.13 08:57

Nazdar nosnice :mrgreen: tak je vám s prcíkama v břiše???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
9.7.13 08:59

@maacek No mě báječně! Kvok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
9.7.13 09:16

Tak to ráda slyším - s vámi soucítím :palec: