Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mar.O píše:
@maacek díky za radu, určitě se v lékárně stavím. Taky ti odkládali trensfer, nebo se to zvládlo po OPU?
no neodkladali, ale mela jsem ohss ac mirnej, nastesti jsem nemusela na kapacky, ale je to dost bolestivy a jak prestanes curat, jako ze to nejde ven, tak je zle, fakt opatrne na to…
Vám závidím dámy, že už máte prcky u sebe, mě ten kolotoč teprve čeká zase… to vy už budete těhule jak vyšitý a já budu bodat a bodat ![]()
@maacek píše:
no neodkladali, ale mela jsem ohss ac mirnej, nastesti jsem nemusela na kapacky, ale je to dost bolestivy a jak prestanes curat, jako ze to nejde ven, tak je zle, fakt opatrne na to…
jo to jsem měla přesně tak stejné, bolestivé čůrání mam už nyní před opu
![]()
Ty jo, holky, jak vás tady čtu, ty počty folíků a hyperstimulák, to je mazec. Já jsem ráda, že jsme se nakonec dostali k tomu transferu a jednomu mrazáčkovi. Ale je fakt, že právě z toho hyperstimuláku jsem ze začátku měla velkou obavu. Hlavně ať se vám nerozjede, držím palečky.
@ajleenka Cítím se dobře
Občas mě v bříšku píchne, ale jinak dobrý. Odpočívám a nechávám se obskakovat
Co ty?
@Camiben Tak nějak podobně. Užívám si odpočinku a toho, že nic nemusím.
@MR píše:![]()
![]()
![]()
, držím palce ať se minimálně jedno zakousne pořádně
@MR píše:
Ahoj holky, tak já mam skóre 27 folikulů, ve středu odběr, dneska píchám v 21 hod ovitrelle, také je tu hrozba hyperstimuláku, je zajímavé, jak všude píšou, že je to jen velmi zřídka a přijde mi, že ho má každá druhá. Kup si v lékárně nutridrinky protein a pak PROTIFAR to je bílkovina v prášku a přidává se do pití nebo jogurtů, já už to papkám a bumbám a k tomu hodně pít. Před třemi lety jsem měla silný náběh, ale nakonec se volná tekutina v břiše neobjevila a transfer proběhl, tak doufám, že letos to bude podobné. Podbřišek mne ale bolí jako čert, hlavně při čůrání, také jste to tak měly? z minula si to už nepamatuji, je to tři roky. Tak nám všem držím palce, at se dočkáme vytoužených // na testu
Děkuji za rady ![]()
@MR ahoj, koupila jsem si také protifar, ale chci se zeptat kolik jsi denně měla odměrek? Vajíček mám opravdu hodně a dost se OHSS bojím.